Po słowach Ayaza "Musimy przemyśleć jeszcze raz nasze małżeństwo" Oyku i Ayaz, którzy żyją w tym samym domu oczekują wzajemnie od siebie przeprosin. W celu uregulowania długów "Atlantistu" Oyku zgadza się na zaprojektowanie sukni ślubnej dla pary Ayse i Huseyin'a. Jednak widząc kłócących się Oyku i Ayaza, Ayse i Huseyin decydują się na rozstanie. Producent Saffet otwiera Emremu drzwi do kariery. Ilker zachęca go do zostania gwiazdą popu. Pojawienie się dawnego przyjaciela Emrego z przeszłości komplikuje sprawy. Po rozstaniu z Tankutem Seyma wciąż szuka księcia. Tym razem pojawiają się bardzo obiecujący kandydaci. Naz zaczyna być zazdrosna o Seymę. Ale czy uczucia Metego wobec Seymy naprawdę zmieniły kierunek?
#MonicaVeronica
Nie nauczą się bo maja jeszcze 2 czy 3 odcinki .... nie zdążą;)))) a taki czarny humor dziś zapodaję.......
E Siostra im to już nic nie pomoże. nawet kurs małżeński :))))
scenarzyści tureccy na własne życzenie zajechali całkiem fajny serial.... który bił rekordy popularności a potem wszedł na ścieżkę paranoiczną i niestety ale w II serii już z niej nie zawrócił...... szkoda.... tyle fajnych wątków można było wymyslić, które nie były by odgrzewanymi kotletami..... jak powiedział dziś Omer do Defne...." no cóż życie"......
ech ;(((
Scenarzyści mogli trochę wysilić mózgownicę i wymyślić jakiś fajny scenariusz, a oni lejką polejką.
Nie chciało im się pomyśleć, tylko cokolwiek napisali i myśleli, że sam Serkan swym wyglądem uratuje serial.
Ech, że nas nie wzięli, nie mogę tego przeboleć !!!! :D
My zrobiłybyśmy karierę, a serial nadal byłby na topie ;)
tak dokładnie my byśmy stworzyły lepsze dzieło;)))
Tak zrobiłybyśmy karierę , a Ty osobiście przytulałabyś się do Serkana.... no w końcu musiałby Ci pięknie podziękować za fajne sceny;))))
Pierwszy zwiastun 58 odcinka z napisami
https://www.youtube.com/watch?v=GciWy775Wfc
Seyma i Naz wyrywają sobie Metego. No rzeczywiście jest o kogo się bić....
Bicie się o Szmapeta to jakaś porażka.
Kurczę ,ale mam dzisiaj wisielczy humor.
Jakieś grypsko mnie bierze .
hahah nie tylko Ty masz wisielczy humor, ja tu od popołudnia mam morderczy;)))
Słoneczko herbata z sokiem malinowym i zapakuj się do łóżka ;))) tylko leżenie odpędzi grypę w diabły, albo do szmapeta ;)))
To ten smutny zwiastun ......
ha a słyszałaś , że pogadują na tt, że sezon kończy się na 59 odcinku...... hmmm ciekawe jak rozegrają wszystkie wątki.... albo skończą dramatycznie na rozwodzie..... teraz już im nie zależy......
o jaki smutnyyyyy ten zwiastun ;((((
piękne słowa Ayaza - "jesteś mi potrzebna, bym mógł oddychać, śmiać się"
Zaraz się rozpłaczę, tak się wzruszyłam. Serio, nie żartuję.
Ale i tak się pewnie pogodzą przecież hehe :D
Na teleforum justyn173 pisała, że prawdopodobnie będzie odcinek 60 - jako odcinek specjalny, w którym pokażą losy bohaterów po kilku latach.
Zobaczymy, czy to info się sprawdzi.
Bo z tym zakończeniem KM, to już nikt nic nie wie.
Po prostu chaos.
Ta kłótnia z zwiastuna jest najbardziej spektakularna.... ale sprawa z wyjściem Oyku przypomina mi odcinek kiedy Ayaz dowiaduje się o liście Mete i później mają wypadek..... ciągle nawiązują do tej I serii.... i widzom tureckim najbardziej się to znudziło sądząc po ratingach.... my jesteśmy w tej gorszej sytuacji, ze nie znamy tureckiego, a Turcy mają inne seriale , więc się przerzucili.....
Czytałam , taki świetny serial tak zajechać........ czy myśmy przypadkiem już tego nie przewidywały.... co się stanie jak zaczną odgrzewać kotlety.....
Mało tego ekipa miała wielkie plany zrobić II serię otwartą i nakręcić III serię.... po prostu bosko, a nie dotrwali nawet do 13 odcinków II serii a zapowiadali, ze fox zakontraktował 39 odcinków.....
Obecne zachowanie producentów KM w kwestii udzielania informacji w necie nt. zakończenia serialu jest beznadziejne.
Oni już całkiem olali ten serial.
Nawet nie chce im się oficjalnie i jasno poinformować fanów o końcu KM.
Strach pomyśleć, jaki będzie finał serialu.
Co oni tam wymyślą, skoro już nic nie chce im się wymyślać.
A idzie z tymi producentami KM normalnie zwariować. Już napisałyśmy epopeję na temat " jak skutecznie spieprzyć II serię KM"
Siostra ja Ci dobrze radzę Ty oglądaj z nami Kiralik ... choćby dla Korisia ;))) hahaha właśnie oglądam 12 odcinek i mizianie Omera więc chwilowo Cię opuszczę ;)))
Bądź spokojna.... jeszcze wrócę ;))))
Ja oglądałam go do połowy w oryginale, ale zrezygnowałam i zaczekałam na napisy. Końcówka świetna, ale nie zaglądam do spoilerów.
Nie zaglądaj nawet do innych tematów w kiraliku bo my spoilerujemy wszędzie.... Bardzo Cię przepraszamy;)))
Jagoda chyba założę oddzielny wątek na kiraliku..... ewidentnie bez spoilerowania tylko dla Ciebie.... tylko nie wiem czy nam się coś nie wymsknie..... nie dam sobie głowy uciąć ;)
Ze specjalną dedykacją dla Ciebie;)
treśćhttp://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/K iralik+Ask+-dyskusja+tylko+o+odcinkach+z+polskimi+napisami%3A%29%29%29%29,270828 2
a źle mi się wkleiło;)
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/Kirali k+Ask+-dyskusja+tylko+o+odcinkach+z+polskimi+napisami%3A%29%29%29%29,2708282
Jak leci w tv ta reklama z hasłem "Brawo ja, brawo ty, brawo my", to od razu myślę o nas, siostry :D:D
Albo jak leci w tv reklama i mówią coś o serwisancie, to od razu myśle o naszych rozmowach i Serkanie - serwisancie ;)))
ja też jak widzę te reklamy Brawo Ja to pierwsze skojarzenie MY;)))
A jak słyszę wiadomy dzwonek w telefonie to już wiesz jak kojarzę ;)))
A Serkan - serwisant..... koniec końców nie był potrzebny.... klawiatura sama się cudem jakimś naprawiła ;))))
hahahah chyba Umuś dobrze na nią działa ;))))
Ten zwiastun mnie dobił.
Fajne słowa Ayaza do Oyku.
Ciekawe kto złożył ten pozew? Bo mógł to zrobić Ayaz kiedy Oyku była w Rzymie. Mówił wtedy Szmapetowi w klubie , że chce się z nią rozwieść. Złożył z żalu a potem ja spotkał i zapomniał wycofać.
Zobaczymy.
Te odgrzewane kotlety nie wyszły im na dobre.
Chcieli pociągnąć dobrze rokujacy serial a tu lipa.
A z zakończeniem to robią sobie strzał w stopę z tym zamieszaniem.
Jeśliby Ayaz złożył pozew, a potem o tym zapomniał, to dziwne jakieś.
Jak można zapomnieć, że złożyło się pozew rozwodowy ???
No dla mnie to tez dziwne , ale wiesz znając scenarzystów to u nich wszystko jest możliwe nawet cuda.
Tak więc mnie juz nic nie zdziwi ha ha.
Dziękuję :-D
Jutro mam urodziny i zamiast szampana będę wznosić toast mlekiem z czosnkiem i miodem ha ha
Bravo Ja :-D
ooo, to jutro urodzinki :D:D
Już teraz zawczasu śpiewam Ci
"Happy birthday to yoo
Happy birthday to you
Happy birthday to sloneczkO_1
Happy birthday to you"
Jak leci w tv ta reklama z hasłem "Brawo ja, brawo ty, brawo my", to od razu myślę o nas, siostry :D:D
Wszystkiego Dobrego Siostra przede wszystkim szczęścia;)))
Sto Lat życia dwieście picia....herbatki ziołowej ( hahahhaha rezene) z tą herbatką żarcik oczywiście ;)
A proszę jutro wpadamy z Siostrami na urodzinowego szampana.... więc coś już zacznij chłodzić ;)))
To pisałam ja ;)))) Imprezowa Margoargo..... ileż ja mam tych ksywek ;))) imprezowa, elabusiowa, wiedźma, czarownica i prorokini;)))
W tym pierwszym zwiastunie, jak Ayaz na kręgielni każe Oyku wykrzyczeć coś tam, że "nie zrobię tego bez Ayaza" czy jakoś tak, to urocze ;))
Ale....... to też już było :D
w 7 odcinku w łazience, gdy Ayaz ratował Oyku na tej nieudanej randce z Muhamadem.
Kazał jej głośno powiedzieć "Uratuj mnie mój rycerzu" :D
Generalnie możnaby podsumować 2 serię słowami - "to już byłoooo" ;))
Siostra jedziesz skojarzeniami z piosenkami ;))) bardzo ładnie ;)))
Z takim pomysłem na drugą część lepiej niech nie wraca ;)