Informacja w gazecie spada na Oyku i Ayaza jak grom z jasnego nieba.
Przez ten news Oyku traci ważny kontrakt a z drugiej strony zmaga się z Onem.
Podczas gdy Ayaz i Oyku rozmyślają nad rozwiązaniem, jak pozbyć się Onem, przybywa Meral z Cemem, co jeszcze bardziej komplikuje całą sytuację.
Związek Naz i Mete czeka niebezpieczny zwrot akcji.
Seyma wchodzi do gry.
Meral i Onem mieszkają w tym samym domu, i ktoś bardzo bliski Oyku chce jej pomóc uratować firmę.
Jednak sprawy jeszcze bardziej się komplikują i Oyku czeka bardzo niemiła niespodzianka.
Źródło - teleforum MonicaVeronica65
Wybaczcie mistrzyniF1 i sloneczkO_1 ;)
Znalazłam, to opublikowałam ;)
W ogóle cały wątek z rysowaniem projektów był fajny , nawet lepszy niż kolacja przeprosinowa;)))
Tez oglądałam go wiele razy, zresztą całą I serię sezonu na miłośc mam na dysku i czasem sobie wracam do kilku odcinków.... z perspektywy czasu są lepsze niż obecny sezon....
ja jeszcze nie widziałam ostatniego odcinka i jakoś mnie nie ciągnie do oglądania.... co oni zrobili z tym sezonem mnie zajadłą fanke sezonu zniechęcili skutecznie ;)))
No dokładnie .
Nie tak dawno pisaliśmy , że parę osób sobie odpuscilo a my zagorzale fanki nadal trwamy.
Pojąć jednak nie mogę jak można było z takiego super serialu zrobić takie badziewie.
Pomijając sam fakt, że nic nie rozumiem to te rzeczy , które się tam dzieją jakoś do mnie nie przemawiają.
Ayaz zachowuje się jak kretyn. Ciągle coś zarzuca Oyku a sam nie lepszy.
Będę oglądać dalej ze względu na sentyment, ale nie jestem pewna czy jakby kiedyś puszczali w Polsce będę oglądać jeszcze raz.
Pożyjemy zobaczymy. Może się poprawią.
Teraz ja napisałam elaborat ha ha
My jakbyśmy się dorwały do pisania scenariusza KM, to tak byśmy się upisały, że tylko klawiatura by strzelała ;))
Twoja szwankująca klawiatura mogłaby tego nie wytrzymać :D
ha ..... moja klawiatura na razie ma dobre fluidy i działa ..... nie wiem jeszcze jak długo ;))))
Ale masz rację nasz scenariusz byłby the best ;))) innej opcji nie przewiduje ;))))
Paula - "bezjajeczny Ayaz"
hahahaha genialne określenie ;)
Mnie też on wkurza.
Potrafi tylko powiedzieć "mamoooooo"
Albo przewracać oczami.
Co się z nim zrobiło ??????
Bardzo podoba mi się ta piosenka co Emre śpiewał dla Burcu
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gCaWPgm2yi8
Występuje tam Özge Özpirinçci :D