PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1717
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Ayazoholizm się rozprzestrzenia - są już 4 avatary z Ayazem ;)

8
mistrzyniF1

Ayaz nawet, jak rano wstaje z łóżka, to ma idealną fryzurę hahahahaha ;)

mistrzyniF1

Lepiej my napiszemy scenariusz jakiegoś gorącego filmu i zatrudnimy Serkana w roli głównej ;)
50 twarzy Greya może się schować przy naszej kreatywności.

Vanessa100

my jesteśmy nieposkromione ;d jak zaczniemy to ciężko nas zatrzymać :D

mistrzyniF1

Krejzolki Polki ;)
Dziewczyny z polskiej krainy ;)
Nieposkromione Ayazoholiczki ;)

mistrzyniF1

Ciekawe, jak wyglądają rodzice Serkana.
Po kim on odziedziczył takie doskonałe geny? :D

Vanessa100

też jestem ciekawa :D
cudne geny :p nie ma takiego drugiego jak on, jest jedyny i wyjątkowy, więcej już takiego nie będzie :))
dla mnie osobiście nikt go nie pobije :)
ah ta platoniczna miłość, nie wiedziałam, że jest taka trudna <3

Serkan powinien zająć PIERWSZE miejsca w rankingach najseksowniejszych i najprzystojniejszych mężczyzn świata.

Ja platonicznie w aktorach kochałam się wiele razy, już odkąd byłam małą dziewczynką.
Więc znam się trochę na zjawisku platonicznego uczucia ;)
Platoniczna miłość jest słodka, ale też trudna i przykra, że nie możesz z tym facetem być i nigdy nie będziesz.

Vanessa100

wiadomo, że pierwsze :p i pomyśleć, że on nie jest znany na całym świecie...:p
Ja nie, pierwszy raz mnie ktoś tak zachwycił ah :DD
platoniczne uczucie to chyba najgorsze jakie może być :P
cóż poradzić, takie życie :D

Life is brutal ;)

Vanessa100

ja też właśnie, ale teraz nie mogę sobie nawet jednego cudownego przypomnieć :D
nie no, jeden jest - Jensen Ackles
przynajmniej mamy swiadomość tego że on nas nie zna i nigdy z nim nie będziemy, a popatrzeć zawsze można :D
ale można się łudzić że może jednak kiedyś jakoś go spotkamy, albo podobnego kogos chociaż :D

mistrzyniF1

no dokładnie, przynajmniej patrzenie nam zostało :D
ja tam się nigdy nie łudziłam, że spotkam na żywo, choć miło było by popatrzeć :D
ale na spotkanie podobnego do niego zawsze jest nadzieją co nie ? :))

mistrzyniF1

W Wieluniu jest kopia Serkana, więc jest nadzieja ;)))

Vanessa100

serio trzeba się wybrać ;p

mistrzyniF1

Dean Winchester o taaaaak :))

Ech, między nami a Serkanem nigdy nic nie będzie.
Jedyne co jest między nami a Serkanem to SZYBA telewizora lub komputera ;)))

Vanessa100

haha jesteś tego pewna? ja jeszcze mam nadzieję :D

darjaa

Nadzieję to i ja mam ;))) Nadzieję zawsze można mieć.

Vanessa100

szyba :D zawsze to coś :p
wgl tak sobie myśle, że skoro Serkan jest aktorem i modelem to na bank zna angielski, nie ma innej opcji, w tych zawodach to podstawa :p

A kto to widział tego klona w Wieluniu? Nie wiadomo czy tam dalej jest, może był tylko przejazdem i wstąpił do sklepu? :P
Dziwne, ze znalazł się ktoś podobny przecież Polacy nie mają egzotycznej urody :D ehh ciekawe :)

petit_fleur tak pisała.
Zobaczyła go w sklepie w Wieluniu.
Bardzo podobny do Serkana.

A może to prawdziwy był?

nie no, u mnie jak się przy robocie spieką czasami to jak Tury prawie ;ppp

Vanessa100

A ciebie nagle co wzielo na pesymizm??? Chyba sie umawialismy ze mamy sie nie budzic z tego snu nie????

Vanessa100

Odpadłam ;))) szmirowate filmidło.... nie znalazłabym lepszego określenia;)
Zgadzam się z Tobą szkoda Serkana do takiego badziewia....

Margoargo

Mnie się podobają te aktorki i uważam ,że są najpiękniejsze Kristin Kreuk i Jessica Alba dorównują Serkanowi , bo nawet bez makijażu są piękne. TO moje zdanie.

Vanessa100

a tak wgl to Serkan grał wcześniej w jakiś serialach ?czy to jego pierwsza rola ? :D
Ja go tylko widziałam w paru reklamach i tyle, ciekawe.. w sumie w niemieckich produkcjach też mógłby wziąć udział, może zyskałby wtedy większy rozgłoś w Europie :pp

w jakimś serialu grał gościnnie Buraka i to chyba wszystko ;p

mistrzyniF1

Teraz po Sezonie na miłość to raczej posypią się mu propozycje... bo ja osobiście uważam, ze gra najbardziej ekspresyjnie...
Zdaje się, ze sezon na miłość się podoba, bo gdzieś na yotubie natknęłam się na spotkanie z fanami ( a dokładniej fankami;) to wrzask był niesamowity jak wyszedł Serkan ;)))
no może jeszcze Ozge ( Oyku) gra dobrze, ale ona ma napisaną rolę, że ma grać roztrzepaną Oyku i nie ma Z tym większych problemów;)

Margoargo

tak naprawdę to większość obsady gra bardzo dobrze ;) najgorzej wypada Mete ;p

mistrzyniF1

jak na to, że to jego pierwsza dużo rola to jestem w ogromny szoku :oo
nie mam pojęcia o aktorstwie ale dla mnie jest świetny.
lubię patrzeć jak gra cierpienie albo płacz.. wydawało mi się, że płaczący facet wygląda trochę idiotycznie ale nie Serkan ;)
swoją drogą ciekawe jak wyglądałby płaczący Mete ... :D nie było takiej sceny..? chyba, że przegapiłam :p

jest naprawdę dobrym aktorem, pisałam juz kiedyś że on jest dla mnie największym zaskoczeniem tego serialu ;P
praktycznie bez większego doświadczenia, a ilość min zatrważająca :D nie to co Metepata

mistrzyniF1

i pomyśleć, że aktor grający Mete jest bardziej doświadczony aktorsko od niego :p
eh jak to możliwe? nie wiem :p

weszłam sobie w końcu na jego instagram i trochę się zdziwiłam. Takie przystojniak a większość zdjęć, które wrzuca są z ...facetami, no i od czasu do czasu jakieś zdjęcie z planu :pp
dziwne to :P

ma głownie zdjęcia z planu, z rodziną i z reklam ;D
jak dla mnie starczy :D
ważne że on jest :*

mistrzyniF1

w pierwszej chwili pomyślałam, że on jest... :p ale szybko zmieniłam zdanie, to niemożliwe :DDDDD

Wielu dziewczynom przeszlo to przez mysl :-)

madzik_867

ufff.. ale ciekawe czemu? :p
jakoś głupio mi teraz, że tak pomyślałam o nim hehehe :p

Ja wiem czemu. Myślisz sobie facet idealny to coś musi być nie tak. Więc pewnie gej heh. Zawsze jest jakiś haczyk :)

a w życiu :D

https://instagram.com/p/2vqpN_g_9-/?taken-by=atillasarall

mistrzyniF1

oooo, Olcay :DDD
nawet on wrzuca foteczki z laseczkami :P
ale on w serialu ma tylko taką rolę? czy prywatnie też ? :ppp
chyba nie :p

chyba nieeee ;) tylko tak gra :D

mistrzyniF1

tak też myślałam :D ale wychodzi mu to świetnie, przecież taką rolę też ciężko zagrać co nie ?a on tak uroczo to robi :p

zapomniałam dodać, że Ayazek na tym zdjęciu wygląda fantastycznie , cudooooo :*

dokładnie, cudo :D
8 cud świata ;P
wszechświata

mistrzyniF1

no właśnie :d
trzeba go wpisać na listę UNESCO ! zostanie objęty szczególną ochroną :ppp spełnia wszystkie kryteria.
dobro narodowe Turcji jak nic :D

Jesteście rewelacyjne... dobro narodowe Turcji - zgadzam się w 100 %.
Ja sobie właśnie przeglądam odcinki z tego tygodnia i kontempluję :) klatę Ayaza ;))))
a propos zachowanie Oyku jak zobaczyła półnagiego Ayaza mnie rozwaliła.... czy ci scenarzyści tureccy mogliby ją trochę znormalnić .... ludzie ona w tym serialu ma ponoć 23 lata , a reaguje jak przedszkolak ;)

Margoargo

a jak :D powinni mu tam wybudować meczet na jego cześć, a na fladze narodowej umieścić jego podobiznę :P buhehehe

Co do oyku to podzielam Twoje zdanie :)
nie wiem czemu scenarzyści tak robią :P nie widzą, ze ludzi irytuje jej zachowanie :p Jej reakcja była komiczna ale było widać że jej się podoba ten widok.. więc jest jakiś postęp :P

Zgadza się postęp jest;)
Wiem, jest niewinna, że dla niej będzie to pierwszy raz, Ayaz jest doświadczony erotycznie ;))) , ale jej reakcje są dziecinne ... przecież może być spłoszona, ale ona wpada w taką panikę, że tu już nie jest nawet śmieszne tylko żałosne...

Margoargo

no wiadomo, Ayaz playboy pełną gębą :P
mnie śmieszy, że zakrywała oczy ręką bo przecież on był tylko do połowy nagi. Poza tym nie pierwszy raz go takiego widziała, jak na plaży się kąpał , albo jak razem ćwiczyli ..wtedy też był bez koszulki i jakoś nie panikowała :PP oby scenarzyści coś z tym zrobili bo to naprawdę irytujące :dd

Zgadza się, może spanikowała, bo Ayaz ma teraz włosy na klacie;))) a w pierwszych odcinkach nie miał ;)))) hahahah.

A wracając do tej sceny co by było gdyby..... Oyku nieco spłoszona patrzyła na Ayaza a on by powiedział dotknij mnie.... Oyku niepewnie gładzi tors Ayaza .... on przymyka oczy i głośno wciąga powietrze..... ;)))) ale mi się marzy ..... hahaha prawie jak w telce latynoskiej

Margoargo

hahahhahahaa, nie zaczynaj bo się piekło rozpęta :D
przecież tutaj same ayazoholiczki ;pp

mistrzyniF1

wiem .... wiem ;))) ale czy moja scena nie lepsza ;) niż to co wymyślili Turcy.... u mnie przynajmniej Oyku reagowałaby jak kobieta a nie jak dzieciak ;)

Margoargo

każda scena byłaby lepsza od tej z Oyku w roli głównej :D

hahahah, przymyka oczy, głośno wciąga powietrze, łapie Oyku za tyłek i gorąco ją całuje...