Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1735
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Za nami już kilkanaście odcinków. Wystarczająco by wyrobić sobie opinię. Jaka jest wasza?

Ja osobiście nie mogę znieść Mete. Cały czas ta sama cierpiętnicza mina, trochę jakby mu kij w d*pe wsadzili. Brak normalnego postrzegania rzeczywistości, Taki o cielak.

Vanessa100

Widziałam :))))))) I tez sie rozpłynelam. Jaaaa takiego meza i z takim mezem miec dziecko i psa nie nooooo to by bylo cos.
Bałabym sie z domu wychodzic zeby jakas mi go nie zabrała zołza :))

monia198923

Ja też się na tej opowieści rozpłynęłam, tak że mnie musieli wiadrami zbierać z podłogi haha ;)

Vanessa100

A OYKU na poczatku niby byla zakochana w ciapie METE. TO chyba jakis zart scenarzystów :)))))))))

monia198923

Chyba tak ;)

Vanessa100

Mete zaczyna doganiać Octavia z CI. Jaki on jest głupi to zal patrzec. On dzisiaj Seymie uwierzyl z tym zdjeciem. Kretyn. Takiego tylko w konia robić:)

monia198923

A Seyma jest zła, że jej Mete nie ufa.
A gdzie jej można ufać? Kłamczucha i krętaczka.

Oyku powinna być z Octaviem ;)

ocenił(a) serial na 1
monia198923

a czemu tak jedziecie po tym Ocatvio?

darjaa

A Ty oglądasz Dzikie Serce? Octavio to kretyn, przystojny, ale nawet to go nie ratuje :P

ocenił(a) serial na 1
jagodajulia

nie oglądam, ale wiem o co biega i na jakim etapie telka jest, ale ciekawa jestem co on robi ze jest debilem? bo gorszy chyba jest jego brat i bratowa?

darjaa

Lucia jest poprostu zła i przebiegła ale głupia to wg mnie nie jest. Czasem wrecz bym powiedziała ze najbardziej mysląca z całej rodzinki Narvaezów.
A Octavio jest moze i dobry ale głupi jak but. Ciezko to uzasadnic. Najlepiej wejdz na dyskusje o dzikim sercu i poczytaj bo swego czasu smialismy sie tam z kazdego absurdu z telki . No i królem a raczej misterem głupoty został ogłoszony Octavio. On poprostu nie mysli.

darjaa

Octavio nie pokazuje, że kocha MC. Śmiem twierdzić, że on nawet do końca nie wie za co MC się mści.... Zmienia co chwile zdanie. Jak dowiedział się, że MC i MA to ta sama osoba to cieszył się jak głupi, że jest wolny.... Groził, że zabierze jej dziecko, bo est analfabetką i nie będzie się wychowywać z MC, a później, gdy dowiedział się, że MC to MA to te groził, że odbierze jej dziecko.

darjaa

Bo wiekszego debila w telkach nie widzielismy choc paru go goni :))))

monia198923

Dobra, kończę na razie ;)
Haha nasze dyskusje o Ayazie są zawsze rozbudowane ;)
O nim można rozmawiać godzinami ;)

Vanessa100

Ok ja tez sie zbieram :))) Dobranoc Ayaz na noc :))

monia198923

Oby nam się wreszcie przyśnił ;)

monia198923

Dzisiaj było super, jak Ayaz i Oyku byli złączeni kajdankami ;)

monia198923

I nie przyśnił mi się, ech ;)

Vanessa100

Mnie tez sie nie przyśnił :((
Kajdanki były super, i to jak wparował do pokoju OYKU, wzial ja na barana i w szlafroku zawiózł na uczelnie hehe :-)))

monia198923

Jaki słodki jest ten piesek ;)
Tak jak i jego właściciel ;)

Biedny Ayaz musi się z psem miziać, bo z Oyku nie może.

monia198923

Jakbym była słynną piosenkarką (marzenia ściętej głowy hahaha), to bym do teledysku zaprosiła Serkana ;))
Tak jak Lopez zaprosiła Williama Levy do "I'm into you".

;)

Vanessa100

OOOO ja tez:) Serkan, plaża morze i.....nieskończona ilośc dubli :-))))) No co nie kazdy jest urodzonym aktorem. Czasem trzeba zrobic pare (-naście powtórek hehe) :)

OYKU ostatnio klęczała przed Ayazem i o wybaczenie prosiła. Czasem umie sie pokajać. Ale i tak żal Ayazka dla niej :)
Widzialas scene jak wparowal do jej pokoju i w szlafroku ja na barana zaniosł na uczelnie haha ?? Dobre to było. Ja bym sie chyba spaliła ze wstydu :)

monia198923

Ja to bym też inne ujęcia wymyśliła, oprócz plaży.
Np. razem w deszczu - romantico ;)

Widziałam, jak ją zaniósł hahahaha
super to było
No mi serio też byłoby głupio na jej miejscu :D

Vanessa100

Ale ona dzisiaj odwaliła . Głupia jak but ta OYKU. OZEN SIE ZE MNA. Sama sie ze soba ozen dzieciuchu. Tatus marnotrawny przyjechal i juz bo umiera to chce mu przyjemnosc zrobic. wrrrrr:(((((((

monia198923

Ayaz jaką miał minę hahaha ;))

Ale dopiero co pisałam z dziewczynami w temacie "Odcinek 24", że my też chętnie zostałybyśmy jego żonami.
Ayaz i jego harem ;)

Vanessa100

No wlasnie dlatego ze my mamy zostac jego zonami to ma sie nam tu nie wpitalac dziecinna OYKU zeby zadowolic tatusia który sobie o dzieciach przypomnial na lozu smierci :-)

monia198923

buhahahaha ;)
Jakie plany mamy wobec Ayaza hah ;)
A on nawet nic nie wie :D

Vanessa100

Nie musi wiedziec. Wazne ze my wiemy :)) Tylko musimy sie pozbyc OYKU.

Widzialas dzisiaj jak Ayaz jej przyslal z pieseczkiem zdjecie a ona go dala na tapete o jaaaaaaaaaaaaaaaa. Ja tez chce taka tapetke :)

ocenił(a) serial na 8
monia198923

nasz tajny plan zdobycia Ayaza :D jak go otoczymy to się już nie opędzi :D

mistrzyniF1

Ayazor ;D

jasmin35

"Ayazor ;D"

haahahahaha padłam ;)
doskonałe ;)

mistrzyniF1

Mete ma problem z mimiką twarzy.
A nie lubię Sheymy, Derima, ale już chyba po problemie, Onem i tego jej przydupasa

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

mnie bawi strasznie ostatnio jak Olcaj lata za Omen i mówi do niej królowo :D

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

w tym momencie nie lubie Oyku, bo niestety przejęła rolę Mete stała się nijaka...

ocenił(a) serial na 9
darjaa

Zgadzam się, że teraz Oyku jest nijaka.

Mnie dodatkowo jeszcze przeszkadza w niej ta nowa stylizacja, na wielką kobietę sukcesu. Wolałam Oyku w wersji studenckiej, zwyczajną dziewczynę z osiedla, w dziewczęcych sukienkach i subtelnej biżuterii... Nowa Oyku z krwiście czerwonymi ustami, 'artystycznym' przyodziewkiem i wielkimi prostokątnymi kolczykami do mnie nie trafia... to wszystko wygląda na niej jak przebranie a nie ubranie.

krokodylica89

Mnie średnio podoba się Seyma z grzywką.
Bez grzywki wyglądała młodziej i dziewczęco.

Tam wszyscy mają jeden i ten sam dzwonek w telefonie? :D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Nawet mi nic nie mów o tym dzwonku :D Ja mam ten sam dzwonek w telefonie i za każdym razem, kiedy w serialu ktoś do kogoś dzwoni, nerwowo się podrywam. Oni mnie wykończą :P

krokodylica89

hahahaha ;))
Może w końcu zadzwoni do ciebie Ayaz? ;))

Jaki tytuł tego dzwonka?

krokodylica89

Też masz dotykowy telefon? :D
Bo ja zwykły ;)

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

to jest taki typowy samsungowy dzwonek, nie pamiętaj się nazywa i nie umiem sobie teraz tego znaleźć ^^

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

hahahhahaha, mogliby się pokusić chociaż o inne dzwonki ;) wcześniej zmieniali co jakiś czas.
a mnie osobiście te telefony rażą, wszyscy mają takie same wypasione samsungi, bez względu na status społeczny, wiek i sytuację ;) w dodatku wszyscy ten sam model....

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Mnie zaskoczyło to w pierwszym odcinku, kiedy doszło do zamiany telefonów pomiędzy Ayazem a Oyku ^^
On - wielki pan architekt z własną firmą, syn znanej Onem Dincer
Ona - studentka z biednego domu, bez pracy
Ale telefon mają taki sam :P
Trochę przeszarżowali z tym wątkiem wtedy :P

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

no przecież to były ajfony, no jak to nie mieć ajfona XD

ps. ja kiedyś miałam parę miesięcy i nigdy wiecej nie chce wracać do tego ustrojstwa :D

krokodylica89

A mnie to nie zaskoczyło. Wśród moich znajomych i "biedni" i "bogaci" mają czasem takie same telefony.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

chodzi głowie o te czasem, bo trochę rzuca się w oczy to, ze wszyscy po kolei mają te same telefony

mistrzyniF1

To ja chyba jestem jakąś ignorantką, bo tego nie zauważyłam :D Zauważyłam tylko, że Oyku ma nowy telefon, bo większy niż na początku.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

nie no spokojnie, każdy zwraca uwagę na inne rzeczy, to nie żaden atak personalny ;>

mistrzyniF1

Ale ja tego wcale tak nie odebrałam. Po prostu nie interesują mnie nowości technologiczne (w telefonie oprócz podstawowych rzeczy dla mnie istotny jest internet:P)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

to bardzo dobrze ;) każdy ma inne zainteresowania

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

a czymże to sobie zasłużyłam na wykropkowanie? :D