Widzę że nikt nie zauważył mojego postu, dotyczącego podobieństwa albo sam je sobie wymyśliłem ;)
Co do Melepety to jak widzę jego minę na ekranie, to mi się żyć odechciewa /:
Mimikę ma taką jakby mu na twarz gołąb nasrał ;)
Też zauważyłam Twój post i popatrzyłam na linki ;)))
Zgadza się podobny jest, ale ponoć gdzieś w Polsce chyba w Wieluniu albo okolicach jest sobowtór Serkana ;))
Tak w pełni się z Tobą zgadzam mimika melepety to porażka ;) też miałam dość jak go oglądałam
Melepeta cóż.... ile myśmy z dziewczynami wymyśliły sposobów unieszkodliwienia Melepety ;))) hohoho
Ja już dawno postulowałam, żeby Melepeta w II serii zaginął i odnalazł się pod koniec albo w ogóle ;)
Jaka szkoda że wtedy Ayaz go nie udusił, na tym przejściu kolejowym kiedy miał okazje /: .
A ty z tym że Serkan ma sobowtóra to na poważnie ? ;)
A co do podobieństwa Serkana z Rafałem maślakiem, to oboje uwielbiają psy ;)
A wiecie że Rafał Maślak ma takiego samego psa jak Ayaz, w 1 sezonie SnM ;)
zobaczcie : http://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/e9/cf/55f16d7b20762_p.jpg?1442104760
Dobrze, że go nie udusił, bo poszedłby siedzieć do więzienia ;)
Dla mnie wątek z Melepetą, któremu odbija i jest czarnym charakterem to była totalna porażka;) Derin to był czarny charakter, ale Melepeta .
Sobowtór był przez dziewczyny widzany.... więc jest na pewno ;))
A w kwestii psa Ayaza najlepiej wypowie się Mistrzyni, bo ona miała go w awatarze ;) ale mnie się wydaje, ze to nie ten sam pies. Może Serkan ma takiego, ale Ayaz raczej nie ;)
petit_fleur twierdzi, że w sklepie w Wieluniu widziała mężczyznę łudząco podobnego do Serkana Cayoglu
"już dawno postulowałam, żeby Melepeta w II serii zaginął i odnalazł się pod koniec albo w ogóle ;)"
buhahahahahahaha ;)
Albo po tej operacji mózgu mógł zapaść w śpiączkę i spać przez dalsze odcinki ;)
Kurdee ale między nimi jest taka chemia ze szkoda gadac.. Nie możliwe żeby to było takie udawane
Dlatego też pojawiły się doniesienia, że są razem ale oni temu zaprzeczają - Chyba że naprawdę im ta chemia po prostu wychodzi naturalnie, jak twierdzą ale mi też ciężko w to uwierzyć ;)
A tutaj ostatni zwiastun z Włoch (ten na którym Ozge i Serkan siedzą na murku, wpatrzeni w siebie ;) z polskimi napisami : https://www.youtube.com/watch?v=V_67_rHO5vs
o matulo, jaki on jest boski :D i ten prawdziwy niski głos
ale powiem wam, że dla mnie Oyku w tych nowych ujęciach jakoś tak niekorzystnie wygląda
pewnie kwestia jakości, bo jakoś tak niemrawo się prezentuje niestety
Ja w ogóle uważam, że niepotrzebnie zrobili jej tą grzywkę.
Bez niej wyglądała młodziej i dziewczęco.
Pewnie chcieli, żeby wyglądała bardziej dojrzale, bo mężatka.
Lepiej niech się wezmą za jej charakter.
no raczej ;)
może po prostu te światło tak krzywo na jej twarz padało, ale no nie wiem
może normalnie będzie lepiej :D
Ja jednak nadal uparcie twierdzę, że grzywka u Ozge jest zbędna ;)
Fajny jest ten moment, jak Serkan i Ozge patrzą sobie w oczy i śmiać im się zachciało ;))
ale i tak najlepszy jest ten o którym mówiłaś, jak Serkan sobie koszulkę poprawiał :D
w Rzymie na pewno cieplutko, więc jeszcze by się nam biedaczek zgrzał
a fanki byłyby wniebowzięte :D
Zwiastun rewelka - ale to już pisałam, fajnie nie trzeba tłumaczyć z rosyjskiego, ale przeczytałam, że być może seriale z turcji będą tłumaczyć sezon ....... czyżby nasze życzenia się spełnią ?
Oj puls będzie sobie pluł w brodę;) po takiej oglądalności I serii trzeba było kupić II serię po odcinku i emitować 1 na tydzień - zamiast powtórki 13 posterunku - właśnie przeleciałam po kanałach w tv o tej porze i wymiękłam ;)))) co jeden program to większy kanał ;)))) a tak mi się dziś pisze ;)
"co jeden program to większy kanał ;)))) "
hahahhahahaha fajnie to ujęłaś ;)
Oni dbają tylko o Pingwiny z Madagaskaru :D
Niech sobie Pingwiny lecą, ale mogliby tez zadbać o bajki dla dorosłych ;)
jasne :D
w kinie nawet byłam na filmie
na pełna sala dzieciaków z rodzicami i my we dwie z koleżanką :D
Margoargo, ładny avatar ;))
Ayazek w niebieskiej koszuli i żółtej kurtce.
Bardzo dobrze, że się cieplej ubiera, w końcu jesień idzie ;)))
A tak mnie te zwiastuny zainspirowały, że postanowiłam wrzucić Ayazka w awatar ;)
Oczywiście w niebieskim mu najlepiej ;) o tym tez już pisałyśmy ;) a od jutra astronomiczna jesień to i kurtka się przyda ;)
Tak na pewno bardzo czule się nim zajmiemy jak już będzie chory ;) my to jednak agentki jesteśmy ;))))
Od 28 września "To moje życie" będzie o 16:00 (powtórka o 15), odcinek będzie cięty i będzie trwał godzinę z reklamami. Zastanawiam się, czy kolejne telki tureckie też będą cięte, bo prawdę mówiąc nie wiem jak się przyzwyczaję do takich krótkich odcinków.
No proszę, czyżby Puls"poszedł po rozum do głowy ;)".
Chodzi mi o w miarę sensowną godzinę nadawania. Coś mi się wydaje, że wyniki oglądalności " To moje życie " dały im do myślenia.
Rzeczywiście jak jesteś przyzwyczajona do takich długich odcinków to przeskok może być trudny ;)
Co do kolejnych telek tureckich jak je potną , wtedy będziemy dłużej oglądać " Sezon na miłość" z 50 kolejnych odcinków zrobią 100. Może to i dobrze, bo nie powycinają scen, które były fajne ;)
Chociaż jak dobrze pójdzie to II serię sezonu na miłość zagorzałe fanki tego serialu i tak obejrzą dużo wcześniej i to z tłumaczeniem polskim ;)))
Godzina jest sensowna, bo o tej porze to można z pracy i ze szkoły wrócić :) I to cięcie odcinków z jednej strony też jest dobre, bo więcej osób wygospodaruje godzinę w ciągu dnia niż prawie 2 i pół. Jednak te dwugodzinne odcinki to była jakaś tak całość, a tak może być, że w odcinku nie ma głównych bohaterów, albo mają jakąś jedną małą scenkę.
Jestem pewna, że niektóre osoby jak będą miały możliwość obejrzenia Sezonu... z pl napisami to na pewno to zrobią :) Ja sama zamierzam oglądać ;)
Tak zgadza się cięcie odcinków może nie wyjść serialowi na dobre ;) Tym bardziej, że Turcy przyzwyczaili nas jednak to odcinków dłuższych niż 1 godzina ;)
Co do sezonu już wstępnie pracujemy na tym, żeby napisy pl były, skoro już 1 odcinek nowej serii kontraktu na miłość jest już przetłumaczony ;) i być może będzie z napisami to sezon chyba też ogarniemy ;)
Dokładnie. A wracając do "To moje życie" i wyników oglądalności to czytałam, że były one zadowalające jak na taką porę ;)
A to Ty z kimś tłumaczysz? Jak fajnie ;) Życzę powodzenia ;)
Ja na razie jeszcze nie tłumaczę, ale kontrakt tłumaczy koleżanka Małpka1 z rosyjskiego. Tak, że trochę kombinacji jest, ale jeden odcinek już ogarnięty.
Natomiast na FB seriale z Turcji przymierzają się do tłumaczenia, może pozytywnie na panią tłumaczkę wpłyniemy to nam wrzuci tłumaczenie bezpośrednio z tureckiego.
Jak się nie uda to raczej ayazoholiczki znajdą jakiś sposób, w końcu rzeczy niemożliwe załatwiają od razu .... na cuda trzeba będzie poczekać kilka dni ;)
Rozumiem ;)
Parę dni temu czytałam, że seriale z Turcji mają tłumaczyć Sezon... o ile będzie odcinek w dobrej jakości. Oby wszystko się udało ;)
Nie wiem czy niekorzystne, dla mnie ślicznie ohhhhhhh ;)
zdjęcie https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/11960226_8 12203715552205_2670514452179516293_n.png?oh=ee3c9eae1bb722e308187972b88ee658&oe= 56AB2BA3
Ozge jest piękna, ale bez grzywki była ładniejsza, teraz jak jeszcze bardziej schudła to i rysy jej się wyostrzyły. Dla mnie osobiście i to jako kobiety ;) najbardziej olśniewająca była na pierwszej prawdziwej randce z Ayazem, ona w pięknej kremowej czy białej sukni, Ayaz na czarno ;)
Ja też jednak uważam, że niepotrzebna jej ta grzywka ;)
Ozge schudła, bo jak już pisałam, Serkan namówił ją do regularnego uprawiania sportu.
Ale ten Serkan wędruje - Niemcy, Turcja, Rzym, Los Angeles ;))
Dokładnie Serkan - wędrowniczek ;))) się chłop napodróżuje i polata samolotami, przynajmniej stewardesy mają na kim oko zawiesić ;)))