PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Jeżeli ktoś gdzieś coś.. Dawać linka :D

Margoargo

Widzę że nikt nie zauważył mojego postu, dotyczącego podobieństwa albo sam je sobie wymyśliłem ;)
Co do Melepety to jak widzę jego minę na ekranie, to mi się żyć odechciewa /:
Mimikę ma taką jakby mu na twarz gołąb nasrał ;)

buterfly

Też zauważyłam Twój post i popatrzyłam na linki ;)))
Zgadza się podobny jest, ale ponoć gdzieś w Polsce chyba w Wieluniu albo okolicach jest sobowtór Serkana ;))

Tak w pełni się z Tobą zgadzam mimika melepety to porażka ;) też miałam dość jak go oglądałam

Melepeta cóż.... ile myśmy z dziewczynami wymyśliły sposobów unieszkodliwienia Melepety ;))) hohoho
Ja już dawno postulowałam, żeby Melepeta w II serii zaginął i odnalazł się pod koniec albo w ogóle ;)

Margoargo

Jaka szkoda że wtedy Ayaz go nie udusił, na tym przejściu kolejowym kiedy miał okazje /: .
A ty z tym że Serkan ma sobowtóra to na poważnie ? ;)
A co do podobieństwa Serkana z Rafałem maślakiem, to oboje uwielbiają psy ;)
A wiecie że Rafał Maślak ma takiego samego psa jak Ayaz, w 1 sezonie SnM ;)
zobaczcie : http://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/e9/cf/55f16d7b20762_p.jpg?1442104760

buterfly

Dobrze, że go nie udusił, bo poszedłby siedzieć do więzienia ;)
Dla mnie wątek z Melepetą, któremu odbija i jest czarnym charakterem to była totalna porażka;) Derin to był czarny charakter, ale Melepeta .

Sobowtór był przez dziewczyny widzany.... więc jest na pewno ;))
A w kwestii psa Ayaza najlepiej wypowie się Mistrzyni, bo ona miała go w awatarze ;) ale mnie się wydaje, ze to nie ten sam pies. Może Serkan ma takiego, ale Ayaz raczej nie ;)

buterfly

petit_fleur twierdzi, że w sklepie w Wieluniu widziała mężczyznę łudząco podobnego do Serkana Cayoglu

Margoargo

"już dawno postulowałam, żeby Melepeta w II serii zaginął i odnalazł się pod koniec albo w ogóle ;)"
buhahahahahahaha ;)
Albo po tej operacji mózgu mógł zapaść w śpiączkę i spać przez dalsze odcinki ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Kurdee ale między nimi jest taka chemia ze szkoda gadac.. Nie możliwe żeby to było takie udawane

muzyczeeek

Dlatego też pojawiły się doniesienia, że są razem ale oni temu zaprzeczają - Chyba że naprawdę im ta chemia po prostu wychodzi naturalnie, jak twierdzą ale mi też ciężko w to uwierzyć ;)

muzyczeeek

A tutaj ostatni zwiastun z Włoch (ten na którym Ozge i Serkan siedzą na murku, wpatrzeni w siebie ;) z polskimi napisami : https://www.youtube.com/watch?v=V_67_rHO5vs

ocenił(a) serial na 8
buterfly

o matulo, jaki on jest boski :D i ten prawdziwy niski głos
ale powiem wam, że dla mnie Oyku w tych nowych ujęciach jakoś tak niekorzystnie wygląda
pewnie kwestia jakości, bo jakoś tak niemrawo się prezentuje niestety

mistrzyniF1

Ja w ogóle uważam, że niepotrzebnie zrobili jej tą grzywkę.
Bez niej wyglądała młodziej i dziewczęco.
Pewnie chcieli, żeby wyglądała bardziej dojrzale, bo mężatka.
Lepiej niech się wezmą za jej charakter.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no raczej ;)
może po prostu te światło tak krzywo na jej twarz padało, ale no nie wiem
może normalnie będzie lepiej :D

mistrzyniF1

Ja jednak nadal uparcie twierdzę, że grzywka u Ozge jest zbędna ;)

Fajny jest ten moment, jak Serkan i Ozge patrzą sobie w oczy i śmiać im się zachciało ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ale i tak najlepszy jest ten o którym mówiłaś, jak Serkan sobie koszulkę poprawiał :D

mistrzyniF1

haha tak, tak ;))
Mógłby całkiem tą koszulę zdjąć ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

w Rzymie na pewno cieplutko, więc jeszcze by się nam biedaczek zgrzał
a fanki byłyby wniebowzięte :D

mistrzyniF1

Przypomniało mi się, jak w którymś odcinku Ayaz grał w koszykówkę i był seksownie spocony ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

to wtedy z Derrinem o Oyku coś tam grali :P

mistrzyniF1

Oho zaczyna się;) idzie jesień a Wy znowu będzie Ayazka rozbierać ;)

Vanessa100

Zwiastun rewelka - ale to już pisałam, fajnie nie trzeba tłumaczyć z rosyjskiego, ale przeczytałam, że być może seriale z turcji będą tłumaczyć sezon ....... czyżby nasze życzenia się spełnią ?
Oj puls będzie sobie pluł w brodę;) po takiej oglądalności I serii trzeba było kupić II serię po odcinku i emitować 1 na tydzień - zamiast powtórki 13 posterunku - właśnie przeleciałam po kanałach w tv o tej porze i wymiękłam ;)))) co jeden program to większy kanał ;)))) a tak mi się dziś pisze ;)

Margoargo

"co jeden program to większy kanał ;)))) "
hahahhahahaha fajnie to ujęłaś ;)

Oni dbają tylko o Pingwiny z Madagaskaru :D
Niech sobie Pingwiny lecą, ale mogliby tez zadbać o bajki dla dorosłych ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no właśnie, lubię pingwiny, ale już mi się znudziły trochę

mistrzyniF1

Oglądasz Pingwiny? :d

Vanessa100

Ja też czasem oglądam , testy Wierzbięty rewelacyjne ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

jasne :D
w kinie nawet byłam na filmie
na pełna sala dzieciaków z rodzicami i my we dwie z koleżanką :D

mistrzyniF1

:D
Czyli Pingwiny są ważnym punktem ramówki Pulsu ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

i niezmiennym niestety

Margoargo

Margoargo, ładny avatar ;))

Ayazek w niebieskiej koszuli i żółtej kurtce.
Bardzo dobrze, że się cieplej ubiera, w końcu jesień idzie ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahahaha jeszcze się przeziębi :D

mistrzyniF1

Jak już kiedyś pisałyśmy, my wtedy się nim zajmiemy, gdy będzie przeziębiony ;)))

Vanessa100

A tak mnie te zwiastuny zainspirowały, że postanowiłam wrzucić Ayazka w awatar ;)
Oczywiście w niebieskim mu najlepiej ;) o tym tez już pisałyśmy ;) a od jutra astronomiczna jesień to i kurtka się przyda ;)

Tak na pewno bardzo czule się nim zajmiemy jak już będzie chory ;) my to jednak agentki jesteśmy ;))))

Margoargo

Agentki w Służbie Ayazowej Mości ;)))

W niebieskim mu najlepiej.
Ayaz smerf ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Oczywiście , że w niebieskim mu najlepiej :). ,Nie ma innej opcji :D

Margoargo

Od 28 września "To moje życie" będzie o 16:00 (powtórka o 15), odcinek będzie cięty i będzie trwał godzinę z reklamami. Zastanawiam się, czy kolejne telki tureckie też będą cięte, bo prawdę mówiąc nie wiem jak się przyzwyczaję do takich krótkich odcinków.

jagodajulia

No proszę, czyżby Puls"poszedł po rozum do głowy ;)".
Chodzi mi o w miarę sensowną godzinę nadawania. Coś mi się wydaje, że wyniki oglądalności " To moje życie " dały im do myślenia.
Rzeczywiście jak jesteś przyzwyczajona do takich długich odcinków to przeskok może być trudny ;)
Co do kolejnych telek tureckich jak je potną , wtedy będziemy dłużej oglądać " Sezon na miłość" z 50 kolejnych odcinków zrobią 100. Może to i dobrze, bo nie powycinają scen, które były fajne ;)

Chociaż jak dobrze pójdzie to II serię sezonu na miłość zagorzałe fanki tego serialu i tak obejrzą dużo wcześniej i to z tłumaczeniem polskim ;)))

Margoargo

Godzina jest sensowna, bo o tej porze to można z pracy i ze szkoły wrócić :) I to cięcie odcinków z jednej strony też jest dobre, bo więcej osób wygospodaruje godzinę w ciągu dnia niż prawie 2 i pół. Jednak te dwugodzinne odcinki to była jakaś tak całość, a tak może być, że w odcinku nie ma głównych bohaterów, albo mają jakąś jedną małą scenkę.

Jestem pewna, że niektóre osoby jak będą miały możliwość obejrzenia Sezonu... z pl napisami to na pewno to zrobią :) Ja sama zamierzam oglądać ;)

jagodajulia

Tak zgadza się cięcie odcinków może nie wyjść serialowi na dobre ;) Tym bardziej, że Turcy przyzwyczaili nas jednak to odcinków dłuższych niż 1 godzina ;)

Co do sezonu już wstępnie pracujemy na tym, żeby napisy pl były, skoro już 1 odcinek nowej serii kontraktu na miłość jest już przetłumaczony ;) i być może będzie z napisami to sezon chyba też ogarniemy ;)

Margoargo

Dokładnie. A wracając do "To moje życie" i wyników oglądalności to czytałam, że były one zadowalające jak na taką porę ;)

A to Ty z kimś tłumaczysz? Jak fajnie ;) Życzę powodzenia ;)

jagodajulia

Ja na razie jeszcze nie tłumaczę, ale kontrakt tłumaczy koleżanka Małpka1 z rosyjskiego. Tak, że trochę kombinacji jest, ale jeden odcinek już ogarnięty.

Natomiast na FB seriale z Turcji przymierzają się do tłumaczenia, może pozytywnie na panią tłumaczkę wpłyniemy to nam wrzuci tłumaczenie bezpośrednio z tureckiego.
Jak się nie uda to raczej ayazoholiczki znajdą jakiś sposób, w końcu rzeczy niemożliwe załatwiają od razu .... na cuda trzeba będzie poczekać kilka dni ;)

Margoargo

Rozumiem ;)

Parę dni temu czytałam, że seriale z Turcji mają tłumaczyć Sezon... o ile będzie odcinek w dobrej jakości. Oby wszystko się udało ;)

Vanessa100

Zależy od zdjęcia moje też pochodzi z ostatniego zwiastuna, a wygląda dziewczęco i uroczo nadal ;)

mistrzyniF1

Nie wiem czy niekorzystne, dla mnie ślicznie ohhhhhhh ;)
zdjęcie https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/11960226_8 12203715552205_2670514452179516293_n.png?oh=ee3c9eae1bb722e308187972b88ee658&oe= 56AB2BA3

ocenił(a) serial na 8
buterfly

o inny moment mi chodzi, może znajdę potem fotkę
a na tym całkiem całkiem ;)

mistrzyniF1

Wiem ;)
Myślę że to zależy od fryzury, ale dla mnie obojętnie jaką by miała i tak jest śliczna ;)

buterfly

Ozge jest piękna, ale bez grzywki była ładniejsza, teraz jak jeszcze bardziej schudła to i rysy jej się wyostrzyły. Dla mnie osobiście i to jako kobiety ;) najbardziej olśniewająca była na pierwszej prawdziwej randce z Ayazem, ona w pięknej kremowej czy białej sukni, Ayaz na czarno ;)

Margoargo

Ja też jednak uważam, że niepotrzebna jej ta grzywka ;)

Ozge schudła, bo jak już pisałam, Serkan namówił ją do regularnego uprawiania sportu.

Ale ten Serkan wędruje - Niemcy, Turcja, Rzym, Los Angeles ;))

Vanessa100

Dokładnie Serkan - wędrowniczek ;))) się chłop napodróżuje i polata samolotami, przynajmniej stewardesy mają na kim oko zawiesić ;)))

Margoargo

haha tak, Serkan umila stewardessom pracę ;)))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

wystarczy że się uśmiechnie :D

mistrzyniF1

A stewardessie aż taca wyleciała z rąk z wrażenia ;))