O tym samym pomyślałam ;))
Ale jakoś wątpię, żeby chciał zawitać do naszego polskiego zadu*pia.
Na razie jeszcze przebywa w Juesej
baluje w Las Vejges
https://instagram.com/p/79htO3mPPv/?taken-by=serkancayoglu
tak, oh yeah ;)))
Ale oni mają robotę - autografy, spoty reklamowe, zwiastuny, wywiady, flesze aparatów, podróże do różnych miejsc.
Ech ;)
oglądam sobie film na TVP "40 letni prawiczek" a tu tekst:
"czy to prawda że narząd nieużywany zanika?"
pierwsze skojarzenie - Ayaz i Oyku ;p
Mistrzyni dajesz czadu ;))) heheheh dobre o mało nie spadłam z krzesła ;)
Dlatego z Vanessą już wymyśliłyśmy dla Ayaza kochankę, a o erotyzmie Oyku a raczej jego braku Madzik doktorat napisze ;)))
Uwielbiam Was ;))) nawet polskie kabarety mnie tak nie rozśmieszają ;)))
wideo making-of z rosyjskimi napisami, przedstawiający szczegóły kręcenia przez FOX jesiennego spotu reklamowego. http://vk.com/video-100436229_171383394 _
z telenowela.fora.pl przetłumaczone : Serkan mówi o tym, że wybierają się w podróż, ale dokąd, tego zdradzić nie może, bo przecież wtedy nie byłoby niespodzianki. Ten "wypad" pozwoli im się nieco rozerwać, zabawić i przede wszystkim odpocząć. Niestety pogoda na najbliższy czas nie zapowiada się zbyt optymistycznie. Ale Serkan mimo wszystko jest dobrej myśli ;-) Co do Dağhana, to mówi o tym, że po półtora miesiąca odpoczynku pora wrócić do obowiązków. Wspomina, że nie dla każdego sukces 1. sezonu oznaczał to samo - tyle się dzieło, że nie mieli ani chwili wytchnienia. Podczas, gdy oni regenerowali siły przed powrotem na plan, scenarzyści pracowali nad scenariuszem nowego sezonu. Scenariuszem, który zdaniem Dağhana jest cudowny! Aktor zapewnia wszystkich, że w każdym odcinku dadzą z siebie wszystko, by zapewnić widzom rozrywkę na jak najwyższym poziomie. Natomiast Özge zapowiada, że nadchodzący sezon zapowiada się jeszcze ciekawiej niż ubiegły, a Ci którzy po cichu liczą na "happy end" już dziś mogą spać spokojnie.
Na happy end liczą wszyscy;) Chociaż z serialami tureckimi różnie bywa, czasem nie kończą się happy endem, bo Turcy uwielbiają przeżywać emocje;)))
MIejmy nadzieję, że rzeczywiście scenarzyści tureccy napisali lepszą II serię, bo w pierwszej były czasem tak porąbane wątki, że nam na tym forum ręce opadały do ziemi.
Zresztą nie tylko my krytycznie podchodziłyśmy to niektórych odcinków czy wątków , bo na forach widzowie tureccy też nie byli zadowoleni z tego co fundują im ci scenarzyści ;) i niektórzy przestali w ogóle oglądać ten serial, czasem ilość nie przekłada się na jakość.
Co do tureckich seriali to się trochę z tobą nie zgodzę, oglądałem dokument ostatnio właśnie o tureckich serialach i mówiono w nim że w tureckich serialach zawsze jest happy end ;)
jeeeej :D
to dobrze ;)
ale rozwlekać i przeżywać wszystko uwielbiają
no i kochają intrygi
żebyśmy się tylko denerwowały, prawie stany przedzawałowe, myśli mordercze i coraz wymyślniejsze sposoby zlikwidowania co niektórych postaci ;) czy my w całej krasie jak nas wciągnie serial ;)))
Nawet trochę po rosyjsku zrozumiałam:D...ale musiałam co chwilę zatrzymywać żeby to przeczytać...uczyłam się rosyjskiego na studiach( 1,5 roku), troszkę go umiem...zawsze lepiej rosyjski (język słowiański) niż turecki :D
Ja się uczyłam rosyjskiego, ale nic nie pamiętam. Tylko litery, ale to za mało, aby wszystko zrozumieć.
Ja też wszystkiego nie zrozumiałam, ale coś tam zrozumiałam (niektóre słowa podobne są jak w polskim to czasami można się domyśleć),ale czytanie cyrylicy...masakra
Ja zrozumiałam tylko te brzmiące podobnie po polsku. I mi czytanie o wiele lepiej wychodzi niż rozumienie :D Mam kłopoty tylko z kilkoma literkami i czytam o wiele wolniej niż po pl.
Ja mam tak, że jak znam słówko to je szybko przeczytam, jak nie znam to muszę je literować :D
A tutaj zdjęcie Emre i Burcu z nowego sezonu -widać że miny mają nietęgie coś musiało się zdarzyć /:
http://images66.fotosik.pl/1199/820ee362a65087c2med.jpg
Oraz Mete , Seyma, Emre i Burcu -foto : http://images70.fotosik.pl/1198/e6a1b00e48ea4c7bmed.jpg
Cóż pierwsze zdjęcie , które wyszukałeś może świadczyć, ze Emre ma kłopoty lub smutki, a gdzies była informacja, że sceny w II serii były na cmentarzu, więc może babcia Emrego zmarła - to tylko moje luźne dywagacje.
Drugie zdjęcie - myślę, ze zastanawiają się co się stało, że Ayaz i Oyku się rozstali .....
dobry trop ;)
a co do drugiego zdjęcia, lepiej żeby zajmowali się własnymi problemami, a nie tylko w kółko Oyku/Ayaz ;)
W końcu ponoć należę do zespołu scenariuszowego naszej hitowej telenoweli, której produkcję kiedyś zaczniemy to się wprawiam , w to co mogli scenarzyści wymyślić;) Trzeba czasem wyprzedzać konkurencję ;)))
"Nasza produkcja jeszcze nie została nakręcona, a już jest "hitowa" :D" nie inaczej...... ;)))
Vanessa - "jak spadać to z wysokiego konia " ;)
:D:D:D
Zabieramy się za realizację tej telki jak sójka za morze.
Trza się za to wziąć, nie ma na co czekać.
Bo będziemy tak planować, że "kiedyś ją nagramy", aż nas starość zastanie.
Nasza produkcja podbije cały świat i w końcu dostanie nominacje do Emmy.
Pojedziemy tam wtedy, z Serkanem oczywiście - gwiazdą naszej produkcji ;)
On już zna teren ;)
Co do przypuszczeń to fani ta stronie http://www.telenowele.fora.pl uważają że do spotkania Ayaza z Oyku we Włoszech, doszło dzięki podstępie Moniki ;)
Myślę że to całkiem logiczne przypuszczenia ;)
Pewnie, że bardzo logiczne, bo w zwiastunie widać jak Monika siedzi przy stoliku w kawiarni, w której Oyku jest kelnerką. Też się zastanawiałam co ona tam robi ;)))
Kiedyś oglądałam ten film.
Wczoraj włączyłam go tylko na chwilkę i wiesz, trafiłam akurat na ten moment, o którym piszesz.
I też pomyślałam o Ayazie hahaha mamy wspólne myśli ;))
Będzie będzie.. Mimo końcówki pierwszego i tak czekany z niecierpliwością na drugi sezon :D
Trzeci zwiastun jak ktoś nie widział
http://kirazmevsimi.fragmanlarim.com/kiraz-mevsimi-52-bolum-3-fragmani/
No to było wredne :(. A skąd wiesz, że tak powiedział, masz filmik, gdzie jest to z polskimi napisami? :)
A to on w tym powyższym filmiku tak powiedział?