Teraz jest nowy cykl w "kurier tv" o tureckich serialach i aktorach tam występujących , więc może tam się znajdziemy.
o,nawet nie wiedziałam :)
no to mamy spore szanse . Po czymś takim muszą wyemitować dalsze odcinki w tv
"Zmotywowane fanki Sezonu na miłość tłumaczą go na własną rękę"
"Forum silne jak nigdy"
"Puls notuje spadki widowni przez sprytne forum filmwebu"
niezłe tytuły,Mistrzyni :)
Może same napiszemy jakiś ciekawy artykuł i go wyślemy do gazety :P
Widzę,że główka pracuje. Najlepsze jest pierwsze i ostatnie zdanie hehe
Świetne tytuły.
A puls dalej milczy. Ja juz nie mam do niego siły. Puszczają jakieś stare rzeczy zamiast porządny serial. Nawet ten nowy nie ma takiej widowni i juz jest podzielony na dwie części.
Puls schodzi na psy ;)))
Same powtórki..... rozwaliło mnie jak widziałam 13 posterunek chyba puszczany enty raz
Mało tego " To moje życie" jest mało ciekawe przynajmniej dla mnie to już wolę obejrzeć Tysiąc i jedną noc na jedynce ;)
haha ;)
Te tytuły serio super.
Ja mam humanistyczną duszę od urodzenia, bo z matmy to jestem zerem, o czym już Ci pisałam :D
z matmy może zerem nie jestem, ale wole ścisłe przedmioty ;)
najbardziej biologię ;) chemię mniej
o ;)
Biologię to i ja lubię i lubiłam w szkole (głównie naukę o człowieku).
Z chemią świetnie radziłam sobie w gimnazjum, ale w liceum gorzej (a jakbym była na rozszerzonej chemii, to w ogóle bym poległa)
Z fizyką też nieciekawie ;) chyba że sama teoria ;) bo zadania to dla mnie masakra
E my tutaj już całą naszą karierę obmyśliłyśmy.... książki, wykłady, wywiady, telenowela z naszym udziałem .... moja droga forum nie zapada w letarg ;)))
Mało tego wątek 53 odcinek--- odcinka jeszcze nie było a my już natrzaskałyśmy 400 komentarzy to nie obejrzane odcinka
Takie rzeczy tylko na tym forum ;))))
dobre jesteście,i to sie Wam chwali.
Co za determinacja :D
Nie ma chyba drugiego takiego forum jak Nasze ani takiej zgranej ekipy
Ja nawet jak byłam na weselu podczas premierowego odcinka sezonu to zerkałam na komórce na forum, a moje duchowe siostry szalały nieziemsko ;))) a ja padałam ze śmiechu ;))) pewnie inni goście myśleli, ze wygrałam w totka taki miałam zaciesz.....
Nie no czy ja się nie oduczę ;)
ja kiedyś sprawdzałam forum wszędzie,przy każdej okazji. W tramwaju,na przystanku,w przychodni,sklepie, na środku ulicy,gdzie tylko się dało. Teraz troche się odzwyczaiłam,ale zawsze zerkam co słychać zaraz po przebudzeniu i zawsze przed pójściem spać. Oczywiście w ciągu dnia też jakieś 100 razy spojrzę na telefon albo tablet. Chyba,że mam już włączony laptop. To się nazywa nałóg.
"Test ciążowy,ciekawe czy były trudne pytania hahaha :D"
buhahahahahaha ;))
Może Serkanowi udało się ściągać i jakoś zaliczył :D
No i czekam na wyniki tego testu na nietolerancje pokarmowe Serkana hahahaha ;)
Ciekawe, czy opublikuje w necie, chyba raczej nie :D:D
hahahahha może ;))
taki news ;)
czekam z niecierpliwością razem z Serkanem na te wyniki hahahahhaa ;)
I się dowiemy czego Serkanowi nie możemy zrobić do jedzenia jak już nas odwiedzi ;)))
Powiem przydatna wiedza ;)))
Szkoda, że produkcja SNM nie wrzuca na yt "bloopers" z planu.
Byłoby fajnie coś takiego pooglądać.
Chyba że wrzucają, a ja przeoczyłam
powinni bloopersy ze wszystkich seriali wrzucać,lubię je oglądać. Nieraz można się kłaść ze śmiechu,co oni na planie wyprawiają
Dziewczyny odpadłam ;))))
Tradycyjne przynajmniej 1 na 2 tygodnie zaglądam na profil FB TV Puls .....
hehheheh jakie jaja będą puszczać kolejną część sekretu ..... bo im zależy na fanach ;))) no odpadłam ;))))
Po miesiącach walk tychże fanów.... TV Puls poszła po rozum do głowy hehhehe ale mnie to rozbawiło ;)))
Mało tego na pytanie fanki czy będzie II seria SNM odpowiedzieli, ze dopiero w Turcji idzie, a oni nie wiedzą czy wyemitują ;)))
Nie chce mi się ich rozczarować, ze zagorzałe fanki snm już mają odcinek przetłumaczony i obejrzany;)))
A z drugiej strony pomyślałam też , że nie ma się co wychylać, bo nuż nam poblokują SNM na serwerach ;)))
Chyba niech żyją dalej w nieświadomości ;)))) co myślicie ??
No nie znowu elabuś mi się zrobił ;)
E ktoś nas ubiegł i poinformował na FB Pulsu, że nie trzeba czekać na TV Puls bo w necie jest odcinek przetłumaczony ;)))
Ale chyba nie ma pewności, że cały sezon będzie tłumaczony? Zawsze coś może przeszkodzić w tłumaczeniu...
Ja nie zapeszam tylko stwierdzam, że taka sytuacja może zaistnieć, więc lepiej nie "palić za sb mostów" :P
ja sobie myślę tak, ze Puls w końcu kupi II serię ;)))
Co prawda pewnie FOX za dużo obecnie chce, więc czekają na obniżkę ceny ;)))
z informacji FB wynika, ze Włosi kupili II serię i u nich leciała wcześniej niż w Turcji .... czyli o ile ta informacja jest sprawdzona da się ;))) da się trzeba tylko chcieć ;)
Pamiętam, że czytałam, że we Włoszech opóźnili emisję KM, gdy się okazało, że ekipa przyjedzie do Włoszech i pojawiły się nawet spekulacje, że może w jakiś sposób "wykorzystają" ekipę do reklamy KM w Turcji, ale nie wiem jak to się skończyło.
Dwa łyki statystki...... komentarzy we wszystkich wątkach Sezonu na miłość ...... jest obecnie.... 9903 hehehe a dzień się jeszcze nie skończył ;))))
Spoko Krzysia oglądałam , teraz pracuje w tle ;)))
Hasło ze spowiedzią mnie rozwaliło dzisiaj... Krzyś nie wychodzi z wprawy....