Informacja w gazecie spada na Oyku i Ayaza jak grom z jasnego nieba.
Przez ten news Oyku traci ważny kontrakt a z drugiej strony zmaga się z Onem.
Podczas gdy Ayaz i Oyku rozmyślają nad rozwiązaniem, jak pozbyć się Onem, przybywa Meral z Cemem, co jeszcze bardziej komplikuje całą sytuację.
Związek Naz i Mete czeka niebezpieczny zwrot akcji.
Seyma wchodzi do gry.
Meral i Onem mieszkają w tym samym domu, i ktoś bardzo bliski Oyku chce jej pomóc uratować firmę.
Jednak sprawy jeszcze bardziej się komplikują i Oyku czeka bardzo niemiła niespodzianka.
Źródło - teleforum MonicaVeronica65
Wybaczcie mistrzyniF1 i sloneczkO_1 ;)
Znalazłam, to opublikowałam ;)
Mnie osobiście zwiastuny odc. 55 zaciekawiły i rozbawiły.
Ale zwiastuny zwiastunami, możliwe, że w rezultacie odcinek i tak będzie będzie słaby (ostatnio to standard - zwiastun ok, a potem kicha).
Tylko na urodzinach było romantico, a teraz rockowo ;))
http://images77.fotosik.pl/20/3a17721d931ca651gen.jpg
http://images77.fotosik.pl/21/09cf80f07d21254amed.jpg
hahahahhahaha ;)
Tylko mógłby zmienić kurtkę na czarną, ale i tak jest ok
hahahahhaha jest dobrze ;)
a teraz z tym gładkim zaczesem to mi Michała Winiarskiego przypomina ;D
Trochę podobna fryzura, fakt ;)
Na teleforum dziewczyny żartują -
"Ayaz z gitarą byłby dla mnie parą
Chcę przez życie śpiewająco razem iść.
Ayaz z gitarą byłby dla mnie parą
Może mnie o rękę prosić choćby dziś
Z nim by było szczęście moje,
Dwie gitary i nas dwoje-
To marzenie w sercu budzi niepokoje.
Ayaz z gitarą byłby dla mnie parą
Ja zawrócę mu gitarę, a on mnie.
Ayaz z gitarą byłby dla mnie parą,
Ayaza z gitarą chcę"
;))))
No klatę ma świetną i wydepilowaną ;))) hahahah wczoraj wrzuciłam link do owłosionej klaty Barisa i dlatego takie żarty się mnie trzymają;)))
Masz rację rozgrzewa ta klata ;))) u mnie mgła, że świata nie widać.... ponuro... więc jest na kim oko zawiesić ;))))
Spokojna Twoja rozczochrana wybaczam Ci ha ha
Ciekawe kto bliski chce pomóc Oyku.Pewnie znowu Ayaz i stąd ta ich kłotnia,bo jak wiadomo Oyku strasznie nie lubi jak sie ktos wtrąca ( ale pomocy to zawsze potrzebuje )
Czy oni nie mogliby tak trochę uspokoić ten serial.... chwila sielanki.... ale nie...... wojna z Onem , akcje z Naz..... rozdarty Ayaz i Oyku która tak jak piszesz niby do wszystkiego chce sama dojść tylko jak już nie wyrabia to oczywiście pomocy zwłaszcza od Ayaza nie chce..... tyle tych plag tureckich jest w tym serialu, że zaczyna mnie męczyć..... a tak sobie dużo obiecywałam po tej II serii...... i oni się dziwią, ze im rating leci i mają coraz gorsze notowania...... widzowie tureccy chyba też widzą brak świeżości w tym serialu...... moja klawiatura znowu szaleje.....ona chyba tez już jest zmęczona ;)
Przyznam się że nie oglądałam ani jednego odcinka drugiej serii i raczej tego nie zrobię. Zaglądam tu tylko ze względu na Was ;) . Skoro piszecie że nic ciekawego nie ma to wierzę na słowo. Szkoda że zrobili z serialu to co zrobili zamiast skończyć w dobrym momencie albo pokazać coś, czego jeszcze nie było.
Hello Madzik ;))) w zasadzie możesz spokojnie obejrzeć 52 odcinek czyli akcje w Rzymie... bo warto ;))) zwłaszcza sceny w pociągu i noc poślubna .... tyle na nią czekałyśmy ;)))
A reszta odcinków.... na czekam na napisy ale już nie ma we mnie euforii, z powodu 2 sezonu;))))
Tyle żeśmy komentarzy uczyniły, żeby zrobili 60 odcinków i fajnie zakończyć serial mogli.... to nie oczywiście muszą przedobrzyć ;)))
Ale ratingi nie są dla nich zachwycające.... więc nie wiadomo czy skończy się na 29 odcinkach.... po ponoć w Turcji pogadują, ze II seria skończy się po 13 odcinkach..... zobaczymy ;)
Trochę inne tłumaczenie :D
Wynika z tego,ze to Oyku prosi kogos bliskiego o pomoc :D
Wiadomość w gazecie wywołuje burzę w domu Öykü i Ayaza. Wkrótce Öykü na własnej skórze odczuwa pierwsze skutki tej publikacji. Z jednej strony, traci ona dość ważny kontrakt, z drugiej – wciąż zmaga się z Önem, która coraz bardziej aklimatyzuje się w jej domu..
Kiedy Öykü i Ayaz rozmyślają nad sposobem pozbycia się Önem, niespodziewanie do ich domu przybywa Meral z Cemem. Fakt wspólnego zamieszkania pod jednym dachem, jeszcze bardziej komplikuje całą sytuację.
W międzyczasie Öykü prosi kogoś bardzo bliskiego o pomoc w ratowaniu firmy. Jednak prośba ta powoduje, że sprawy komplikują się jeszcze bardziej, a ją samą czeka bardzo niemiła niespodzianka.
Związek Mete i Naz zaczyna wpływać na niebezpieczne wody. Şeyma wszczyna poszukiwania winnego tego stanu rzeczy.
Zobaczymy jak będzie,bo ja chyba się skuszę na ogladanie.
A ja nie wiem, czy oglądać jutro ;)
Bo zaciekawiło mnie to wszystko, ale po turecku nic nie rozumiem, a z napisami odcinki nabierają innego znaczenia.
Z kolei teraz na całe odcinki z napisami trzeba długo czekać
Zgadzam sie z Tobą,ze inaczej się oglada z napisami.
Te ich teksty są genialne :D
Zobaczę jak będzie u mnie z czasem.
ale ja nie mówię, że będę oglądać.
Tak tylko włączyłam, a potem zobaczę, ile wysiedzę.
Może też sobie odpuszczę
ja tez nie oglądam .... może później obejrzę na YT .....
Teraz zmykam na ..... nie na imprezę :)))) żeby nie było, ze tylko po imprezach łazikuję ;))))
no na koniec imprezowego października możesz sobie jeszcze przyszaleć trochę ;D
Mistrzyni wrzuciłam na luz ....... z pięciu weekendów październikowych 4 spędziłam na imprezach różnego typu ;)
Wystarczy ;)))) niech ta moja wątroba odpocznie ;))))
nie mam czasu się ogarnąć wciąż
czasami tylko wpadam was poczytać, ale nie mam siły i czasu popisać razem z wami ;D
ale nadejdzie dzień, w którym odzyskam dawną chwałę ;ppp