PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1721
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 57

ocenił(a) serial na 9

Po słowach Ayaza "Musimy przemyśleć jeszcze raz nasze małżeństwo" Oyku i Ayaz, którzy żyją w tym samym domu oczekują wzajemnie od siebie przeprosin. W celu uregulowania długów "Atlantistu" Oyku zgadza się na zaprojektowanie sukni ślubnej dla pary Ayse i Huseyin'a. Jednak widząc kłócących się Oyku i Ayaza, Ayse i Huseyin decydują się na rozstanie. Producent Saffet otwiera Emremu drzwi do kariery. Ilker zachęca go do zostania gwiazdą popu. Pojawienie się dawnego przyjaciela Emrego z przeszłości komplikuje sprawy. Po rozstaniu z Tankutem Seyma wciąż szuka księcia. Tym razem pojawiają się bardzo obiecujący kandydaci. Naz zaczyna być zazdrosna o Seymę. Ale czy uczucia Metego wobec Seymy naprawdę zmieniły kierunek?

‪#‎MonicaVeronica‬

mistrzyniF1

rozumiem głód stymuluje Twój umysł hmmmm ciekawe zjawisko;))) hahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Minę ma jak z I serii jak go melepeta szantażował, albo jak był wkurzony na Derinka......

Czemu ja mam ciągle wrażenie, że oni kręcą sceny w tych samych miejscach co w I serii...... kręgielnia, karaoke, czy naprawdę trzeba powielać wątki i miejsca, nie można czegoś innego wymyślić........

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

to samo pomyślałam
nie wiem ile razy już było karaoke
już lepiej jakby sobie w scrable/monopoly pograli :D

mistrzyniF1

albo w rozbieranego pokera hahahah poniosło mnie przy sobocie, bo w butelkę niech nie grają, bo to już też było ........

Margoargo

buhahahhahhhaha ;)
Twoje opcja z pokerem margoargo bardzo mi się podoba ;)
pora odpowiednia do kosmacenia ;)

Vanessa100

Siostra najwyższy czas zacząć kosmacić;))) hahahaha nam niewiele trzeba;)))

Margoargo

tą scenę prysznicową powinni byli inaczej poprowadzić ;)
my już byśmy wymyśliły jak ;)

Oyku i Ayaz naked razem wchodzą pod prysznic i Oyku myje Ayaza w różnych miejscach ;))))

Vanessa100

Oj coraz bardziej podoba mi się Twoja wizja......

Oyku namydla klatę Ayaza i patrząc mu głęboko w oczy zjeżdża niżej..... a Ayaz z wrażenia głośno dyszy......

Margoargo

..... a potem jęczy, tak jak dziś jęczał, gdy Oyku stała mu na ramionach i głowie ;))))

xDDDD

Vanessa100

Ale to był jęk erotyczny czy bólowy????? hahahah bo wiesz ja jeszcze nie oglądałam, a to nasza wersja więc my głupich wstawek nie robimy jak turcy ;))))

Margoargo

bardziej bólowy ;)))
choć możnaby i go podciągnąć pod erotyczny haha ;))

Ale jak tak jęczał, to miałam głupie skojarzenia ;)))))

Vanessa100

Ok w końcu to nasza scena i nasz scenariusz Ayaz dyszy i zaczyna pomrukiwać, aż do jęku spełnienia....... hahahha ale dziś kosmacę ;))))

Margoargo

jak ja teraz zasnę po naszych hot dyskusjach? D::D

Vanessa100

Normalnie Siostra będziesz powtarzać jak mantrę ..... Ayaz obejmij mnie, Ayaz obejmij mnie ...bo nie zasnę.... a potem pukniesz się w głowę ( sorry to na potrzeby sceny) i stwierdzisz no jasna cholera przecież tors seksownego Ayaza erotycznie myję ja a nie Oyku ....... takiej wizji sennej Ci również życzę;)))) hahahha

Tylko jak mi jutro napiszesz o Octaviu to Cię znajdę w tym świętokrzyskim i zrobię Ci " ręczne pranie mózgu: hahahahha znowu mnie ponosi , a żadnych używek dziś nie stosowałam ;))))

Margoargo

ach, ach, siostrzyczko, oby Twoja wizja się spełniła i mi się przyśniło, ze myję ayazka ;)
Ja i ayaz zamkniemy kabinę, żeby octavio nam się nie wepchał ;))

Jutro prawdopodobnie mnie na forum nie będzie ;)

Vanessa100

No widzisz jaką fajną wizję zapodałam;))))
A Octavia wyślij po żel pod prysznic . przecież przy tym namydlaniu Ayaza to Ci trochę zejdzie ;)))) hahahha tylko żeby Wam się ciepła woda nie skończyła ;)))))

Spoko jak nie jutro to pojutrze nie chcę zobaczyć, ze Octavio stalker jeden jednak po żel nie poszedł hahahhaa

Margoargo

spadam ;)
Dobranoc, goły Ayaz (a dla Ciebie też Omer :D:D) pod prysznicem na noc ;)

Vanessa100

Cudna wizja Omer pod prysznicem ze mną ;))) hahaha żeby było śmiesznie .... Baris rozstał się ponoć ze swoją kobietą ;))))

Dobranoc nutellowy Ayaz na noc ;))))
A Octavioszczypawki do zabawki ;)))

Vanessa100

Hello wiem, ze Cię nie ma ,ale jutro nie będzie mnie....
chciałam Ci tylko napisać, że dziewczyny z telefor o mało mnie dzisiaj nie zabiły i to dosłownie ......
Takie teksty piszą o Kiraz , że padałam ze śmiechu i się zakrztusiłam..... cholera dawno mnie nie dopadło krztuszenie... i powiem Ci ciężko było, ale przeżyłam....
Ja muszę forum telefor o Kiraz dawkować sobie umiejętnie. bo jeszcze zejdę przez nie ;)))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

poker dobra sprawa :D
w państwa-miasta cokolwiek, byle nie to samo

Margoargo

"Minę ma jak z I serii jak go melepeta szantażował, albo jak był wkurzony na Derinka...... "
Na teleforach piszą, że ten pozew złożyła Onem, a potem ona (czy ktoś trzeci) podsunął to Ayazowi, a on nie spojrzał nawet, tylko podpisał nieświadomy

Vanessa100

Ło matko, czy on się nie nauczy czytać przed podpisaniem..... trzeba mu wysłać reklamę z naszej polskiej tv o 4 krokach ( pozyczki- chwilówki) ..... żeby nie być nabitym w butelkę ;))) hahahah kampania społeczna pod tytułem " AYAZ jak podpisujesz dokumenty to je czytaj..... zwłaszcza jak podsuwa je twoja szanowna mamuśka"

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Dokładnie.
Wydaje mi się,ze mogło tak byc z tymi papierami.Albo Onem albo ktoś inny.Tylko kto?

Podobno Oyku nawet wieniec pogrzebowy wysłali.

Seyma i Naz bijaca się o Szmapeta ha ha tego jeszcze nie było.

Olcay na dobre dołaczył do dziewczyn,Cieszę sie z tego ,bo bardzo go lubię.

sloneczkO_1

Mnie się wydaje, ze Olcay tam ratuje niektóre sceny.... ( co prawda jeszcze nie oglądałam.... ale myślę, że nadrobię..... ) chyba się muszę trochę wyciszyć po kiraliku bo mnie Deniz doprowadza do furii - jak kiedyś Szmapet w dobrych łopatowych czasach;))) hahahha

sloneczkO_1

Przesadzają z tymi makijażami bohaterek KM.
Tona gipsu na twarzach.

Vanessa100

Robią kabuki jak w Japonii hmmmm chybs pomylili kontynenty ;)))

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Podobał mi się nowy adorator Seymy .
Choć z początku się nieco zdziwiłam :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a ma ktoś fotkę może przypadkiem? :D

mistrzyniF1

ten adorator Seymy jest w scence z imprezą gitarową. stoi obok niej. z kolczykiem w uchu ;)
na yt jest przetłumaczona

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

To nie o niego chodzi.Tylko o tego nowego dziś :D

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

tytytyna na telerofum napisała:
"z tego co mi się udało przetłumaczyć to motywem przewodnim pozwu było to, ze Oyku od pierwszego dnia okłamuje Ayaza'"
Ciekawe

sloneczkO_1

Ktoś z fanów napisał "Czyż Ayaz nie jest pod pantoflem żony?"
http://images77.fotosik.pl/73/6dfe130c1c3c71f5med.jpg
http://images77.fotosik.pl/73/eacfe52c0a199917med.jpg

:D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahhahaha
i ta mina na pierwszym zdjęciu :D :D :D

mistrzyniF1

tak, mina fajna na pierwszym zdjęciu ;))
Przy okazji,to ładnie mu się błyszczą oczka na tym zdjęciu mmmm ;))

Z dwojga złego lepiej niech będzie pod pantoflem żony niż mamy ;0

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Fajniutkie to było :D

A to piosenka ,którą Emre śpiewał w dzisiejszym odcinku

https://youtu.be/-Jw0KGJTxXE

Szkoda tylko ,ze ten facet ich oszukuje,bo podobno nie jest żadnym producentem.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

uwielbiam śpiew Emre ;)
a Ilker w formie widzę

mistrzyniF1

dobranoc wszystkim ;))

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Dobranoc siostro :D

mistrzyniF1

JA też życzę kolorowych, erotycznych i jakich tam chcecie snów ;)))) buziole ;))))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Dobranoc :D

sloneczkO_1

Co za awatar ;)))) ślicznie Siostro ;))))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

on biegnie do nas :D

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Dziękuję :-D

Biegnie wściekły i woła " Zabierzcie mnie kochane dziewczyny z filmwebu , bo już dłużej z Oyku nie wytrzymam. Tylko z Wami będę szczęśliwy. "

sloneczkO_1

Serkan/Ayaz biegnie i krzyczy Dziewczyny z filmwebu wywalcie tych scenarzystów i napiszcie super scenariusz dla mnie......na podstawie Waszych cudownych pomysłów.... bez Was zginę .... w oparach absurdu tureckiego........

i dostał zadyszki ...... od tego gadania..... hahahahha

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Brawo My :-D

sloneczkO_1

Brawo , brawo , Słoneczko dobrze, ze nam jeszcze zostaje kiralik do ostrego komentowania......

Aczkolwiek o sezonie jeszcze długo ostatniego słowa nie powiemy a raczej napiszemy ..... jeszcze nasza dyskusja będzie trwać ;))))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Dokładnie .
Tak łatwo nie odpuscimy ha ha

sloneczkO_1

A widziałaś .... ponoć odcinek KM spoko - ja nie oglądałam więc nie wiem, a rating dalej niski .....

A kiralik szaleje prawie 9 mln ludz widziało ;))))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

A macie jakiś link do tego jak ten list jest ?