nawet nie zasługuje na 1 punkt w skali ocen, totalna beznadzieja, nie wiem po co coś takiego się wogule kręci, szkoda czasu, pieniędzy i wszystkiego czego tylko może być szkoda, czyli krótko : totalna beznadzieja i nieporozumienie, ocena : 0 /10
Ja nic do Ciebie nie mam. Nie bierzcie tego aż tak do siebie. Przepraszam wszystkie dziewczyny za to, że nie podoba mi się "seks w wielkim mieście". Teraz lepiej? Mam małe problemy ze sobą, ale zapewniam, że nawet gdybym ich nie miał to i tak nie polubiłbym tego serialu. Taki już jestem. Najlepiej róbcie tematy, które tylko chwalą jakąś produkcję. Wtedy wszyscy będą zadowoleni?
a mi sie podoba ten niby bzdurny serial bo pozwala choc na chcwile zapomniec o codziennych klopotach,daje chwile relaksu i zabawy.kazdy ma prawo do wlasnej opinii,po to w koncu jest to forum.nie rozumiem wiec tych Waszych sprzeczek.jak swiat dlugi i szeroki beda ludzie ktorym sie podoba i ci ktorym nie.pozdrawaim oba obozy:P
Arizona, ma poważny problem z własną osobą. Jak ktoś kto popisuje się wulgarnym chamstwem, bo nie umie rzucić konstruktywnej krytyki, może, mówić, że jakiś typ kobiet jest pusty? Co jest bardziej żałosnego, od pisania na forum, wyzwisk, żeby sprowokować ludzi do zwrócenia na siebie uwagi? Tylko człowiek, samotny lub nieszczęśliwy tak pisze.
ktoś kto nie rozumie SATC nie ma zielonego pojęcia o seksie- ale seksie jako emocjach ;]