PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Wraz z propozycją małżeństwa, jaką Bulent złożył Meral sprawy zaczynają być bardzo zagmatwane. Matki i Ayaz opuszczają dom.
Oyku ma pełne ręce roboty - z jednej strony pracuje by uratować firmę, a z drugiej próbuje sprawić, by Ayaz jej wybaczył.
Ale tym razem nie wygląda na to, by Ayaz dał się łatwo przeprosić. Ta sytuacja powoduje, że Oyku staje się coraz bardziej podejrzliwa w stosunku do niego.
Podczas gdy Naz i Szmete kontynuują swój związek w sekrecie, Seyma wciąż szuka swojego księcia z bajki, ale wciąż nie może wyrzucić Szmapeta z głowy.
Tym razem Ilker i Emre marzą o byciu popularnym.
Sekrety (l. mnoga! ) , które Ayaz ukrywa przed Oyku będą dramatycznym ciosem i spowodują poważne problemy w ich małżeństwie

Źródło - teleforum

muzyczeeek

no włąśnie nie mam linku, szukam i nic

muzyczeeek

To chyba to
http://imageshack.com/a/img910/5370/R2wB70.jpg

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

To może dowiedziała się ze jest w ciąży ?

muzyczeeek

hłah, przyczyn może być wiele ;)
na teleforach dziewczyny rozważają różne opcje ;)
O ciąży też kilka razy wspominały :D

Choć ja się zastanawiam, czy na tym zdjęciu to aby na pewno jest szpital :D ale chyba tak :D

Vanessa100

Vanessa to nie był szpital..... to scena z zwiastuna 57 odcinka .... Oyku i Ayaz śpią na kanapie w salonie ;)))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Właśnie widziałam.
Słodko razem wyglądali jak Ayaz się tak nachylal, bo myślał , że Oyku śpi a tu zdziwienie ha ha

Margoargo

Czyli miałam rację, nieśmiało podejrzewając, że to nie szpital

Vanessa100

Siostra ;))) Ty jesteś lepsza niż dziewczyny z teleforów.... przecież nie muszę Ci tego przypominać ;)))

A z innej beczki..... rating jeszcze gorszy niż w zeszłym tygodniu.... co oni robią z tym serialem? .....

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Ktoś to w ogóle jeszcze ogląda? :)

Paula1008

ja nie oglądam na żywo.... nie kręci mnie jak kiralik ;)))

Może obejrzę 53 z napisami, bo już jest połowa a jutro ponoć ma być druga ;))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

A gdzie jest ta połowa? :)

Paula1008

zobacz w wątku 53 odcinek - Słoneczko zapodało linka ;)

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Ok :). Dzięki :).

ocenił(a) serial na 9
Paula1008

Watek 53 cz.2 ha ha

Mozecie sobie tam poczytac co dziewczyny pisza na fb

Bezposredniego linka dac nie mogłam,bo filmweb mi blokuje .

ocenił(a) serial na 9
Paula1008

Ja narazie ogladam,ale nic ciekawego sie nie dzieje

Ogladam na komorce i net mi oczywiscie tnie.

Narazie Ayaz ciagle obrażony a Oyku stara sie jak moze.Troszke smieszne te jej proby zblizenia sie do Ayaza ha ha

sloneczkO_1

Cos Twojemu netowi nie służy sezon na miłość ;))) jak nie router to znowu komórka tnie net ;))) oj , oj pooglądaj lepiej kiralik ;))) może ma lepsze fluidy ;))) żartuję oczywiście ;))))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Moze kiedys zobacze Kiralik,ale ostatnio w piatek jestem tak padnieta po całym tygodniu,ze klade sie spac wczesniej i spie jak zabita ha ha
Dzis to wyniesli by mnie razem z łozkiem a ja bym nic nie poczuła ha ha

Tak sezon potrafi wszystkich i wszystko wykonczyc

sloneczkO_1

Słoneczko znajdź czas i obejrzyj chociaż scenę z zapinaniem sukienki ;)) bo my z Paulą odpływamy ;))) na tej scenie ;)))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Piękny avatar :-D

sloneczkO_1

To z zwiastuna z 21 odcinka .... Umuś już nie nastawia się na całowanie tylko całuje Defne z zaskoczenia..... bo jak się namyśla to mu z całowania nici wychodzą ;)))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Nie tylko mi net zacinal. Dziewczyny z teleforum tez pisały, że miały z tym problem.

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

A czemu Ayaz obrażony? :)

A u ciebie Słoneczko kto wygrwa: Ayaz vs Omer? :)

ocenił(a) serial na 9
Paula1008

Czemu Ayaz obrażony ? Pieron go tam wie. Nie ma ostatniej sceny 55 odcinka przetlumaczonego to nie wiem co tam mówił.
Ayaz ostatnio mnie denerwuje i coraz bardziej przekonuje się do Omera.
Jednak to są początki zauroczenia :-D

Jak znajdę chwile to zobaczę jutro tą scenę z sukienka :-D

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

A mnie mocno wzięło na Omera :D. Myślałam, że nikt nie pobije Ayaza, ale pojawił się rycerz na białym koniu (Omer):D...i zrzucił Ayaza z piedestału:D

Paula1008

Paula poziom Twojego omeroholizmu osiągnął szczyt ;))) ale wcale się nie dziwię ..... mam tak samo ;)))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Ja myślę o Omerze 24/7:D

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

I znowu końcowa dramatyczna . Masakra.

sloneczkO_1

Jeszcze nie widziałam tego odcinka ..... ale czytam właśnie komentarze dziewczyn z teleforów.... czego one tam nie wymyśliły..... hahhaa najlepsze jest to, że cały czas myślały, ze Oyku wyląduje w szpitalu..... po jakimś zdjęciu to stwierdziły....a teraz w zwiastunie 57 odcinka okazuje się , że Oyku spała na kanapie ;))) hahahha dobre są ;)))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Ogląda ktoś ?

muzyczeeek

Dziewczyny oglądały - ja nie .... jeszcze nawet nie widziałam 55 odcinka .... może w końcu nadrobię..... ale jakoś przestało mnie ciągnąć ..... chyba poczekam na napisy .....

ocenił(a) serial na 9
muzyczeeek

Ja zobaczyłam cały. Ogólnie nie był taki zły. Oyku sledzila Ayaza , ale on jej nie zauważył.
Końcówka mi się nie podobała.
Zobaczymy może dziewczyny przetlumacza to będzie wiadomo o czym mówili. Z tego co napisały na teleforum z ust Oyku padło słowo "rozwód"

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

Macie jakiś link do kolejnego zwiastuny ?

muzyczeeek

Zwiastun następnego 57 odcinka
https://www.youtube.com/watch?v=Ku7OUeaeuLY

Vanessa100

hahhaha rozbawil mnie ten zwiastun :D
- Oyku wkłada głowę Onem do tortu :D:D:D:D (mam nadzieję, że to nie "wizja", tylko naprawdę się wydarzy)
- kłotnie Oyku i ayaza
- Emre jaki rozanielony w tym studio nagraniowym hahaha ;)) a Ilker mu za szybą kibicuje ;))
- pojedynek na imprezy (męska impreza kontra żenska, może być fajnie, aczkolwiek to już było przecież w 1 sezonie)

I najlepszy moment - Ayaz w łazience ;))
mmmmm ;))))
Szkoda, ze nie pokazali dalej kamerą, gdy ściągnął spodnie ;)))

Vanessa100

http://cs629123.vk.me/v629123026/1c731/K9cEk0xSQeQ.jpg

:D:D:D:D:D
Boskie :D

Vanessa100

Jedyny plus tej serii to zdjęcia Serkana/Ayaza w takich momentach ;)))

Margoargo

"Jedyny plus tej serii to zdjęcia Serkana/Ayaza w takich momentach ;)))"

To prawda :D

Vanessa100

Dobrze, że są po ślubie bo możemy sobie trochę klaty Ayaza pooglądać ;))))

Margoargo

haha oj, tak, tak :D

Szkoda, że tylko klaty ;)))))
Ale dobre i to ;))))

Vanessa100

Oj Vanessa..... wiadomo, że każda z nas chciałaby zobaczyć przedłużenie brzucha Ayaza.... ;))))

Margoargo

hahaha świetnie to ujęłaś ;)))

Jakby pokazali, to i rating by wzrósł :D
Ale nie ma szans, bo Turcja :D

Vanessa100

Rating by wzrósł to na pewno;)))
Ale to Turcja.... ostrych scen nie uświadczysz..... no chyba, że wyjechaliby do Włoch...... śmieszy mnie momentami ten konserwatyzm Turków..... u siebie nic co z seksem się kojarzy nie pokazujemy, ale w innym państwie czemu nie ;))))

Margoargo

Jakby na ekranie coś się podniosło, to i rating by się podniósł ;)))))

.....ja znowu swoje :D

Vanessa100

spoko nie Ty jedna o tym rozmyślasz ;))) hahahhaha
ja myślę, że scenarzyści powinni dać jakąś w miarę ostrą jak na Turków scenę łóżkową Oyku i Ayaza, to może by im rating wzrósł ;)))) bo takie tylko słowne dopowiedzenia ( jak w przypadku akcji z nożyczkami) to widzą nie wystarczą.... a prawda stara jak świat głosi, że małżonkowie powinni godzic się w sypialni..... czyż nie byłoby to fajnie rozwiązane, nie to Turcja tu dramat, goni dramat i rating leci na łeb na szyję a oni na tt twierdzą, że nie zrażają się ratingiem..... hehheeh dobra mina do złej gry ;)))

Znowu nawrócę do kiralik ten 20 odcinek to po prostu kipiał erotyzmem, ale spojrzeniowym;))) i powiem Ci że już kolejny raz oglądam scenę z zapinaniem sukienki i scenę z poduszką ;))) po prostu mniód ;)))

Margoargo

O matko miało być widzom..... co się ze mną dzieje byki ortograficzne dziś sadzę ;))

Margoargo

Otóż to - jak się poprawiają relacje w nocy, to poprawiają się i relacje w dzień ;))))

Mnie się marzy takie coś - ostra kłótnia Oyku i Ayaza, a po niej ostry seks na pogodzenie haha :D:D
Kłócą się, krzyczą, ona oblewa go szklanką wody, on ją silą przyciąga do siebie, ona go ze złoscią odpycha, ale po chwili też go całuje. Ayaz bierze Oyku na ręce i zanosi do sypialni :D
I pogodzeni :D
Ach, czy to nie piękne by było :D
Potem "po" rozmawiają ze sobą przytuleni w łóżku na spokojnie i rozwiązują problem zamiast się znowu kłócić.

Tak, wiem, ze specjalnością Kiralika są spojrzenia :D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

To jest najlepszy moment zwiastunu.
Przypomniał mi się 27 odcinek i słynna kąpiel. Tam Ayaz wszedł w spodniach.
Ciekawe czy będzie cześć dalsza (pewnie nie).
Twarz Onem w torcie ekstra , ale zapewne to tylko wizja Oyku.

sloneczkO_1

Słynna kąpiel? Ta co Ayaz był chory? fajna była

Pewnie Ayaz ściągnie spodnie i koniec sceny.
Narobią nadziei w zwiastunach, a potem klops.

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

O ta własnie scene mi chodziło ha ha

Vanessa100

Ja wczorajszego odcinka 56 nie oglądałam.
Jednak wiem wszystko z telefor .

Oyku śledząca Ayaza :D:D
https://pbs.twimg.com/media/CTOuJq8WIAAhGsm.jpg - hahahhah wygląda tu dla mnie przez to nakrycie głowy jak myszka miki :D
http://images78.fotosik.pl/53/65e05c194eebed8dmed.jpg - a tu jakby wychodziła z czołgu jak Czterej pancerni :D

Rating masakryczny, jeszcze niższy niż poprzednio
Rating odc. 56 --> 2.11, pozycja 23