nie mogłam się powstrzymać przed założeniem tematu wcześniej ;pppp
Ayazowi i Mete udaje się uwolnić, a z pomocą policji rozwiązać groźną sytuację. Następnego dnia Ayaz wyznaje wszystko Oyku i próbuje odzyskać jej zaufanie i miłość. Isik wyzywa Mete na pojedynek w bilarda i wygywa. Mężczyzna zostaje na jeden dzień jej niewolnikiem. Ilker mówi Sibel o szantażu i przekupstwach Mete. W międzyczasie Ayaz informuje o wszystkim Bulenta. Oyku z pomocą Seymy chce rozwiązać problematyczną sytuację z Mete i udaje, że chciała popełnić próbę samobójczą. Przerażony Mete decyduje trzymać się od Ayaza i Oyku z daleka. Niestety, gdy tylko dociera do niego, że wszystko było oszustwem informuje Oyku, że idzie na policję donieść na Onem. Zaskoczona dziewczyna chcąc zatrzymać mężczyznę uderza go łopatą…
Dziś Ayaz powalony na ziemię przez 4 kobiety i związany hahahahha ;)
bella dobrze napisała "HAHAHAHAHAH scena napadu na ayaza ! dokladnie tak samo by wygladalo gdybysmy wszystkie go spotkaly xddd"
Tak właśnie byśmy z nim postąpiły ;)))
Ayaz związany mówi do Oyku - "Możesz ze mną zrobić wszystko co, chcesz"
Ach, gdybyśmy my miały taką okazję ;)
Oyku strasznie długo się na Ayaza fochała. Ja już dawno bym mu wybaczyła ;)
Jaki Ayaz jest pomysłowy i romantyczny. Po prostu nie do uwierzenia.
Ja samo bym tylu romantycznych niepsodzianek nie wymyśliła, mimo że jestem kobietą (a kobiety są z natury romantyczne :D:D), a facet wymyśla ;)
róże, napis przed budynkiem, akcja w kinie.
Już ktoś tutaj kiedyś pisał - Ayaz to postać science fiction :D
Takich facetów nie ma ;)
Ayaz i Emre jak gonili złodziei buhahahahahhaha
Jak fajnie lecieli ;)
"Strasznie nierówne te drogi" xD
Mete jako kapitan Sparrow hahahahahhahahaha oneimiałam na jego widok ;))
Ayaz jak był ubrany buhahahaha ;)
dzisiaj Emre znów mnie bawił strasznie, ma bogatą mimikę twarzy, szczególnie jak kowboja udawał ;p
mete wygladał strasznie jako sparrow xd jak ze słabego filmu klasy c
emre jak zawsze nie zawodzi ;d
ayaz po zwiazaniu przez nas na pewno by sie tak szybko nie uwolnil ;d eheheheheh
Heh i my odpowiednio wykorzystałyśmy sytuację, że Ayaz związany.
A nie tak jak Oyku. Ona mu tylko twarz wykrzywiła ;P
A miała tyle innych możliwości ;)
My to od razu byśmy go rozebrały ;))))
eeeejjjjjjj ja nie wiedzielam !!! zasluzylyscie na lopate ;p sa spoilery i SA SPOILERY ;p takie smaczki powinny być w watku spoilery ;pp
Powiedział ze wszystko jest dobrze. Dupek.
I ze skoro wieczorem normalnie wszystko działa to on nie wie czemu nie gra w południe i przerywa.
Łooo, ale z niego fachowiec.
Naprawdę współczuję Ci, moniu.
Ayaz, jesteś tutaj gdzieś ?!
Przytul i pociesz monię
I dalej Ayaz nie przyleciał Cię pocieszyć? :D
Niewdzięcznik jeden. My go tak kochamy, a on co?
Strzel go w pysk.
Dziś dostał od Oyku dwa razy, to i trzeci raz też przetrzyma.
hahahaahhahahahahahahaahahahahhaha
czy ayaz cie nie przeleciał?
ahahhaahhaahahahahahah
no niestety, tylko w marzeniach ;c
to ogladaj online na kompie;p juz ci dawno to pisalam, nigdy nie przerywa ani nic, wystarczy się tutaj zarejestrowac https://videostar.pl/tv#tv-puls i wlączyć z 3 min przed(bo są ze 3 reklamy jak nie masz pakietu wykupionego)
Nie moge ogladac bo mam internet na limit w play. jakbym se wlaczyla 2 godzinne video w necie codziennie to limit ktory ma mi starczyc na miesiac starczylby na tydzien i to by bylo i tak niezle.
Niestety jak pech to pech.
eh ;p no to rzeczywiscie, to juz bardziej sie oplaca wtedy sciagnac za jednym razem, mniej wtedy danych leci niz przy ogladaniu online
potwierdzam ;p online ciągnie 3x więcej internetu niż średniej jakości ściągnięty film ;)
hahahahah a co jezeli ktos ci tam specjalnie majstruje przy kablach xd
jak amelia, który odpinała kable gdy strzelali gola w trakcie meczu, i koles nie mogl zadnego ogladnac xddd
https://youtu.be/Z_kQmWi6SO8?t=204
A too wredna małpa ! dlatego tak jej od poczatku nie cierpie. Ale to by znaczylo ze jest o mnie zazdrosna., Ze niby ja taka pinkna i jestem jej rywalka? HAHAHA no powiedzmy :D:D Ale watpie :D
"A Ciebie co tak wzięło na pesymizm?
Chyba się umawiałyśmy, że nie będziemy się budzić z tego snu?"
Tak kiedyś do mnie napisałaś ;)
Ale widzę, że chwilowo wybudziłaś się ze snu.
Mnie czasem też dopada realizm i to STRASZNE !!!!
Człowiek buja w obłokach, a potem bolesny upadek z chmur na ziemię i bolący tyłek oraz pogruchotane kości.
Jakie to życie jest brutalne !!!!
Ale obejrze. Jutro jade do siotry ona ma neta z kabla nielimitowany to obejrze wszystko. Nawet cala noc poswiece i odrobie ostatnie 4 odcinki :D:D:D
ja tam się pilnuje już, bo raz dostałam niezły ochrzan ;p
zwykle piszemy w spojlerach, ale jak widać, czasami nam się wymsknie ;d
http://photos.vanityfair.com/2014/06/05/5390cd83e9af2ed839646498_got_spoiler_ale rt.gif
Ja też kiedyś coś spontanicznie palnęłam na forum dzikiego serca, że spoiler wyszedł.
Czasem można niechcący coś rzucić.