W poprzedni wieczór Ayaz był z Isik i mówił, że "za chwilę będzie thriller".
Ona nie chciała oglądać, więc przełączył na galę.
Możliwe, że potem znowu przęłączył na thriller i tam mógł być motyw z porwaniem i zakamuflowaną informacją od osoby porwanej hahaha ;))))
Isik nie chciała thrillera oglądać ;p dobrze że nie oglądali komedii romantycznej ;)
a w związku z nią, to w sumie nawet fajna bohaterka nam się kreuje ;p
Ja w pierwszej chwili nie zorientowałam się, o co chodzi z tą wiadomością od porwanej Oyku.
Dopiero, jak Ayaz się zorientował, to mnie oświeciło.
Przecież też widziałam to na filmach, a nie skapowałam.
Ayaz szacun :D
panie Ayazie :D dobrze że Melepeta się tym nie zajmował, bo Oyku by się w końcu z tymi porywaczami zaprzyjaźniła
ale jutro to dopiero ayaz będzie niczym Chuck Norris :d
czasami scenarzyści robią z niego takiego herosa... przecież mało który facet jest tak silny i sprawny :PPP
skąd Ty bierzesz te gify z Ayazem??? lubię sobie czasem na nie popatrzeć.. na poprawę humoru, są takie ładneeee <3
wpisuję w images.google.pl serkan cayoglu gif albo ayaz dincer gif i mi wyskakują :D
a jak mi się bardzo jakaś scenka podoba to sama robię ;p
A propos tanga Oyku i Ayaza
Serkan do Tańca z gwiazdami niech idzie ;)
Mniejsza z tym, jak będzie tańczył ;)
Kobiety i tak będą słać sms-y ;))
i wygra :D i będzie dziękował Ayazoholiczkom za głosy ;p jak dziś na gali Oyku
Otóż to ;)
Super by było, jakby nam podziękował ;)))
My na miejscu tych fanek z wizji Ayaza o czerwonym dywanie, to wciągnęłybyśmy go za barierki ;)))
Wciągniemy Serkana za barierki i będą mu nogi wisieć jak ostatnio, gdy wdrapywał się do samochodu i mu te nogi wisiały przez okno auta hahaha ;)
Ayaz superbohater ;)
Serkan mógłby naprawdę grać jakiegoś superbohatera.
Zacytuję monię:
"Apolla, albo mógłby być Achillesem albo jakims superbohaterem SUPERMENEM lub Batmanem :)) "
idealnie by się nadawał do takiego filmu :DDD
tylko sobie pomyśl.. Serkan w jakimś extra stroju.. pod osłoną nocy...ratujący niewiasty z opresji :))))))
Ach, wspaniałe ;))))
Albo jako heros mitologiczny albo bóg olimpijski ;)
Już to kiedyś pisałam - Serkan to chyba bóg, który zstąpił z Olimpu na ziemię, aby sprawić uciechę śmiertelniczkom ;)
Albo brata Heleny Trojańskiej ;)))))
Naprawdę powinni go wziąć do jakiejś hollywoodzkiej produkcji
Jak pojedzie do Hollywood to juz nie wroci. A tak se niech kursuje po naszym rewirku. Turcja-Niemcy. Moze w koncu zahaczy o PL :D
No ciekawa role jak mu napiszemy bo narazie gdzie ty masz ciekawy serial w Pl. Przeciez nie m jak milosc ani na wspolnej :D:D
hahahahahhahahahahaha albo w Klanie ;)
W M jak miłość mógłby grać kolejnego adoratora... Marty Mostowiak ;)))))
Żartuję, gdzie takie ciacho do żałosnej Marty.
Oczywiście, że myślałam o naszych własnych scenariuszach
Przesadziłas SERKAN do tej mimozy MARTY? FUJ FUJ predzej my wpadne pod koła niz pozwole mu ja pocałowac! FUJ!
Żartowałam tylko przecież hahahahhaaha ;)
To byłby skandal, gdyby miał grać następnego faceta tragicznej Marty.
No to? Głos mozna podlozyc. W Turcji tak robia to czemu nie u nas haha? :D:D:D
Ayaz mowiacy po polskuuu nie -padłam na sama mysl :D:D
Też o tym pomyślałam - dubbingowany Serkan to nie nowość ;)
Tylko, że Serkan musiałby jakoś jednak wyrecytować te dialogi po polsku, tak żeby ruch jego ust zgadzał się z facetem, co go dubbinguje XD
Nie wiem, czy Serkan chciałby się uczyć naszego dziwacznego i trudnego polskiego ;)
Kogo byśmy wzięły do dubbingowania Serkana?
Masz jakieś pomysły hahaha?
"Ayaz mowiacy po polskuuu nie -padłam na sama mysl :D:D" - dlaczego padłaś? xD
Haha tak jakos sobie nie wyobrazam go mowiazego po polsku. A co do dubbingu to nie wiem. Moze Zakościelny?? :D:D
Zakościelny mi nie pasuje. Serkan i głos Zakościelnego - mnie to będzie się gryźć i nie pasować. I powodować dysonans, między tym, co widzę, a tym, co słyszę ;)))
W filmie "Zaczarowana" Patrick Dempsey był dubbingowany przez Artura Żmijewskiego i bardzo mi to przeszkadzało i nie pasowało.
Najlepiej głos jakiegoś nieznanego faceta :D
Generalnie trudna sprawa z tym polskim Serkana ;)
Może nagramy z nim film po angielsku
To zaden ci nie bedzie pasowac. Wlasnie dlatego ze ci polski nie pasuje u Serkana a nie Polak go dubbingujacy :D
Moj angielski jest tragiczny po szkole. Vhyba ze ktos zrobi polskie napisy to ok :D
Z tymi napisami dobry pomysł ;)
Niech Serkan mówi w filmie po jakiemu chce, a na dole napisy.
Tylko że jak są napisy, to człowiekowi zawsze trochę coś ucieknie z obrazu, bo trzeba zerkać na napisy.
A ja w Serkana wgapiam się jak w obrazek ;)
A co tam niech se gada co chce. Ja tam sie bede patrzec na niego a napisy czytac na reszcie aktórw bo chyba KTOS tam z nim bedzie wystepowac? Czy monolog mu zrobimy? :D:D
Albo zamkniemy się z Serkanem w Twojej piwnicy i zmusimy go do nauki polskiego :D
Przejdzie przyśpieszony kurs polskiego ;P
Wczoraj pisałyśmy, że ayaz naprawdę powinien kogoś takiego zagrać.
A Gina111 napisała "tylko sobie pomyśl.. Serkan w jakimś extra stroju.. "
I stało się. Dziś na balu przebierańców Ayaz był przebrany jak jakiś superbohater hahaha :D
Ty stwierdziłaś, że "Ayaz wygladał jak polaczenie muszkietera z Dark Vaderem ;d"
A ja dopatrzyłam się też elementów z Batmana i Zorra ;)
hahahahha :D
za dużo piszemy ;p a potem się sprawdza
ale faktycznie miał coś z zorra :p i ta szabla ^^
i to całkiem przypadkiem :D
ja tam nawet nie wiedziałam że dzisiaj bal miał być :p