Ha ha tego to juz nie wiem co jej tam w głowie siedzi,ale na to wygląda ,że obudziła się w niej bestia ha ha
jakby na to nie patrzeć to był najdłuższy celibat serialowy hahahaha , więc niech robią" cuda" wszędzie;)))
Scenarzyści i producenci serialu się przestraszyli, ze II seria nie będzie hitowa, po słabej końcówce I serii to zrobili początek II serii bardziej pikantny ;)))
Bo jeśliby utrzymali konwencję I serii SNM to Oyku by się zachowywała jakby dzieci przynosił bocian o jej zidioceniu w tym temacie i oziębłości wobec Ayaza to Madzik miała doktorat napisać ;))))
A propos a gdzie nam Madzik znikła i Gina ....
"Ayaz czyni cuda w kuchni" - hahahahaha ;))
Ayaz cudotwórca ;)
Aż mi się gorąco robi, jak o tym myślę ;))
Mogliby rozbudować pewne "cudowne" sceny, ale to Turcja :D
Szkoda :D
(Potem byśmy w kółko na yt te sceny oglądały :D:D)
Madzik zrezygnowała z Sezonu na miłość.
Powiedziała, że czasem tylko obejrzy jakieś wybrane sceny z nowej serii i tyle.
Gina111 też kiedyś pisała, że odpuściła sobie SNM.
Kolejne tłumaczenie
ewunia13410029
Pewnie, kiedy mnie nie było ty się zabawiałeś.
- A co miałem robić? Siedzieć i czekać na ciebie?
- Na pewno całymi dniami zabawiałeś się z tymi swoimi dziewczynkami.
- No, jasne.
<wymienia> jeszcze mam wymieniać?
- Wiedziałam, że tak będzie! Wszyscy mężczyźni są tacy sami.
- Dobrze, a co ty robiłaś tu przez dwa miesiące? Siedziałaś, oglądałaś nasze stare fotografie i płakałaś? Żal mi ciebie...
- To ty tak myślisz!
Nie dawno rozstałam się z Albertem. Potem, po spotkaniu z tobą... Widziałam się z Jovannim.
- Chwała Bogu, cała gromada Włochów.
- Aaa, chwileczkę, zapomniałam o Tomaszu. On także się ze mną spotykał.
- Żałuję, że muszę słuchać o tobie i twoich włoskich przyjaciołach.
Odchodzę.
- Dzisiaj wszystko jest przeciwko mnie.
- Psuje się wszystko, co wpadnie w twoje ręce. Nawet samochód odmawia ci posłuszeństwa!
- Nazmi, gdzie byłeś? Prawdziwa bomba eksplodowała.
- Tutaj, tutaj. Ja o wszystkim wiem.
- Jak pani myśli... Dlaczego samochód się zepsuł?
- To pana sprawka?
- Eee, miałem pozwolić Ayazowi wyjechać?
- Jeszcze tak długo będziesz patrzył, za nim odkryjesz co się zepsuło?
- Jak już to mój problem. Dowiem się, jak go naprawić! Nie znam tego modelu samochodu.
- Jesteśmy, jak ten samochód. Ty go nie naprawisz, ani ja.
- Zawsze będziesz trzymać się swojego zdania? I ty, i ten samochód jesteście wredni i niezdecydowani.
Jest tu gdzieś mechanik?
- Jest, jest. Zaraz po niego pójdziemy.
- Panie Nazmi, widział pan, jaki on jest samolubny? Teraz rozumie pan, dlaczego mówiłam, że miałam rację.
Widzieliście kolejny zwiastun? Nie umiem od nich oderwać wzroku są elektryzujący :D
Wydaje mi się że Ayaz tymi nożyczkami przetnie ramiaczka w sukience Oyku :D co wy na to ?
No nareszcie sobie Ayaz poużywa ;)))) na 50 odcinków postu to mu się należy, a przy okazji z Oyku zrobili w końcu prawdziwą kobietę ;) powiem więcej.... demona seksu co jak na warunki tureckie robi wrażenie ;)
Pytanko do wszystkich zgromadzonych, gdzie można znaleźć streamy 2 sezonu ? Na jakiej stronce szukać ? Czytając posty widzę, że dalej serial "pobudza wyobraźnie" hehe :)
niedługo powinien być z polskimi napisami na stronie "Seriale z Turcji". znajdziesz na facebooku ;>
https://www.youtube.com/watch?v=shcQ2CoFB0A
W tym filmiku Ayaz mówi o naszej chorobie – Ayzaoholizm :D
Cieszę się . Mała rzecz a cieszy .
Teraz każdy temat będzie zawierał po 1000 komentarzy
hahaha tak, mówi o naszej chorobie ;))
Jaki śmieszny, a jednocześnie czarujący jest Ayaz w tej scenie ;))
Aż się sama do siebie uśmiecham, gdy to oglądam.
"Zaczęło się 200 lat temu w Szwecji" buhahahahahahahahaha ;))
.
Ale jedna uwaga - jak napisała kiedyś Edi13 - cierpią na to także dziewczyny, które nigdy nie całowały się z Ayazem ;)
Po zwiastunie 53 odcinka widać, że w pewnych scenach powraca zawadiacki, uwodzicielski Ayaz z pierwszych odcinków.
I dobrze, bo takiego mi go brakowało. I Wam pewnie też.
Ciągle ostatnio był albo smutny albo ciapowaty jak Rysiek z Klanu.
"Po zwiastunie 53 odcinka widać, że w pewnych scenach powraca zawadiacki, uwodzicielski Ayaz z pierwszych odcinków.
I dobrze, bo takiego mi go brakowało. I Wam pewnie też.
Ciągle ostatnio był albo smutny albo ciapowaty jak Rysiek z Klanu."
Uwielbiam takiego Ayza, amanta, Don Juana :D
Ja też go takiego uwielbiam.
W dalszych odcinkach 1. serii było go takiego coraz mniej, niestety.
Słitaśny Ayaz, jak go nie ubóstwiać? :D
Fajny jest ten nowy zwiastun, może być ciekawie.
A te sceny kuchni, mmmm ;))
Mogliby pewne sceny rozbudować, ale to Turcja ;)))
Kuchni będzie się działo :D. Może seks na stole w kuchni...Ayaz z nożyczkami rozdziera Oyku sukienkę...(cichutko:D)
Przestań, bo aż mi gorąco ;))
Już w sobotę pisałam, że te blaty w kuchni mogliby wykorzystać do różnych rzeczy ;)
Może nas posłuchają...coś czuję, że Oyku będzie niewyżyta seksualnie, tyle czekała na Ayaza...to teraz jak go juź dorwała to go z łóżka nie wypuści, wcale się jej nie dziwię:D
Ja się już nie mogę doczekać następnego odcinka, chciałabym być na jej miejscu:D
Chyba każda z nas uwielbia takiego Ayaza, jak mi go brakowało ;)))
Aż zaczęłam oglądać początkowe odcinki sezonu;)))
Coś mi się wydaje, że widzowie tureccy też dali upust swojej frustracji na forach i scenarzyści i producenci poszli po rozum do głowy......
Takie odjazdowe ciacho - Ayaza- trzymać w celibacie tyle odcinków to była zgroza ;)))
No i Oyku, która zaczyna się zachowywać jak prawdziwa kobieta ..... oby jej się nie pogorszyło w kolejnych odcinkach ;)
https://www.youtube.com/watch?v=MQbkl8kicCw
Haha, jeden z mich ulubionych momentów serialu: Kocham :D
A tak z innej beczki gdzie zapodział się buterfly.... tak tu z nami konwersował, taki świetny premierowy odcinek , a jego ni widu ni słychu ;)))) chyba ma nas dość ;)))
Dzisiaj na eska tv leciał teledysk ze słynnym tureckim hitem Tarkan - Simarik (Kiss kiss).
https://www.youtube.com/watch?v=FkKShvCPrRc
I tak sobie pomyślałam, że my nagramy nową wersję tego teledysku ;)
Wystąpimy w nim razem z Serkanem.
W teledysku kilka razy są momenty, że dziewczyny gonią Tarkana, a on ucieka :D (np. 1:39 i potem jeszcze kilka razy).
W nowej wersji piosenkę zaśpiewa Serkan haha, a my wystąpimy jako te dziewczyny goniące go ;))
Ayaz i ayazoholiczki :D
A ja będę tą, którą na koniec Serkan całuje w czoło :D Tylko zmienimy i mnie pocałuje w usta :D
oooooooooooo <3
niech Serkan nam prywatny koncert wyprawi, jak Oyku wtedy
najlepiej połączony ze striptizem
hahaha Podoba mi się Twój pomysł :D
Nauczymy Serkana śpiewać "Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny" :D:D
Jak zwykle nie ma mnie parę godzin , a te już szaleją ;)))
Pomysł macie rewelacyjny. Serkan śpiewa i się rozbiera ;))) mrrrr znowu spać nie będę mogła ;)
A propos , która z Was chciała zimę ? Bo u mnie śniegu tyle, ze mogłam spokojnie bić się śnieżkami ;)))
A autko jeszcze na letnich miałam, to jeździłam dziś z "duszą na ramieniu" ;)))
Uwielbiam ta piosenkę .
Trochę się zdziwiłam,ze w serialu nie ma jakiegoś jego utworku, bo swego czasu był tam bardzo popularny.Widać brali aktualne utwory :D
Serkan stwierdził w wywiadzie dla Grazia Turkiye, że korzysta z tt, "monitoruje" co się dzieje, ale nie odpowiada fanom, bo mogłoby to znaczyć, że kogoś wyróżnia a innej osoby już nie
Kilka ciekawostek o Serkanie (przeczytane na forum telenowel)
- Serkan nie ma konkretnego (fizycznego) typu kobiet, które mu się podobają, ale bardzo lubi dziewczyny pełne radości, mądre i pewne siebie
- z seriali lubi Grę o tron, Breaking bad, Dexter
- ma alergię na migdały
- jestem mądra, pełna radości (jak nie mam PMS), oraz pewna siebie, trochę też pyskata niestety
- niestety żadnego z tych serial nie oglądam, ale zawsze mogę poznać, oraz przedstawić mu nowe
- a migdały nie są moim ulubionym orzechem, ale uwielbiam olej ze słodkich migdałow
idealny typ dla niego :D :D D:
ps. skoro Serkan lubi Grę o tron, a oni tam lubią różne seksualne dewiacje, więc może nie wystraszymy go w przyszłości ;> :>