Informacja w gazecie spada na Oyku i Ayaza jak grom z jasnego nieba.
Przez ten news Oyku traci ważny kontrakt a z drugiej strony zmaga się z Onem.
Podczas gdy Ayaz i Oyku rozmyślają nad rozwiązaniem, jak pozbyć się Onem, przybywa Meral z Cemem, co jeszcze bardziej komplikuje całą sytuację.
Związek Naz i Mete czeka niebezpieczny zwrot akcji.
Seyma wchodzi do gry.
Meral i Onem mieszkają w tym samym domu, i ktoś bardzo bliski Oyku chce jej pomóc uratować firmę.
Jednak sprawy jeszcze bardziej się komplikują i Oyku czeka bardzo niemiła niespodzianka.
Źródło - teleforum MonicaVeronica65
Wybaczcie mistrzyniF1 i sloneczkO_1 ;)
Znalazłam, to opublikowałam ;)
Stworzycie razem nową matematykę ;)))
"Serkan na pytanie ile jest 2+2 odpowie - a ile ma być ;)))) "
hahahhahaha ;)
ale mówię o serkanie, a nie o ayazie. Serkan tylko gra Ayaza, nie ejst nim.
Więc w ekonomii mógłby ci pomóc ;) mile towarzystwo ;)
Wiem, wiem Siostra o czym mówisz w końcu łączy nas telepatia ;))))
Gdyby mi Serkan pomagał to ja bym nic nie zrobiła ;))))
więc może lepiej, że gra w Sezonie ;))))
"Gdyby mi Serkan pomagał to ja bym nic nie zrobiła ;))))" - buhahahha ;) ja też bym nic nie zrobiła, w ogóle nie mogłabym się skoncentrowac na robocie, tylko bym się na niego gapiła;)
Dlatego niech Serkan lepiej gra w tym serialu, albo niech go wezmą do innego bardziej interesującego ,
a wtedy o moje rachunki będę spokojna ;))))
Mnie od wczorajszego popołudnia nie przychodzą powiadomienia na maila.
Tobie tez nie czy u ciebie ok?
U mnie tez ostatnie powiadomienia są z 1 listopada , chociaż ja wchodzę bezpośrednio tutaj, więc nie sprawdzam maila....
Czyżby filmweb zmienił politykę powiadamiania ...... chyba nie wyrabiają przy naszej ilości komentarzy ...... brawo MY ;)
Ja od czerwca (odkąd oglądam KM) często sprawdzam maila, bo tyle czasem tych postów na naszym forum, że można zginąć :D:D
"Czyżby filmweb zmienił politykę powiadamiania ...... chyba nie wyrabiają przy naszej ilości komentarzy ...... brawo MY ;)"
hahahhahahaha ;) wykańczamy filmweb :D
Filmweb i tak powinien nam być wdzięczny ;))) tyle komentarzy.... pod samym sezonem trzasłyśmy już ponad 12 000 - taka liczba powinna robić wrażenie ;))))
dokładnie ;) jesteśmy gwiazdami filmwebu ;)
fw powinien docenić nasz nieprzeciętny wkład i osiągnięcia :D
I to jakimi gwiazdami ;)
Ale czy oni to docenią ;)))
Spadam siostra ....jeszcze sobie muszę zaaplikować porcję Umusia na dobranoc, bo nie zasnę ;))))
Margoargo znowu te same myśli ha ha
Ja właśnie też zrozumiałam to zdanie.
Dobre jesteśmy. Za niedługo na forum będziemy pisać tylko po turecku ha ha.
Dokładnie Siostra ;))) już jestem przerażona naszą telepatią ;)))
jak nam fascynacja serialami tureckimi nie przejdzie.... to faktycznie będziemy znać ten język ;)))) bo zaczynamy się z nim osłuchiwać jak z angielskim ;))))
Zajrzałam dziś na telefora Sezon na miłość... powiem Ci że agentki tam są prawie tak dobre jak my ;))))
A w ogóle to one są lepsze niż wszystkie agencje wywiadowcze świata dziś wypatrzyły brak obrączki u Ayaza i ile się na ten temat umyślą co się stało ..... to głowa mała ;))))
Widziałam ha ha
Dziewczyny tam się pomyliły z powołaniem.Powinny jakies biuro detyktywistyczne otworzyc ha ha
Widziałyscie to porównanie?
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12191441_745558605573 274_2030158902212606618_n.jpg?oh=1aa109493dd8d7602866d440e67b7af8&oe=56AD68E2
Kurcze nie pamietam z jakiego odcinka było to 1 zdjecie ( z 1 sezonu)
widziałam to porównanie ;)
haha fajne
Miny Ayaza genialne :D:D:D
To pewnie widziałaś - fani zmontowali i wyszło zdjecie Ayaz, Oyku i ich dzieciaczek
http://cs627123.vk.me/v627123948/19321/9Uu9dGvHyHA.jpg
Rozczuliło mnie całkiem to zdjęcie, śliczneeeee
Mogliby już wprowadzić tą oykową ciążę.
Może i jest za wcześnie, ale lepsze to niż odgrzewane wątki.
Pewnie, ze tez jestem już za ciążą, bo jak zobaczyłam tłumaczenie sceny z jabłkiem i sesji to mnie ochota od oglądania sezonu odchodzi........ zrobili z Onem taką pseudoteściową z piekła rodem......dla mnie jest ten wątek tak przerysowany, że nie smieszny tylko żenujący ;)
a mnie te sceny z jabłkiem i sesją rozśmieszyły ;)
Albo jak proci chcieli porozmawiać sam na sam, a Onem ciągle za nimi w domu łąziła ;)
Choć nadal uważam, że daliby już spokój z tą Onem i coś innego wymyślili.
A z ciążą, porodem, niańczeniem bejbika i uczeniem się roli rodziców mogłoby być śmiesznie
Zgadzam się wątek Onem jest jak dla mnie beznadziejny i mogliby go już skończyć..... ale wiesz, ze oni kompletnie nie mają ciekawych pomysłów ........nie pytali nas o zdanie ..... my byśmy to poprowadziły znacznie ciekawiej..... i Onem już dawno by nie było w domu Oyku i Ayaza;)))) ich strata;)
Co do ciąży i niańczenia zgadzam się w całej rozciągłości ...... tyle można rzeczy wymyslić, żeby było fajnie i śmiesznie ;))))
Dokładnie;))) a tyle żeśmy się upisały, żeby nie spieprzyli tego II sezonu i na nic nasze pisanie......poziom zidiocenia tego serialu przybiera na sile ;)
Sezon na nudę ;) Albo Sezon na idiotyzmy ;)
niestety, prawie wszystkie nasze czarne przewidywania odnośnie 2. serii sprawdziły się ;(
By nas wzięli, to byśmy upisały się nad scenariuszem, że konkurencja dla Kiralika ;))
"Sezon na nudę ;) Albo Sezon na idiotyzmy ;)" to jest prawidłowy tytuł do tej II serii ;))))
My jesteśmy lepsze w przewidywaniu niż wróżki, jasnowidze z nas czy co ;))))
Tak nawet Kiralik w ratingu byśmy pokonały jak nic ;)
Cóż chociaż się na forum wyżyjemy.....
czereśnie o tej porze roku tylko z kompotu , pewnie dlatego ten sezon taki słaby ;))))
Idziesz już spać to życzę Ci AyazowoOmerowych snów.... w trójkącie z nimi;))))) hmmmm podoba mi się ta wizja ;)
Nie no padnę z tych dziewczyn z telefor ;)))) co one nie wymyślą ;))) i bawią się w detektywów czy Melepeta jest sąsiadem Oyku i Ayaza, i z której strony pokazują poszczególne domy ;)))) że im się chce takie rzeczy sprawdzać;)))
Ale wyobraźnie też mają niezłą ;))))
ponoć znowu Ayaza i Oyku się pokłócą ,a fani tureccy przepowiadają, ze Oyku wyląduje w szpitalu .....
Pewnie, ze jesteśmy lepsze ;))))
Nasz Sezon na miłość miałby większy rating niż kiralik ask i byłby hitem nad hitami ;))))
Ale oni niestety już stracili polot, a najbardziej mnie wkurza maminsynkowy Ayaz, normalnie "Bez jajeczny Ayaz". :D
Sprawdziłam zdjęcie z 1 sezonu jest z odcinka 12 - po imprezie na której się Oyku upiła, rano zaprosiła Ayza do kina, to jest scena w biurze Ayaza ;)
Aha no tak.
Jak jej dziewczyny wskazówki dawały co ma robić a on to wszystko robił na opak ha ha .
Fajny to był odcinek.