Wraz z propozycją małżeństwa, jaką Bulent złożył Meral sprawy zaczynają być bardzo zagmatwane. Matki i Ayaz opuszczają dom.
Oyku ma pełne ręce roboty - z jednej strony pracuje by uratować firmę, a z drugiej próbuje sprawić, by Ayaz jej wybaczył.
Ale tym razem nie wygląda na to, by Ayaz dał się łatwo przeprosić. Ta sytuacja powoduje, że Oyku staje się coraz bardziej podejrzliwa w stosunku do niego.
Podczas gdy Naz i Szmete kontynuują swój związek w sekrecie, Seyma wciąż szuka swojego księcia z bajki, ale wciąż nie może wyrzucić Szmapeta z głowy.
Tym razem Ilker i Emre marzą o byciu popularnym.
Sekrety (l. mnoga! ) , które Ayaz ukrywa przed Oyku będą dramatycznym ciosem i spowodują poważne problemy w ich małżeństwie
Źródło - teleforum
Właśnie tez to miałam dać ha ha Wyprzedziłaś mnie.
Jestem przerażona tym co czytam: Ayaz opuszcza dom, nie da sie tak łatwo przeprosić, sekrety ,ktore ukrywa przed Oyku beda dramatycznym ciosem.
Masakra . Co to wogole ma byc. Przeciez wszystko miało byc pieknie i ładnie.Bez zadnych kłotni.Czarno to widzę.
No dokładnie, miała być miłość, a oni nam chcą zaserwować dramat ;)
Na teleforach dziewczyny już się zamartwiają przez to streszczenie
Jest tam zdjęcie Oyku w szpitalu.
Jakie tam scenariusze wypisywały to głowa mała ha ha
proponowały, że - zrozpaczona Oyku pałęta się w nocy w deszczu po Stambule i dostała zapalenia płuc.
A Ayaz ma wyrzuty sumienia i się nią troskliwie zajmuje.
Nie powiem, ta opcja mi się podoba ;)
I ile dorabiają ideologii do tego odcinka ;)))
A tak z innej beczki czy mi się wydaje, czy w tej serii miałobyć mniej dramatów;)))
Oj turcy, turcy co wy wyrabiacie...... mnie zagorzałego fana zniechęciliście skutecznie to oglądania..... już tydzień prawie za nami, a ja nawet nie przejrzałam na szybko 55 odcinka.... wcale mnie nie ciągnie..... a do kiralik to już tak przebieram nóżkami, że zaraz podłogę zetrę ;))) hahahhah
"I ile dorabiają ideologii do tego odcinka ;)))"
analizują co może być tymi "sekretami" (uwaga - l. mnoga :D:D:) Ayaza, i w którym momencie odcinka będzie scena, że Oyku rzuca z uśmiechem poduszką w Ayaza :D:D
dokładnie ;)))
Ale i tak są niesamowite jeśli chodzi o detektywizm ;))) co one już nawymyślały na temat tych domów ..... ja to czasami padam ze śmiechu jak je czytam.... są prawie tak dobre jak my ;))) tylko prawie robi różnicę ;))) hehehhe bo mi się dostanie ;)
z tymi domami były genialne ;)
Mnie to wisi, gdzie mieszka Mete, może i w krzakach mieszkać hahahaa ;)
Tak a teraz znowu dali zdjecie jak Ayaz ma zyły na rekach i jedna napisała,ze to zylaki ha ha
Myslałam,ze padne ze smiechu.
Widziałam ;)))
Ayaz pewnie się zdenerwował i mu żyły na rękach wyszły na wierzch :D
I pisały, że na jakimś zdjęciu Oyku ma ciążowy brzuszek, a to przecież taki fason sukienki był ;)
Osobiscie to mi sie ta jej sukienka nie podoba,bo tak jakos ja pogrubia i wyglada jakby naprawde była w ciazy.
Ale to rzecz gustu.
Tak sukienka jest beznadziejna.... w ogóle mi się ostatnio stroje Oyku nie podobają niby mają być glamour - jak to na projektantkę przystało a wychodzi takie badziewie ;))) no sorry
Może faktycznie na tureckiej modzie się nie znamy ;))) hehehe
Z jednej strony chcieli z Oyku zrobić dorosłą kobietę .....a potem jej kokardki fundują ...... i do tego stroje w stylu i kolorach co się nawinęło po rękę ;)
Na tych zdjęciach Oyku mi przypomina japońską gejszę ;))))
Przez to uczesanie i grzywkę ;))
http://images78.fotosik.pl/39/89ddec95469658efmed.jpg
http://images78.fotosik.pl/39/832e50e161539a0emed.jpg
Zresztą Paula pisala, że w tej serii Oyku wygląda jak Chinka lub Japonka ;)))))
też tak myślę, że wygląda na gejszę ;)))
ogólnie uważam, że Ozge przesadziła z odchudzaniem i jak dla mnie lepiej wyglądała w I serii ale to moje zdanie ;)))
Spoko loko tu nie bija ha ha .
Przynajmniej mamy o czym dyskutowac,bo o poziomie sezonu to juz cała ksiazke mamy napisana ha ha
No dokładnie.
Pojechali po całosci.
Mysleli,ze jak 1 sezon miał taka ogladalnosc to 2 tez da rade a tu klops.
Ja rozumiem,ze po slubie wszystko sie zmienia i nie ma takiej sielanki jak przed ,ale na miłosc boska ,zeby az tak
.Przeciez po to sie bierze slub,zeby jakos razem rozwiazywac problemy.Najwidoczniej oboje tego nie potrafia.
dla mnie osobiście .... tureccy scenarzyści zrobili tak, że powielili prawie wszystkie wątki ...... jedyna zmiana to taka, że Ayaz i Oyku są małżeństwem...... bo mało wątków mnie zaskakuje..... wojna z Onem - bezsens jakich mało..... a przy okazji tego wątku zrobili z Ayaza już nie kapcia...... tylko PAPUCIA jakich mało na świecie...... a powinni pójść w kierunku Oyku i Ayaz przeciwko Onem i całemu światu..... nie przecież prościej pójść na łatwiznę..... bo tak jak piszesz oglądalność była z I sezonu.... to podrasowane wątki publiczność kupi, a tu ............. zonk jakich mało takie słabe ratingi ...... hehehe znowu elabuś..... dawno nie było ;)
No to dobranoc, a myślałam, że wytrzymasz do popółnocy ;)))
w takim razie gratulacje i wszystkiego najlepszego z okazji 3 lecia na filmwebie ;)))
Rozumiem, że tort jakiś będzie ;)))) coś bym smakowitego zjadła ;)))
Dziękuję za życzenia, kochanieńka Siostro ;)))
Pewnie, że będzie tort. Z trzema świeczkami ;)))))
Catering będzie od Ilkera i od Sibel ;))
Wszystkiego dobrego siostro.
Obyś wytrzymała z nami jak najdłużej i oby było jeszcze wiele okazji do wspólnej dyskusji.
Znalazły takie zdjęcie, które pochodzi z przyszłych odcinków.
I nie wiadomo, dlaczego Oyku tam się znajdzie w tym szpitalu
Później będę sprawdzać co wymyśliły dziewczyny z telefor , bo teraz oglądam na żywo kiralik ;)))) fiksacji ciąg dalszy ;)))
Czyli kebab czy pizza ? hahahaha ja chcę tort najlepiej czekoladowy ;)))) takie smaki dziś za mną chodzą ;))))
I kebab, i pizza ;)))
Tort może być czekoladowy, nie ma problemu ;))))
I turecka muzyka ;)
I tureccy amanci będą bawić się razem z nami ;)
Jak zdmuchnę świeczkę, to pomyślę życzenie (możliwe, że będzie związane z Serkanem :D:D)
Życzenie tylko z Serkanem ;))))
A na imprezę zaprosisz Barisa dla mnie i Pauli i Sloneczka ;)))
Awatarowego amanta Mistrzyni ( nie pamiętam jak się nazywa :))))
Oczywiście, że baris jest zaproszony !!!
Przecież mówiłam "tureccy amanci będą bawić się razem z nami"
Wszyscy tureccy amanci będą ;)
Ten z awatara mistrzyni, to Serhat Teoman
Rozumiem, że szampana chłodzisz bo jak skończę oglądać kiralik to musimy wypić toast .... czy już schłodziłaś ;)))
Pewnie koło 22 bo jeszcze musze na O mnie się nie martw looknąć ;))) a tak ogólnie to dziś mam dzień przymusowego lenistwa.... muszę leżeć dziś i jutro .... mały odpoczynek trzeba zrobić;))) to się mogę na forum udzielać ;)))
Dziś we śnie mignął mi się Ayaz ;)))
Wyglądał tak jak w scenie z taksówką
http://img-tvdegoral.mncdn.com/products/700x400/4c419_Gomlek.jpg
I był nauczycielem w szkole :D
Jestem , jestem normalnie pijemy tego szampana w 2 wątkach ;))) bo w kiraliku już Cię zaczepiałam ;))) ale ok tu też wypijemy Twoje zdrowie ;)))
Nie tylko od szampana zaszumiało mi w głowie.... jakbyś obejrzała 20 odcinek kiralik i Umusia i Defne te spojrzenia i zapinanie sukienki ..... ufff Umuś uffff to też by Ci zaszumiało w głowie ...... jako ciekawostkę dodam , że od wczoraj 20 odcinek Kiralik Ask ma ponad 90 000 wyświetleń na YT ;))))
Coś czuję, że rating będzie, że hohoho ;)))