Wracam do łask ;>
Seyma ujawnia, że Mehmet nie jest ojcem Ayaza, a byłym kochankiem Onem. To wprowadza wiele zamieszania. Zdenerwowana Meral wyrzuca wszystkich z domu i prosi Ayaza i Oyku, by skończyli swoje gierki i wzięli ślub. Mete mówi Seymie, że powinni pogodzić się ze swoimi przyjaciółmi z dzieciństwa. Jednak dziewczyna nie wierzy w czyste zamiary Mete i podejrzewa, że mężczyzna coś ukrywa… Mehmet proponuje Monice współpracę przy tworzeniu marki własnej Oyku. Ayaz za namową Oyku idzie na przyjęcie organizowane przez Mete. Gospodarz chce wszystkich zaskoczyć…
Ale mnie wkurza ten dziadek.... nie pojawia się przez 20 lat... a potem nagle objawia się ni z gruchy ni z pietruchy i się rządzi.
Nie ma to jak rodzinka w komplecie. Co za urocza kolacyjka .
Oszaleć można.
A dziadek jeszcze grozi,że do sądu pójdzie. Chore.
co za rodzina, wjeżdża se i robi co chce, przynajmniej się stawiają chociaż trochę
Meral się tylko stawia... Oyku była w stanie powiedzieć tylko: "Mamo, uspokój się", a Dżem - zbuntowany turecki nastolatek - pozwalał sobą miotać jak bezwolną kukiełką zamiast powiedzieć staremu, że nigdzie z nim nie idzie.
Oyku to dorosła laska a dziadek ją zabrał jakby była małą dziewczynką :P
dziwni Ci dziadkowie heh.
nie wiem ale wygląda to komicznie :P dziwne ma ostatnio stylizacje :P
co ta Oyku ględzi w samochodzie... ten załatwia ślub a ta jeszcze niezadowolona eh wróciła stara Oyku..
Oyku do Ayaza : "Od czasu do czasu zdobywasz się na niespodzianki" taaa,chyba raczej w każdym odcinku.Jeszcze jej mało?
ona chyba mówi co jej ślina na język przyniesie .. powinna się zastanowić czasem,Ayaz nic innego nie robi tylko niespodzianki dla niej a ta takie bzdury opowiada joooj :PPPPP
Ayaz nieroztropnie dał Oyku kawę w samochodzie... Ja bym się bała, że ta niedojda z dziurawymi łapskami zaraz zaleje mi całą tapicerkę ^^
A poza tym wielka pani projektantka nie potrafi pić z filiżanki, bo odgina mały palec ^^ chyba ze w Turcji nie zwracają na to uwagi :P
Ayaz taki ciamciak obrazil sie na matke bo ta miala miala kiedzs romans. zeaay zaraz dziadki nie pryjechaly jego
mi się podoba jak rozrywa koszulę ;ddd aż guziki trzaskają po podłodze ;DD wprawdzie nie wiem czy już było to w obecnych odcinkach bo sobie pooglądałam na przewijaku do przodu ;d
w pon będzie chyba rozrywał :D a wiesz może kiedy Ona będzie w ciąży i kiedy on się dowie kim jest ten Jose Luise?
aż tak daleko nie zaszłam ;p ale na tyle daleko, że mi się znudziło nawet na przewijaku xd poza tym jakieś 95% nie rozumiałam więc to na pewno też się do tego przyczyniło
btw jeżeli wiesz to w którym odcinku ma być scena z koszulą ? ;d mam ochotę obejrzeć sobie jeszcze raz ;d tak na dobry początek dnia :D
O BOŻE. znalazłam na youtubie jakieś filmiki, w których jest przyspieszony głos bohaterów paaadłam !
www.youtube.com/watch?v=a97W1hMeEjk
ja już dojechałam do tego jak się dowiedział o ciąży, Jose Luisie i powiedział prawdę jej ojcu i ten padł i teraz się pogodzili, nie mogę się doczekać tych odcinków będę dudlać z Alejandro
Czy Mehmet właśnie powiedział, że "chciałby robić z Oyku ładne rzeczy"? :D
Ohh, Mehmecie, taki dojrzały mężczyzna a taki naiwny... ^^
tak hahahah :D mógł to jakoś zgrabniej ująć :DDDDD
Fajnie Onem wyszarpała Seyme, tak sie powinno załatwiać sprawy z takimi jak ona :DD
Oyku powinna wziąć z niej przykład ;)
ale cytując Oyku, Seyma to przecież taka fajna dziewczyna ;)))
może kiedyś jej się postawi
Fajna ta miska, w której Ayaz ma popcorn ^^ któraś wie, gdzie można taką dostać?
Turcy mają jeszcze większą obsesję na punkcie kapci od Polaków ^^
Nawet we wspólnych toaletach/łazienkach (np. akademik) mają jedną obiegową parę kapci dla wszystkich korzystających. Bardzo higienicznie ^^ a feee!!!