nie mogłam się powstrzymać przed założeniem tematu wcześniej ;pppp
Ayazowi i Mete udaje się uwolnić, a z pomocą policji rozwiązać groźną sytuację. Następnego dnia Ayaz wyznaje wszystko Oyku i próbuje odzyskać jej zaufanie i miłość. Isik wyzywa Mete na pojedynek w bilarda i wygywa. Mężczyzna zostaje na jeden dzień jej niewolnikiem. Ilker mówi Sibel o szantażu i przekupstwach Mete. W międzyczasie Ayaz informuje o wszystkim Bulenta. Oyku z pomocą Seymy chce rozwiązać problematyczną sytuację z Mete i udaje, że chciała popełnić próbę samobójczą. Przerażony Mete decyduje trzymać się od Ayaza i Oyku z daleka. Niestety, gdy tylko dociera do niego, że wszystko było oszustwem informuje Oyku, że idzie na policję donieść na Onem. Zaskoczona dziewczyna chcąc zatrzymać mężczyznę uderza go łopatą…
Mete :oooo bleh ohyda
Emre superowo
a Ayaz wyglada jak polaczenie muszkietera z Dark Vaderem ;d
no dokladnie !!! mialam pisac o tym vaderze ale doszlam do wniosku ze sie powstrzymam xdd
Mnie się wydaje,że Ayaz byl za postać z filmu "Opiór w operze "
Wyglądał genialnie w tym przebraniu :D
no dokładnie :D spoko z niej babeczka :d
skąd oyku bierze te poronione pomysły ??!
przecież ayaz sam by to załatwił :P
Oj tam, Oyku nie od dzisiaj ma zwariowane pomysły :D ale na coś takiego to bym w życiu nie wpadła :D
i już po..
szkoda, ze tak krótko :D
mogłabym się napawać tym widokiem :))
ps. ktoś wie, co to za piosenka leciała na napisach końcowych dziś ?? nigdzie jej znaleźć nie mogę :C
leciała w 17 odcinku.. jak ayaz odprowadził oyku do derina i z nim gadał pod jego drzwiami.
już wtedy jej szukałam ale bez skutku :P
znalazłam :D
to jedna z piosenek z soundtracku :p
https://www.youtube.com/watch?v=KSry7s9E2GI&index=8&list=PLCZ2ncPe-S8d-aRC5ms4Wb _t_diw_xXZn
jesteś wielka :DDDD do wszystkiego się dokopiesz haha :ddd
nie bez powodu zwiesz się mistrzyni :D
bardzo Ci dziękuje :******
to ja jeszcze po proszę o piosenkę ze sceny w kinie! ;d bo szukałam i nic nie znalazłam ;p
track id na telefonie ;p
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.trackid&hl=pl
to było piekne, jeszcze tak z 1000000000 razy wiecej i moze bedzie mi zal mete xddd
nie no teraz mi nie jest zal, rozwazalam opcje czy byloby mi zal gdyby tak oyku go walnela ta lopata jeszcze z 10000000000 razy xdd
Co za dziewczyna, strasznie agresywna, najpierw Ayaza butelką, potem Mete łopata, strach się bać heh :)
Właściwie można powiedzieć, że Oyku uratowała Mete życie, bo dzięki badaniom głowy dowiedzą się, że Mete ma guza móżgu.
dlatego wlasnie takie rzeczy powinno sie pisac w odpowiednim dziale, ale widzę że nawet jakby to było napisane na sto sposobów to i tak zawsze jest ktos kto się nie dostosuje.