PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1721
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 24

ocenił(a) serial na 8

I nastał poniedziałek :D

Okyu widząc w drzwiach swojego ojca ucieka z domu i chowa się u Burcu, gdzie również przybywa Ayaz. Mężczyzna zabiera Okyu na grób własnego ojca, by namówić ją chociaż do rozmowy z nagle przybyłym ojcem. W międzyczasie Kemal – ojciec Okyu – wyznaje Meral, że jest ciężko chory i chciałby spędzić z nimi kilka dni. Bulent stawia ultimatum Mete, ma wybrać pomiędzy rodziną a Seymą. Szybko jednak żałuje decyzji widząc nieszczęśliwego syna. Tymczasem Monica z pomocą Ilker, Sibel, Emre i Burcu organizuje przyjęcie niespodziankę dla Okyu z okazji jej urodzin. W trakcie imprezy dziewczyna wybacza ojcu. Niestety stan chorego się pogarsza i musi jechać do szpitala. Na miejscu wyznaje swoje wielkie marzenie, które Okyu bardzo chce spełnić składając wyjątkową propozycję Ayazowi…

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

Ayaz!

sama bym się zapisała, ale na mojej wsi nie ma aż tak egzotycznych języków ;)

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Tłumaczenie 1 epka Adı Mutluluk już zakończyłam, zostaje mi synchro i nadzieja, że załaduje się odcinek na YT bez komplikacji :)

A tureckiego można się uczyć za darmo (po angielsku, ale jednak) na duolingo. Świetna stronka i przyjemny sposób nauki, naprawdę wchodzi do głowy :)

ocenił(a) serial na 8
Gulsonowa

bosko :D
jesteś wielka <3

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

W międzyczasie łap drugi zwiastun z napisami :) https://www.youtube.com/watch?v=v7b-A114T9M&feature=youtu.be

Gdyby czasem nie udało mi się wgrać odcinka (moje łącze ma swoje humorki), podrzucę Ci na priv plik z napisami. Ale się odezwę w każdym razie. Na tym kanale będę dodawać zwiastuny i klipy z odcinków, więc można zaglądać.

ocenił(a) serial na 8
Gulsonowa

hmmmm, ja w sumie mogłabym spróbować załączyć to na jakieś innej stronce gdybyś chciała ;) bo na youtubie lubią usuwać

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Dałam niepubliczny, więc może zostanie. Łap link https://www.youtube.com/watch?v=DZC4L5LKcVk Życzę miłego seansu i powiedz, czy się podobało ;)

Zwiastun 2 odcinka też przesłałam na kanale. 2 epek w 1/3 przetłumaczony. Jutro albo w poniedziałek powinien być.

ocenił(a) serial na 8
Gulsonowa

No i guzik, zablokowali :/

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Dobra, łap same napisy sendspace(.)com/file/f5zyxy tylko nie wiem gdzie znajdziesz wersję jak moja (z intrem, większość widziałam bez). No ale może jakoś dasz radę pooglądać. Zupełnie nie wiem gdzie by to jeszcze wklepać, by nie usunęli.

ocenił(a) serial na 8
Gulsonowa

dzięki wielkie :D
ja mogę spróbować załączyć gdzieś, może mojego nie usuną ;P

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Tylko by trzeba wersję dopasować...

ocenił(a) serial na 8
Gulsonowa

technika czyni mistrza ;P

a mogę wiedzieć skąd brałaś odcinek? bo ja szukałam u różnych źródeł i z żadnego niestety nie dało rady ściągnąć :(

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Flash got spróbuj. http://www.canlidizihd2.com/adi-mutluluk-1-bolum-720p-hd-izle.html tu można choćby, ale widzę, że i tak wersja różni się czasowo, chociaż już blisko (5 sekund więcej to ma)

ocenił(a) serial na 8
Gulsonowa

mam podobną wtyczkę u siebie na chromie ale z innych źródeł nie chciala pociągnąć ;p

powoli się ściąga, a napisy się dopasuje (to i tak chyba najmniejszy problem ;>)

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

widzę, żę fajny odcinek był a ja nie mogłam oglądać ;( cały dzień w pracy eh..
wie ktoś gdzie mogę obejrzeć 24 odcinek??? wszędzie szukam ale nigdzie nie ma poza chomikiem.
;)))

ocenił(a) serial na 9

Sprawdziłam na anyfiles i (o zgrozo) tam też przestali chyba dodawać... Nie znalazłam nigdzie 24... Wiem, że dziewczyny chciały dodawać nowe odcinki na youtube, ale zostały zablokowane.

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

chyba jeszcze nie musimy panikować :D na anyfiles zdarza się, że odcinek pojawia się dopiero ok. 14 niestety ;(