Za nami już kilkanaście odcinków. Wystarczająco by wyrobić sobie opinię. Jaka jest wasza?
Ja osobiście nie mogę znieść Mete. Cały czas ta sama cierpiętnicza mina, trochę jakby mu kij w d*pe wsadzili. Brak normalnego postrzegania rzeczywistości, Taki o cielak.
myślałam, że tylko mi się rzuciły w oczy te telefony :p
Mogliby coś z tym zrobić...Nie mówiąc już o tych samych dzwonkach, mnie to razi :D
Pamiętam, ze wcześniej tak nie było.. np. w 1 odcinku Ayaz miał super dzwonek, taka fajna melodia jeśli ktoś pamięta :D
Chciałabym taki telefonik jak OYKU ma. Ale w kieszeni to by mi sie raczej nie zmieścił :-)))))
Ja mam zwyklaczka nawet bez WIFI i se chwale.
Mam tablet, i komputer. Ale w sumie smartfon tez by mi sie przydał :) Dobrze ze kasy nie mam hehe :)
mają Samsunga Galaxy S5 albo Note 3/4 których ceny oscylują w granicach 1500-2000zł :D
ja mam lg g2 :-) szkoda ze nie mam tego dzwonka hehe mi tam nie przeszkadza ze maja ten sam dzwonek bedzie mi sie kojarzyl z serialem...
Nie wybaczylabym takiemu ojcu w zyciu. Nawet jesli cos sie za tym naglym powrotem kryje (podejrzewam, chorobe). Nie ma zadnego usprawiedliwienia na takie zachowanie zeby kilka lat sie nie odzywac do własnych dzieci.
Lg g2 tez zayebistyyy :-))) Sprawdziłam w necie :)
Ja tam bym sie zadowolila Lumią 535 wzglednie 520. Lubie system windows phone. Androida mam w tablecie i mnie wkurza. Choc podejrzewam ze w drozszych modelach o lepszych parametrach chodzi jak marzenie.
Phi no to co to jest- 2000 zł grosze haha :)
Kurna za tyle to ja bym se kupiła 4 smartfony albo 3 i tablet. Takie wystarczajace na moje potrzeby. Czyli poczta, facebook, messenger czasem przegladanie neta KONIEC :)
Ta OYKU jest głupsza niz ustawa przewiduje.
OZEN SIE ZE MNA. Ojciec ja porzucil ale jak sie dowiedziala ze umiera to juz niewazne. Kochany tatus wszystko ma wybaczone co wiecej ona chce mu jeszcze przyjemnosc zrobic wychodzac za maz. GŁUPOTA SWIATA.
Ayaz powinien powiedziec NIE. Bo jak powie tak to zrobi to nie z przekonania tylko dlatego zeby zrobic jej przyjemnosc.
dzisiejszy odcinek doprowadzil mnie do lez, ale tez usmiechu -spiew Ayaza <3 oyku swietnie zagrala odcinek, choc prosba o slub lekka przesada bo robi to glownie dla ojca a nie dla siebie.
ciekawe jak to sie rozwinie...
Ja mam nadzieje ze do tego absurdalnego slubu nie dojdzie :))) Az sie boje bo po OYKU mozna sie spodziewac ze jak Ayaz odmowi to poprosi kogos innego. A co tam jej.
No taki prezent dostac od faceta to mozna sie rozplynac :)))) Zeby mi taki Ayaz zaspiewal to bym padła z radosci :)))
ona jest coraz głupsza, jak Octavio -.- obawiam się, że z tym ślubem będą mega cyrki i tylko się denerwować będę.
No ja tez sie bede denerwowac napewno jak znam te naiwniaczke OYKU. Niech se wyjdzie za kogos innego a nie jak zwykle AYAZ musi jej pomoc bo tatus jej tak chce.
Ciekawe czy jakby tatus sobie zazyczyl wnukow to tez by sie tak rwała.
Ayaz powinien uciekać od niej najdalej jak się da, bo jeszcze go zarazi tą głupotą ;D po jutrzejszym odcinku (pewnej akcji ktora chyba jutro bedzie) przyznasz mi rację, że Oyku nie posiada żadnych zwojów mózgowych ;)
Wez mnie nie strasz nawet :((((
Jak mnie wkurzy to postapie z nią tak samo jak z bezmózgim Mete. Bede ich przewijać.
Bo jedyni na ktorych moge patrzec to Ayaz, Burcu , Ilker i i Sibel :)
Burcu niezle zalatwila tego klienta w restauracji hahaha :)))) Dobrze tak sie chamow traktuje :)
haha twoje słowa bardzo mnie rozbawiły w kontekście jutrzejszego odcinka, no ale spoilerować nie będę ;)
ja też patrze z chcęcią na inne postacie bo Oyku nie znoszę i nawet jak się zmieni to dalej jej trawić nie będę, za to że tak krzywdzi Ayaza ;D uwielbiam Sibel, w mojej opinii jej piękna ahhh.
poketchupowała go haha ;D
Haha i kazała wracac do zoo:-)))
Oj tak Sibel jest piekna. Te włosyyyyy achhh :-)) Ilker ma duze szczescie :)
Ilker to ma farta, że go Sibel chciała, bo on sam nie dość, że kobieciarz to jeszcze do Ayaza albo Emre mu daleko ;D
Domyslam sie o czym mowisz bo ja troche czytalam spojlerow. Niestety nie umiem czekac . ja musze wiedzic OD RAZU. I niestety Oyku I Mete juz sa bardzo blisko Octavia. Do konca telki mozliwe ze przegonia go pod wzgledem głupoty ;-))
Mete na 100%, co on będzie wyprawiał za kilka odcinków! a ja też nie mogę żyć bez spojlerów, wytrzymuje max kilka odcinków, potem mówię sobie że tylko przejrzę zdjecia, a dochodzi to tego że zaczynam czytać biografie, opisy i oglądać filmiki na youtube XD
Ja to z tym nie walcze. Musze wiedziec i koniec. Mnie tam to nie przeszkadza:)) Pisałam kiedys ze ja zaczynam czytanie ksiazki od ostatniej strony :))) Jak mi sie spodoba zakonczenie to czytam od poczatku. Coz to bylby za zawod tyle sie naczytac i wyczytac zakonczenie jakie mi sie nie podoba. A zakonczenie jest najwazniejsze :)))
robię tak samo XD ostatnio przestałam czytać książkę, jak zobaczyłam ostatnią stronę :D
Uwielbiam Twój tok myślenia :D
"Jak mi sie spodoba zakonczenie to czytam od poczatku. Coz to bylby za zawod tyle sie naczytac i wyczytac zakonczenie jakie mi sie nie podoba. A zakonczenie jest najwazniejsze :)))"
:D:D:D
Robiłam tak jako dziecko/nastolatka... i dobrze na tym wychodziłam.
Jako dorosła zaczęłam czytać książki jak Pan Bóg przykazał... i co? I trafiłam na kilka, które złamały mi serce...
Ja przez kilka stron sie trzymam od poczatku:)) Tak do 50 a pozniej trudno musze zobaczyc ostatnia strone i koniec :)) Ja chyba nie lubie elementu zaskoczenia jako jedna z niewielu :)))
dziewczyny ja też już wyczytałam wszystko i zawiodłam się trochę... szkoda mi Ayaza, głupota go otacza ;)
Ja wszystkiego nie wyczytalam. Trzeba zalozyc jakis temat ze spojlerami (chyba ze juz jest) bo jestem ciekawa jak cholera niektórych wątków :))))
jeps, tutaj:
http://www.filmweb.pl/serial/Sezon+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2014-724152/discussi on/Spoilery,2649614
jest już temat ze spojlerami ;) kurczę ja myślałam, że jesteś na bieżąco bez spojlerów, ale widzę, że ciekawość wzięła górę ;)
Ja na biezaco??? W zyciu. Po kazdym odcinku właze i czytam co bedzie dalej bo nie moge wytrzymac :))
ze strony Oyku owszem :) ale będą mieli bardzo fajne sceny w przyszłych odcinkach :D
jak zaczynałam oglądać serial to liczyłam trochę na parę Emre&Burcu, ale ostatnio przez te wszystkie dramaty zostali zepchnięci na dalsze tory
mam nadzieję, że nie zmarnują potencjału tej pary ;) kurcze ale ten Emre restrykcyjny, trochę za ostro zareagował.
hahahahaha ale się uśmiałam z tej starej dewoty ;D oni niby tacy religijni, ale nie żyją wcale jak muzułmanie ;D
No tak. Poczatkowych odcinkow nie ogladalam ale byla sytuacja jak Burcu jechala jego taksowka i on poszedl jej przykryc nogi czy cos (widzialam na gifach). No to on jest normalny? Wszystkie baby w szortach i mini chodza a ten jej kurtke na nogi polozyl.
Ostatnio mu zaproponowala wspolne mieszkanie to focha strzelil jak stad do Ameryki.
A wcale nie zachowuje sie jak taki porządny religijny facet.
A Burcu jest zayebistaa :-)))