Informacja w gazecie spada na Oyku i Ayaza jak grom z jasnego nieba.
Przez ten news Oyku traci ważny kontrakt a z drugiej strony zmaga się z Onem.
Podczas gdy Ayaz i Oyku rozmyślają nad rozwiązaniem, jak pozbyć się Onem, przybywa Meral z Cemem, co jeszcze bardziej komplikuje całą sytuację.
Związek Naz i Mete czeka niebezpieczny zwrot akcji.
Seyma wchodzi do gry.
Meral i Onem mieszkają w tym samym domu, i ktoś bardzo bliski Oyku chce jej pomóc uratować firmę.
Jednak sprawy jeszcze bardziej się komplikują i Oyku czeka bardzo niemiła niespodzianka.
Źródło - teleforum MonicaVeronica65
Wybaczcie mistrzyniF1 i sloneczkO_1 ;)
Znalazłam, to opublikowałam ;)
Leci już.
Po artykule oczerniającym Oyku, Onem krzyczy, ze to "hańba"
Teraz autem jadą proci.
Oyku ząłożyłą sobie wielki kapelusz, żeny nikt ją nie rozpoznał po tym artykule ;))
Chciałam oglądać, ale mi jakoś strasznie zacina ten odcinek. Jakoś ostatnio ma ambiwalente odczucie do KM, bo zdałam sobie sprawę, ze nie jest tak dobre jak KA, a Ayaz to nie Omer, a Oyku to nie Defne. Zachorowałam na Omeroholozm :D
Ja narazie ogladam.
Nic nie rozumiem,ale jakos fajnie mi się oglada.
Czekam na Ayaza z gitarą.
Dziewczyny na teleforach pisza,ze pod koniec odcinka ma byc jakas wielka bomba.
Bulent przyszedł na impreze do domu Ayaza i Oyku i oświadczyl się Meral
Potem była ostra kłotnia naszych bohaterów i na koncu Ayaz powiedział Oyku "Żegnaj"
Następny zwiastun mówi sam za siebie.
http://kirazmevsimi.fragmanlarim.com/kiraz-mevsimi-56-bolum-fragmani/
No zobaczyłam końcówkę .....
Rozumiem, że Oyku ma pretensje do o oświadczyny i do Ayza bo wiedział....
Nie wiem, co się ze mną dzieje.... ale nie mam nastroju żeby obejrzeć po turecku..... a kiralik ask nie mam na razie tego problemu.....
Czy to dlatego, że wątki w II serii sezonu są tylko lifitngowane i w zasadzie mamy powtórkę z I serii.....
Bo i wojna z Onem , i teraz śledzenie Ayaza przez Oyku....
No własnie ta powtórka z rozrywki mi sie nie podoba.
Zdenerwowało mnie tez to,ze Ayaz zdjął obraczkę . Nie wiem o co chodziło
Mam nadzieję,ze szybko przetłumacza ta ostatnia scene i dowiemy sie o co poszło.
Dokładnie niech to ktoś w miarę szybko przetłumaczy, to dowiemy się o co chodzi z tą obrączką ;)))
Nie wiem, czy tylko mi się wydaje, ze tej II serii brakuje świeżości.....
Rozumiem, ze Turcy uwielbiają dramaty i kłótnie protów.... czego mamy przykład w sezonie czy kiralik.... ale czy nie mogliby tego trochę ograniczyć.... jest 4 odcinek II serii a Ayaz i Oyku pokłóceni są już chyba 5 razy ..... wiem, że się godzą i takie tam..... ale zaczyna mnie to męczyć.....
No i żeby to śledzenie Oyku ze zwiastuna nie okazało się jej powrotem do idiocenia z I serii bo nie zdzierżę ......
A ja znowu oglądałam ostatnią scenę z 19 odcinka kiralik;))) Defne do Omera ani mi się waż wyjeżdżać ;)))) i zachwyt Umusia;))))
Tyle tylko, że już wiem, że dobrze będzie między nimi może 1 odcinek a potem znowu plagi tureckie czas zacząć......
A miałam robić coś innego..... też zaczynam oglądanie.... zrób też popcornu dla mnie;))))
No cóż...... inne sprawy przegrały z 6 odcinkiem..... a to peszek ;))))
No my to już mamy nie równo pod sufitem ha ha
Gdyby sie waliło i paliło to tez bysmy ogladały ha ha
Ok .Popcorn juz posłalam poleconym.Powinien zaraz byc ha ha
Dziewczyny będą tłumaczyć w całosci odcinki z języka rosyjskiego.
Po więcej informacji zapraszam na tą stronę :D
https://www.facebook.com/Sezon-Na-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-Scenki-z-Napisami-PL-787 044641422672/?fref=nf
Tak tez to widziałam;)))
A newsów z teleforów.... nie wiem czy wiecie.... Dziewczyny obstawiają , że Oyku która wyląduje w szpitalu w którymś odcinku to będzie ciąża;))) ..... W jednym Dziewczyny z teleforów się z nami zgadzają.... ciąża Oyku - za szybko ;)))
NO zobaczymy może to będzie fałszywy alarm ;)))
Tak, tak, obstawiają ciążę hehe ;)
Ale może to będzie coś innego.
Może w trakcie śledzenia Ayaza, Oyeczce coś się przytrafi (niegroźnego lub groźnego)
Tak jak wtedy, co śledziła Ayaza z lekarką na kręgielni i dostała kręglem w głowę hahahahaha ;)
No właśnie zobaczymy;))) wiesz Siostra, ze nie widziałam całego odcinka Kiraz po turecku, obejrzałam tylko końcówkę, czyli oświadczyny ni z gruszki, ni z pietruszki ;))) i jakoś nie mam weny żeby obejrzeć;)))
To straszne ;) bo ostatnią scenę 19 odcinka z Kiralik to chyba z 10 razy już widziałam ;)))
I oczywiście cały odcinek po turecku obejrzałam .....
Coś brakuje mi świeżości w tej II serii Sezonu ;)
I o związek Merla i Bulenta Oyku się zdenerwowała na Ayaza. Myślałam, ze o coś dużo poważniejszego.
Tak w ogóle to nie Ayaz powinien był jej o tym mówić, tylko Meral i Bulent.
A po drugie, to nie takie straszne, ze Meral ma faceta, należy się kobicie trochę szczęścia.
Tylko że Bulent źle to rozegrał.
Najpierw powinni im z Meral o wszystkim powiedzieć.
A on wparowuje i bach, oświadcza się ;))
wiem, wiem ;)
Kiralik zawojował Wasze umysły i serca ;)
No świeżości trochę brakuje, np. wątek ze śledzeniem Ayaza przez Oyku (który będzie w następnym odcinku) to powtórka z rozrywki.
Oyku pewnie ma do matki pretesje, ze skoro tatuś leczy się w w Szwajcarii i być może z tego wyjdzie to Meral mogłaby się z nim spiknąć, a tak znalazła sobie innego adoratora ;)
Fiksacja na punkcie Kiralik to jedno..... ale coś się zmęczyłam tym sezonem..... jeszcze poprzednie odcinki w skrótach, bo część przewijam oglądałam, a do 55 jakos nie mam serca na razie ;)
obejrzałam przed chwilą tą scenę oświadczyn i powiem tak - oświadczyny po byku ::D:D
Meral i Bulentowi fajnie przyglądała się Onem, siedząc za perkusją haha ;)
Rozumiem :D
I nie masz wrażenia, ze ten wątek z oświadczynami to mówiąc krótko słaby był ;))) nie mogli wymyślić czegoś innego;)
Ja w sobotę obejrzałam tylko 1/4 odcinka i zrezygnowałam.
Przed chwilą obejrzałam na yt imprezę https://www.youtube.com/watch?v=YhWHEid8v5Q
hahahhahaha fajna scena ;)
początek (to jakby gwizdanie) skojarzył mi się z początkiem piosenki Cleo "My Słowianie" haha ;))
Fajną melodię grają Ayaz i Emre ;)
A Onem się spodobało i zaczęła tańczyć. Potem Meral nie chciała być gorsza i też tańczyła hahaha ;)
A tu zwiastun 56 z napisami
https://www.youtube.com/watch?v=jNX9vo2pcEM
rozśmieszyło mnie, jak Ayaz na początku podniósł Oyku i przestawił na bok haha ;)
Albo jak se rozłupywał orzecha dziadkiem do orzechów ;)
Oyku po raz enty w życiu śledzi Ayaza ;) w ich związku to normalne ;)
KURIER.TV
"Źle się dzieje z SnM. Przyszłość stoi pod znakiem zapytania.
Oczekiwania wobec nowych odcinków były mocno wyśrubowane.
Nic dziwnego, wszak 1 sezon okazał się niespodziewanym hitem i wywindował do sławy dwoje mało znanych wcześniej aktorów, Ozge Gurel i Serkana Cayoglu.
Fani serialu spodziewali się, że kontynuacja utrzyma równie wysoki poziom. A tymczasem... nie jest dobrze.
Oglądalność spada, zainteresowanie widzów również, a do tego godzina emisji została przesunięta na późniejszą.
Chodzą słuchy, że jeśli ten niekorzystny trend się utrzyma, "SnM" przedwcześnie zniknie z anteny.
Czemu się nie udało? Wśród głosów krytycznych przeważają opinie, iż największym błędem scenarzystów było doprowadzenie do ślubu Oyku i Ayaza.
Miłosne perypetie i przekomarzanki głównej pary stanowiły o sile 1 sezonu. W drugiej serii tego zabrakło, a na domiar złego także wśród pozostałych wątków (wszak zakochanych par w serialu nie brakuje) zaczęło wiać nudą.
Polskich fanów wieści z Turcji mogą niepokoić podwójnie. Bo jeśli rzeczywiście 2 sezon okaże się klapą, małe są szanse, że zobaczymy go w naszym kraju. Oby los się odwrócił!"
Źródło - teleforum
o ho, Ayaz za chwilę się rozpłacze z powodu porażki 2. serii ;))))
http://images76.fotosik.pl/35/db6479a819a3dd6amed.jpg
Na pocieszenie może zagrać sobie na gitarze. Albo z nerwów rozbić gitarę, jak to nieraz robią piosenkarze na scenie :D
Ale pewnie szkoda mu gitary ;)))
Bo scenarzyści tureccy nie zatrudnili dziewczyn z forum filmwebu, które skutecznie wywindowałaby ratingi serialu sezon na miłość.... taka powinna być końcówka tego artykułu;)))
Ślub Oyku i Ayaza nic tu nie ma do rzeczy.... trzeba wymyślić fajne wątki a nie robić odgrzewanych kotletów........ proste ale trudne do ogarnięcia przez Turków ;)
tak, tak, taj, evet, zgadzam się, że taka powinna być końcówka tego artykułu;)))
Dokładnie, po ślubie też mogłoby być ciekawie, a nie serwować widzom czerstwy kebab :D
Widziałam ten artykuł.
Końcówka powinna być taka jak pisałyscie.
Odcinki były by na 1 miejscu :-D
Widziałam :-D
Nawet taki dość.
Podobały mi się 2 momenty : Oyku uwodzaca Ayaza oraz czerwona twarz Seymy :-D
No jeszcze się pyta " Co ty robisz? "
Ciekawa jestem tego odcinka.
Kurcze szkoda, że nic nie rozumiem
Z jakim przystajesz takim się stajesz ha ha . Nie mogło być inaczej . Przecież my jesteśmy wirtualne siostry :-D
Ayaz nie reaguje na zaloty żony - hah, kiedyś o tym marzył, a teraz go to nie rusza :D
Musiał się nieźle fochnąć :D
Teraz dla odmiany on się fochuje ;))) hahhahaha
ależ też Ayaz ma humory ...... kapeć , fochy ...... normalnie co za gnoma z niego zrobili...... dlaczego nie może być taki jak Omer ;)))))
zdecydowany, a jaki seksowny jak jest wkurzony łał - już z Paulą stwierdziłyśmy - Omer wkurzony - czysty seks ;))))
Ale wg mnie Ayaz też jest sexy, gdy jest wkurzony (np. w Rzymie)
Ale nieodpowiednio kierują jego postacią.
Kochana odcinek premierowy nas zachwycił mnie się tam wszystko podobało ;))) i Ayaz i Oyku i rzym ;)))) i inne atrakcje ;)))) łącznie z kłótniami Oyku i Ayaza.....
tyle tylko, ze teraz powrócli do Ayaza kapcia - coraz bardziej go przypomina i chyba zaczynają uwsteczniać Oyku..... jakoś nie mogę tego zdzierżyć ;)))) i moja klawiatura też ;))))
Z Serkana to jednak serwisanta nie będzie ;))))
trzeba kupić pompkę i napompować Ayaza, bo powietrze z niego uszło D:
haha no nie będzie serwisanta z Serkana hahaha :D
Ale jak pisałam - Serkan ekonomista może w rachunkach ci chociaż pomóc :D