PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Jeżeli ktoś gdzieś coś.. Dawać linka :D

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Na pewno będzie się działo, już nie umiem się doczekać :).

Paula1008

Ja też. Ale jeszcze trzeba czekać. Ciekawe, czy wypuszczą jeszcze jakiś zwiastun...

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

o losie, ale sobie nabluzgali...
normalnie nie mogą w zgodzie żyć
a powiem wam że Serkan mógł od początku mówić swoim głosem, bo ładny ma ;)

ocenił(a) serial na 10
mistrzyniF1

Się porobilo.. Ale ta akcja z pociągiem to jest chyba przed tym jak oni tal w nocy się przytulaja :/ chyba ale nie jestem pewna

mistrzyniF1

Mistrzyni Ty wiesz najlepiej;) i ja też ;)))) kilka chwil sielanki i wszystkie plagi tureckie na tę miłość czas zacząć;))) schemat tureckich seriali zachowany ;)
Mnie też ciekawość zżera, czy Ayaz wyskoczył ot tak sobie na Oyku, czy jednak znowu ona "dołożyła do pieca".

Dziewczyny od czegoś trzeba zacząć II serię, żeby trzymała nas w napięciu ;)))
Zobaczymy pierwszy odcinek wszystkie sceny to poznamy przyczyny kłótni i rozstania Oyku i Ayza..... mieli zacząć od bomby to zaczęli.... i oby to była rzeczywiście bomba, a nie niewypał ;)))) hehhehe
Wiem, czepiam się, ale obejrzałam kilka innych seriali tureckich i mają bardzo podobny schemat- zwłaszcza w głównych wątkach;))))

Margoargo

Haha tak, plagi tureckie w tureckim serialu w tureckim wątku miłosnym muszą być ;))))

Dobra, dajmy już spokój tymi podejrzeniami.
Wszystkiego się dowiemy w swoim czasie.
Oyku i Ayaz trochę podramatyzują, podramatyzują, a potem i tak się pogodzą, bo przecież żyć bez siebie nie mogom :D
(wiem, że pisze się "mogą", ale ironicznie napisałam :D)

Vanessa100

Tak masz rację ..... wszystkiego dowiemy się w swoim czasie, ale fajnie jest tak czasem podywagować....;)))

" przecież żyć bez siebie nie mogom :D
(wiem, że pisze się "mogą", ale ironicznie napisałam :D)" hehehe dobre odpadłam ze śmiechu ;)))
Znam trochę Twoją ironię, więc się rozumiemy ;)))

muzyczeeek

Tutaj najnowszy zwiastun z polskimi napisami
https://www.youtube.com/watch?v=-yJREEhIRWk

Vanessa100

0:31 - fajna mina Oyku na przykre słowa Ayaza. Haha przekonująco to zagrała.
Mina Ayaza, gdy Oyku odjeżdża pociągiem - jaki smutny i przejęty ;)

Vanessa100

O tak ta mina ..... jaki smutny jak słyszy żegnaj..... no to się zacznie.....
czyż nie mam trochę racji w poście powyżej - jak myślisz Vanessa?

Vanessa100

Nigdy nie myślałem że uszyłe takie słowa od Ayaza prędzej od Oyku ale sobie nagrabił /:

A co do kolejności to to fani właśnie twierdzą że zwiastuny nie są pokazywane po kolei i tu się zgadzam .

ido tego ta muzyka ;)

Ale widzelisie te smutne oczy Ayaza ):

buterfly

Oj tam, Ayaz rzeczywiście nieładnie jej powiedział, ale ludzie w złości mówią najróżniejsze rzeczy.

Tu też się zgadzam ;)

Tak, ta muzyka jest po prostu BOSKA !

Ja uwielbiam oglądać smutnego Ayaza. Żal mi go wtedy i serce mi się kraje, ale jest wtedy jeszcze bardziej uroczy i taki rozczulający, chwytający za serce ;)))

Vanessa100

Zgadzam się że w złości mówią różne rzeczy, ale na pewno to Oyku mocno zabolało /:

Oyku szybko strzela fochy ale na pewno nigdy nie powiedziałaby takich słów Ayazowi ...

Ale masz racje czy Oyku może długo złościć się gdy on na nią tak patrzy ;) https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/s720x720/11934996_1 634620323460557_6672474114816847613_n.png?oh=b83f8e5156b3d32a97bb48c737d4b82b&am p;oe=5699C9C1

buterfly

Ten zrozpaczony wzrok Ayaza jest po prostu rozbrajający.
Dzięki, że podesłałeś to zdjęcie, bo to spojrzenie tak mi się podobało, że specjalnie zwiastun zatrzymywałam w tym miejscu :D

Vanessa100

"Ja uwielbiam oglądać smutnego Ayaza. Żal mi go wtedy i serce mi się kraje, ale jest wtedy jeszcze bardziej uroczy i taki rozczulający, chwytający za serce ;)))"
Uwaga Ayazoholizm zaczyna się uaktywniać;))) jak Ty byś go pocieszała ;))) i większość z nas ;))) heheheh - znowu mnie głupawka łapie

Margoargo

A ja pocieszałbym Oyku biedna jak ona się cieszyła, gdy Ayaz zakładał jej ten wianek z kwiatów a potem taki cios /:

buterfly

To zrozumiałe, że pocieszałbyś Oyku, w końcu jesteś facetem ;))))

Margoargo

Masz racje ale tak po prostu żal mi się jej zrobiło /:

buterfly

Podzielimy się - Ty pocieszaj Oyku, a my kobiety będziemy pocieszać Ayaza ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

wszystkie razem ^^
z nami będzie mu dobrze ;)
spokój, no chyba że to my między sobą zaczniemy się lać :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Będziemy się bić o jego względy...chyba poleje się krew:D

muzyczeeek

A gdyby miała powstać polska wersja serialu, Sezonu na miłość kogo byście widzieli w obsadzie i jako kto miałby wystąpić ? - ;)

buterfly

Niestety nie mamy fabryki takich ciasteczek jak w Turcji, więc będzie ciężko, o obsadzie już tutaj gdzieś pisałyśmy, nie mówiąc o tym, że scenariusz już powstaje hehehehe naszej hitowej produkcji ;)))

buterfly

Aktorów drugoplanowych by się dobrało. Ale byłby problem z doborem aktora do roli boskiego Ayaza.
Bo do roli postrzelonej Oyku kogoś by się dobrało.
Ale na Ayaza - nie widzę wśród polskich aktorów żadnego naprawdę magnetycznego, zniewalającego mężczyzny
Więc polska wersja SNM to byłaby klapa.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hehehehhe Vanessa może Zakościelny ;D :D :D

mistrzyniF1

A daj spokój ;))))

Ktoś stworzył inną wersję SNM - wpiszcie sobie w google - Nina Nesbitt "Sezon na czereśnie"
(bo mi nie chcą opublikować postu z tym linkiem)
Początek jest taki - "Oyku (Mariana Torres) to młoda, ambitna dziewczyna, która dotychczas starała się robić wszystko to, co doprowadzi ją do spełniania swojego ..."

Trochę zmieniona fabuła i inna obsada.
Jeju, kogo ona wybrała na Ayaza? On jest beznadziejny.
To już lepszy Mete (Aaron Diaz)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

:D :D :D

omg, to latynoskie fanfiction?
bo nie działa mi youtube dzisiaj, i tylko opis czytam z jakiegoś innego linku

mistrzyniF1

Ten opis jest na wonderlife. pl.

Nie wiem co to za fanfiction, kiedyś tak przez przypadek trafiłam na tą stronkę.

W tym filmiku i tak nic ciekawego nie ma.
Czarno-biały, nudne ujęcia i... tragiczny Ayaz

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

obejrzę kiedy indziej :D
Serkan taką sobie renomę wyrobił, że nikt go teraz nie pobije :D

mistrzyniF1

oglądaj na własną odpowiedzialność ;))
Ja nadalw szoku jestem, bo ten nesbittowy Ayaz to brzydal.
buterfly dobrze napisał - "pomieszały jej się osoby Mete'go z Ayazem ;)"

Vanessa100

Lepiej na to nie patrzeć pomieszały jej się osoby Mete'go z Ayazem ;)

buterfly

A filmik widziałeś?
https://www.youtube.com/watch?v=UUCHdWBaDWI

"Lepiej na to nie patrzeć pomieszały jej się osoby Mete'go z Ayazem ;)"
buhahahahahaha, wyjąłeś mi to z ust, a raczej z klawiatury ;))))
masz 100% racji ;)

Ten nesbittowy Ayaz to kpiny jakieś !

Vanessa100

No racja znaleźne polskiego Ayaza było by ciężko ale kto wie ;)
a w takim razie pozostali Seyma , Mete ? mielibyście kogoś na oku ?

ocenił(a) serial na 8
buterfly

nie wiem czemu, ale na myśl polski Mete przed oczami pojawił mi się Jacek Rozenek :D

mistrzyniF1

Mistrzyni ;))) czytam Twój post i już go mam przed oczami jak dostaje po głowie łopatą ;) chociaż Rozenek robi miny zbitego psa ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

hahhaha teraz i ja to widzę :D

a tak odbiegając od tematu, zdenerwowałam się dziś. kurcze, od 16 sierpnia czekałam aż ktoś zaakceptuje mi kontrybucje Kiralik ask, żeby tam na luzie pokomentować, a tu odrzut... i jestem ciekawa jakim cudem ktoś to dodał przede mną, skoro i ja mogłam dodać... grrr, czasami drażni mnie ten portal jak nie wiem co

buterfly

Może jest taki polski magnetyczny aktor pasujący na Ayaza, tylko jeszcze nieodkryty, nie przebił się do showbiznesu ;))

Seyma - Sylwia Gliwa

Vanessa100

E tam trzeba znaleźć sobowtór Ayaza z Wielunia i namówić do grania , czy musi być koniecznie wykształcony aktor, a nuż to ukryty talent ;))))

Margoargo

haha a jeśli ten wieluński Ayaz jest totalnym aktorskim beztalenciem?
Do tego stopnia, że nawet lekcje aktorstwa mu nie pomogą i będzie grał jak ci w Trudnych sprawach? :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

wystarczy że będzie wyglądał :D

mistrzyniF1

Taa, i będzie recytował kwestie jak na akademii i zachowywał się jak drewniany kołek w płocie ;))))
Od razu urok pryśnie i spartoli nam ten facet całą produkcję ;P

To równie dobrze można zrobić papierowego Ayaza i postawić ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hhahah ;d papierowy Ayaz może być :D
ale do tej pory nie mogę takiego znaleźć, który by choć trochę Ayazka naszego przypominał

mistrzyniF1

No właśnie, ja też nie mogę takiego znaleźć.
Bo chyba takiego nie ma.

Vanessa100

O cholera masz rację, może jednak trzeba kogoś z aktorów poszukać, tylko kogo może Aleksy Komorowski.....

A co do "grania" w trudnych sprawach czy innych badziewiach to masz absolutną rację ;)))

Margoargo

Aleksy Komorowski rzeczywiście jest przystojny, ale jak z jego grą?
Bo widziałam z nim tylko kilka odcinków Wszystko przed nami.
Poszukiwany przez nas aktor musi nie tylko wyglądać, ale i uroczo grać.

Aj, ciężko dorównać Serkanowi ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a może Józef Pawłowski?
aktorsko stoi nawet nieźle, ale typ urody nie ten

mistrzyniF1

Jakoś nie wydaje mi się ;)

Czarno to widzę ;)
Weźmie się z braku laku wieluńskiego Serkana i będzie czytał kwestie z promptera xDDDDDD

Vanessa100

Widzicie jak ciężko znaleźć choć 20 % takie ciacho jak Serkan ;)) masakra ,

Dobierzemy aktora z fajnym głosem i będzie jak w I serii sezonu , przecież tam Ayaz też nie mówił swoim głosem ;)))

Wydaje mi się, ze urodzinową piosenkę dla Oyku śpiewał Serkan, a nie ten facet co podkładał głos ;)))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

też doszłam do takiego wniosku ;)
szkoda że nie wydali tego w soundtracku

Margoargo

Ale z tym głosem, to nie zrozumiałam, o co Ci chodzi.
To czyj w końcu ten głos będzie?