PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1717
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Wracam do łask ;>

Seyma ujawnia, że Mehmet nie jest ojcem Ayaza, a byłym kochankiem Onem. To wprowadza wiele zamieszania. Zdenerwowana Meral wyrzuca wszystkich z domu i prosi Ayaza i Oyku, by skończyli swoje gierki i wzięli ślub. Mete mówi Seymie, że powinni pogodzić się ze swoimi przyjaciółmi z dzieciństwa. Jednak dziewczyna nie wierzy w czyste zamiary Mete i podejrzewa, że mężczyzna coś ukrywa… Mehmet proponuje Monice współpracę przy tworzeniu marki własnej Oyku. Ayaz za namową Oyku idzie na przyjęcie organizowane przez Mete. Gospodarz chce wszystkich zaskoczyć…

mistrzyniF1

Szybkooo mówcie jak to było z tą tasmą. U mnie niestety jest dosłownie krajobraz po burzy. Wczoraj byla dzisiaj nie ma TV, internet tez mi przerywa. Moje okno na swiatt niedlugo sie czuje ze zamknie :(((

monia198923

Seyma podmieniła filmik z zakładu na ten który Oyku kiedyś Ayazowi nagrywała, a Ayaz się wkurzył i poszedł pogadać na osobności z Mete. a tamten zaczął kręcić, że on chciał przeprosić bla bla ale się pogodzili, chociaż Ayaz raczej nie uwierzył w to wszystko

monia198923

http://www.filmweb.pl/serial/Sezon+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2014-724152/discussi on/Odcinek+35,2664213

tutaj na bieżąco w miarę ;p

mistrzyniF1

Uff no to wredna Szelma chociaz raz cos pożytecznego zrobiła. Melepeta sie musial zdziwic ! Dobrze tak paszczurowi !

Ilker w avatarze miodziooo :)))
Tez mi żal Oyku ale z druguej strony nie jestem zaskoczona. Przeciez Ayaz na poczatku byl takim lowelasem i playboyem i taki zaklad by do niego pasowal. Aczkolwiek mysle ze on o nim zapomnial juz dawnoo bo sie naprawde zakochal w OYKU.

monia198923

dziękuje hehhe :D :*
no dokładnie, tylko żeby Oyku doszła do takiego samego wniosku jak ty, a z tym to może być już problem :D