PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Wraz z propozycją małżeństwa, jaką Bulent złożył Meral sprawy zaczynają być bardzo zagmatwane. Matki i Ayaz opuszczają dom.
Oyku ma pełne ręce roboty - z jednej strony pracuje by uratować firmę, a z drugiej próbuje sprawić, by Ayaz jej wybaczył.
Ale tym razem nie wygląda na to, by Ayaz dał się łatwo przeprosić. Ta sytuacja powoduje, że Oyku staje się coraz bardziej podejrzliwa w stosunku do niego.
Podczas gdy Naz i Szmete kontynuują swój związek w sekrecie, Seyma wciąż szuka swojego księcia z bajki, ale wciąż nie może wyrzucić Szmapeta z głowy.
Tym razem Ilker i Emre marzą o byciu popularnym.
Sekrety (l. mnoga! ) , które Ayaz ukrywa przed Oyku będą dramatycznym ciosem i spowodują poważne problemy w ich małżeństwie

Źródło - teleforum

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Właśnie tez to miałam dać ha ha Wyprzedziłaś mnie.

Jestem przerażona tym co czytam: Ayaz opuszcza dom, nie da sie tak łatwo przeprosić, sekrety ,ktore ukrywa przed Oyku beda dramatycznym ciosem.

Masakra . Co to wogole ma byc. Przeciez wszystko miało byc pieknie i ładnie.Bez zadnych kłotni.Czarno to widzę.

sloneczkO_1

No dokładnie, miała być miłość, a oni nam chcą zaserwować dramat ;)
Na teleforach dziewczyny już się zamartwiają przez to streszczenie

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Jest tam zdjęcie Oyku w szpitalu.
Jakie tam scenariusze wypisywały to głowa mała ha ha

sloneczkO_1

proponowały, że - zrozpaczona Oyku pałęta się w nocy w deszczu po Stambule i dostała zapalenia płuc.
A Ayaz ma wyrzuty sumienia i się nią troskliwie zajmuje.
Nie powiem, ta opcja mi się podoba ;)

Vanessa100

I ile dorabiają ideologii do tego odcinka ;)))

A tak z innej beczki czy mi się wydaje, czy w tej serii miałobyć mniej dramatów;)))

Oj turcy, turcy co wy wyrabiacie...... mnie zagorzałego fana zniechęciliście skutecznie to oglądania..... już tydzień prawie za nami, a ja nawet nie przejrzałam na szybko 55 odcinka.... wcale mnie nie ciągnie..... a do kiralik to już tak przebieram nóżkami, że zaraz podłogę zetrę ;))) hahahhah

Margoargo

"I ile dorabiają ideologii do tego odcinka ;)))"
analizują co może być tymi "sekretami" (uwaga - l. mnoga :D:D:) Ayaza, i w którym momencie odcinka będzie scena, że Oyku rzuca z uśmiechem poduszką w Ayaza :D:D

Vanessa100

dokładnie ;)))

Ale i tak są niesamowite jeśli chodzi o detektywizm ;))) co one już nawymyślały na temat tych domów ..... ja to czasami padam ze śmiechu jak je czytam.... są prawie tak dobre jak my ;))) tylko prawie robi różnicę ;))) hehehhe bo mi się dostanie ;)

Margoargo

z tymi domami były genialne ;)
Mnie to wisi, gdzie mieszka Mete, może i w krzakach mieszkać hahahaa ;)

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Tak a teraz znowu dali zdjecie jak Ayaz ma zyły na rekach i jedna napisała,ze to zylaki ha ha
Myslałam,ze padne ze smiechu.

sloneczkO_1

Widziałam ;)))
Ayaz pewnie się zdenerwował i mu żyły na rękach wyszły na wierzch :D

I pisały, że na jakimś zdjęciu Oyku ma ciążowy brzuszek, a to przecież taki fason sukienki był ;)

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Osobiscie to mi sie ta jej sukienka nie podoba,bo tak jakos ja pogrubia i wyglada jakby naprawde była w ciazy.
Ale to rzecz gustu.

sloneczkO_1

mnie też się ta sukienka nie podoba ;))

Vanessa100

Tak sukienka jest beznadziejna.... w ogóle mi się ostatnio stroje Oyku nie podobają niby mają być glamour - jak to na projektantkę przystało a wychodzi takie badziewie ;))) no sorry

Margoargo

haha albo te jej kokardki pod szyją :D

A może po prostu nie znamy się na modzie :D

Vanessa100

Może faktycznie na tureckiej modzie się nie znamy ;))) hehehe
Z jednej strony chcieli z Oyku zrobić dorosłą kobietę .....a potem jej kokardki fundują ...... i do tego stroje w stylu i kolorach co się nawinęło po rękę ;)

Margoargo

Na tych zdjęciach Oyku mi przypomina japońską gejszę ;))))
Przez to uczesanie i grzywkę ;))
http://images78.fotosik.pl/39/89ddec95469658efmed.jpg
http://images78.fotosik.pl/39/832e50e161539a0emed.jpg

Zresztą Paula pisala, że w tej serii Oyku wygląda jak Chinka lub Japonka ;)))))

Vanessa100

też tak myślę, że wygląda na gejszę ;)))
ogólnie uważam, że Ozge przesadziła z odchudzaniem i jak dla mnie lepiej wyglądała w I serii ale to moje zdanie ;)))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Spoko loko tu nie bija ha ha .
Przynajmniej mamy o czym dyskutowac,bo o poziomie sezonu to juz cała ksiazke mamy napisana ha ha

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

No dokładnie.

Pojechali po całosci.
Mysleli,ze jak 1 sezon miał taka ogladalnosc to 2 tez da rade a tu klops.
Ja rozumiem,ze po slubie wszystko sie zmienia i nie ma takiej sielanki jak przed ,ale na miłosc boska ,zeby az tak
.Przeciez po to sie bierze slub,zeby jakos razem rozwiazywac problemy.Najwidoczniej oboje tego nie potrafia.

sloneczkO_1

dla mnie osobiście .... tureccy scenarzyści zrobili tak, że powielili prawie wszystkie wątki ...... jedyna zmiana to taka, że Ayaz i Oyku są małżeństwem...... bo mało wątków mnie zaskakuje..... wojna z Onem - bezsens jakich mało..... a przy okazji tego wątku zrobili z Ayaza już nie kapcia...... tylko PAPUCIA jakich mało na świecie...... a powinni pójść w kierunku Oyku i Ayaz przeciwko Onem i całemu światu..... nie przecież prościej pójść na łatwiznę..... bo tak jak piszesz oglądalność była z I sezonu.... to podrasowane wątki publiczność kupi, a tu ............. zonk jakich mało takie słabe ratingi ...... hehehe znowu elabuś..... dawno nie było ;)

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Zmykam,bo juz ledwo na oczy widze
Dobranoc chłopaki na noc :D

sloneczkO_1

ok, dobranoc ;)))))

sloneczkO_1

Dobranoc AyazowoOmerowych snów życzę ;)

Margoargo

to ja też uciekam ;)
Dobranoc, Ayaz i Omer na noc :D

Vanessa100

No to dobranoc, a myślałam, że wytrzymasz do popółnocy ;)))

w takim razie gratulacje i wszystkiego najlepszego z okazji 3 lecia na filmwebie ;)))
Rozumiem, że tort jakiś będzie ;)))) coś bym smakowitego zjadła ;)))

Margoargo

Dziękuję za życzenia, kochanieńka Siostro ;)))
Pewnie, że będzie tort. Z trzema świeczkami ;)))))

Catering będzie od Ilkera i od Sibel ;))

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Wszystkiego dobrego siostro.
Obyś wytrzymała z nami jak najdłużej i oby było jeszcze wiele okazji do wspólnej dyskusji.

sloneczkO_1

Dziękuję, sloneczkO_1 ;)))

Oby, oby :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Jakie zdjęcie ze oyku jest w szpitalu ?

muzyczeeek

Znalazły takie zdjęcie, które pochodzi z przyszłych odcinków.
I nie wiadomo, dlaczego Oyku tam się znajdzie w tym szpitalu

Vanessa100

Później będę sprawdzać co wymyśliły dziewczyny z telefor , bo teraz oglądam na żywo kiralik ;)))) fiksacji ciąg dalszy ;)))

Vanessa100

Czyli kebab czy pizza ? hahahaha ja chcę tort najlepiej czekoladowy ;)))) takie smaki dziś za mną chodzą ;))))

Margoargo

I kebab, i pizza ;)))
Tort może być czekoladowy, nie ma problemu ;))))
I turecka muzyka ;)
I tureccy amanci będą bawić się razem z nami ;)

Jak zdmuchnę świeczkę, to pomyślę życzenie (możliwe, że będzie związane z Serkanem :D:D)

Vanessa100

Życzenie tylko z Serkanem ;))))

A na imprezę zaprosisz Barisa dla mnie i Pauli i Sloneczka ;)))
Awatarowego amanta Mistrzyni ( nie pamiętam jak się nazywa :))))

Margoargo

Oczywiście, że baris jest zaproszony !!!
Przecież mówiłam "tureccy amanci będą bawić się razem z nami"
Wszyscy tureccy amanci będą ;)

Ten z awatara mistrzyni, to Serhat Teoman

Vanessa100

hahhah sprawdzam Twoją czujność ;)))) bo mi lecą reklamy na kiraliku ;)))

Margoargo

"hahhah sprawdzam Twoją czujność ;)))) "
Ej, jeszcze się nie upiłam, jeszcze jestem trzeźwa :D

Vanessa100

Rozumiem, że szampana chłodzisz bo jak skończę oglądać kiralik to musimy wypić toast .... czy już schłodziłaś ;)))

Margoargo

Chłodzę,chlodzę ;)))

O której godzinie skończy się Twój Kiralik?

Vanessa100

Pewnie koło 22 bo jeszcze musze na O mnie się nie martw looknąć ;))) a tak ogólnie to dziś mam dzień przymusowego lenistwa.... muszę leżeć dziś i jutro .... mały odpoczynek trzeba zrobić;))) to się mogę na forum udzielać ;)))

Margoargo

ok :D

Margoargo

Dziś we śnie mignął mi się Ayaz ;)))
Wyglądał tak jak w scenie z taksówką
http://img-tvdegoral.mncdn.com/products/700x400/4c419_Gomlek.jpg

I był nauczycielem w szkole :D

Margoargo

jesteś już? to wypijmy ten toast, zanim pójdę spać ;))

Vanessa100

Jestem , jestem normalnie pijemy tego szampana w 2 wątkach ;))) bo w kiraliku już Cię zaczepiałam ;))) ale ok tu też wypijemy Twoje zdrowie ;)))

Margoargo

Pijmy i tu, i tam ;))

chyba już ci zaszumiało w głowie, ze w 2 wątkach mnie zaczepiasz ;))

Vanessa100

jak takiego pysznego szampana podałaś to jak nie wypić w 2 wątkach ;)))

Margoargo

hahhahahahahhaaha ;)
tylko nie oblej klawiatury :D

Vanessa100

Oj uważam , uważam ;))) bo wiesz na razie klawiatura działa ;)

Vanessa100

Nie tylko od szampana zaszumiało mi w głowie.... jakbyś obejrzała 20 odcinek kiralik i Umusia i Defne te spojrzenia i zapinanie sukienki ..... ufff Umuś uffff to też by Ci zaszumiało w głowie ...... jako ciekawostkę dodam , że od wczoraj 20 odcinek Kiralik Ask ma ponad 90 000 wyświetleń na YT ;))))
Coś czuję, że rating będzie, że hohoho ;)))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

A nie macie może do tego zdj linku ?