Na forum telenowel dziewczyny zastanawiały się, jak wypadłby Serkan w roli villana, czyli czarnego charakteru :D
Tylko niechby to był jakiś ciekawie napisany villan.
To mogłoby być fajne, pewnie kibicowałybyśmy mu bardziej niż postaciom pozytywnym ;)
pewnie tak :D
niektóre czarne charaktery są lepsze od tych dobroci serca ;>
a Ayazek cud miód idealny Lucyfer król piekieł na przykład ;p
znaczy moje zniesmaczenie dotyczy głównie tego, że ta jego broda taka odróżniająca sie jest ;(
nie podobają mi się takie akurat
Była taka fajna komedia "Zakręcony"
http://www.filmweb.pl/film/Zakr%C4%99cony-2000-1434
Gdzie nieszczęśliwie zakochany Elliot oddaje diablicy swoją duszę (Elizabeth Hurley), a ona w zamian spełnia siedem jego życzeń.
Możnaby remake nagrać, ale zamiast Elliota kobieta, a zamiast diablicy, diabeł grany przez Serkana :D
Jeszcze na chwile do tego jakiej specjalizacji mógłby byc.. Kardiolog chyba tez byłby dobry , akurat w jego przypadku serca kobiet nie są mu obce :D
Serkan kardiolog - super pomysł ;)
" w jego przypadku serca kobiet nie są mu obce :D" - święte słowa :D
Z forum telenowel:
Serkan dodał zdjęcie testu na nietolerancje pokarmowe z podpisem, że czeka na wynik ;))))
http://images67.fotosik.pl/1261/e23621933fde86f9med.jpg
Nie wiem, dlaczego, ale rozbawiło mnie to :D:D
Tam jedna napisała, że jej się to skojarzyło z testem ciążowym.
No właśnie mnie też hahahahahahaha ;)
Serkan se zrobił test ciążowy :D:D:D
Widocznie jakieś fanki go zgwałciły w ciemnej ulicy i chciał sprawdzić, czy nie wpadł ;)
Podmienił tylko opakowanie, że niby test na nietolerancje pokarmowe, zrobił fotę i wrzucił do neta :D
Test ciążowy,ciekawe czy były trudne pytania hahaha :D
Dawno mnie tu nie było,ale widzę,że zachwyty nad Ayazem nie mają końca.
ja przepadłam :D to tu,to tam. Poza tym nie mam teraz czasu na oglądanie sezonu,ale wróciłam ze względu na Was :D
Nasza Ayazowa rodzina czeka na Ciebie z utęsknieniem ;))) Już nawet tu pytałam gdzie Cię wcięło ;)))
My szalone formurowiczki ;))) obczajamy nowy serial kiralik ask .... oczywiście już szalejemy delikatnie w komentarzach ;)
miło mi :)))) witajcie znowu.
Kiedy znajdujecie czas to wszystko ogarniać? :D ja się z niczym wyrobić nie mogę. Ale moze też zerknę na Kiralik Ask skoro tak zachwalacie :)
nie wszystkie zaraz ogarniamy ;>
czasami po porostu piszemy na forum o niczym ;)
ja aktualnie mam zaległości we wszystkim, ale tutaj wpadam często
Ja też nie wszystko ogarniam, ale jak mam oglądać TV to wolę wpaść na forum ;))) dużo lepsze niż kabarety ;)))
A poza tym ja najczęściej pracuje , a komentuje w tle ;)))) niczym antywirus na kompie ;))) hehehhe
oj ty nasz Emre Emre biedaku ;)
ja też tak często robię, że w tle oglądam albo sprzątam albo robię coś innego, a przy okazji siedzę na forum ;>
i tak cały wolny czas czasami schodzi :D
Jeśli chodzi o Kiralik ask to są już 2 odcinki przetłumaczone ;)) trzeciemu robią napisy ;) czwarty tłumaczony ;)
Chyba też coś zmienię ;))) w tym moim awatarku no ileż może ten Ayazek całować Oyku w noc poślubną ..... jeszcze mu tchu braknie ;)
I zostanie Ayaz sflaczały ;))) heheheh żarcik żarcik,
NO ale muszą się wyżyć oboje po takim celibacie ;))))
a w życiu ;)
gdzie ta strachliwa dziewica bo przed Ayazem do łazienki zwiewała?!
patrz jak jej się spodobało ;)))) a taka była niedostępna i idiotyczna w zachowaniach w pierwszej serii
Witaj spowrotem.
Milo ze o nas pomietalas.
Wszystkie juz mamy brak limitów wiec szalejemy :-D