Obejrzałem 7 odcinków i na deser zostawię sobie jeszcze 8 odcinek na koniec.
Powiem tak. Oglądałem różne seriale i jedne mnie wciągnęły bardziej inne mniej. Prison Break, Breaking Bad, Gra o tron, Wikingowie,Dexter oj naprawdę się tego oglądało. Także różne anime z Dragon Ball na czele. Od jakiegoś czasu postanowiłem wrócić do seriali ale jakoś nie mogłem nic ciekawego znaleźć. Przypadkowo natknąłem się na ten serial i powiem szczerze, że ten serial zdecydowanie ma w sobie ,,to coś". Podoba mi się krajobraz, podoba mi się poruszenie tematu seksu wśród młodzieży i dobrze, że to nie jest jakiś temat tabu tylko po prostu otwarcie tutaj się o tym mówi. Do tego podoba mi się muzyka w tym serialu no i nie ukrywam, że wpadła mi w oko Emma Mackey ( Meave) faktycznie zgodze się, że ma ona coś podobnego do Margot Robbie. Cały czas jakoś szczególnie na nią zwracam uwagę ale też kibicuję Otisowi bo chłopak się wydaje w porządku. Marzę o tym aby bohaterowie tego serialu pojawili się kiedyś u nas na Comic Con i żeby była możliwość zrobienia zdjęcia z bohaterami no szczególnie z Meave. Życzę twórcom jak najlepiej, dziękuję im za ten serial i jeszcze jeden odcinek mam do obejrzenia i już się nie moge doczekać drugiego sezonu, którym już się jaram. Pozdrawiam wszystkich :)