PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1721
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 57

ocenił(a) serial na 9

Po słowach Ayaza "Musimy przemyśleć jeszcze raz nasze małżeństwo" Oyku i Ayaz, którzy żyją w tym samym domu oczekują wzajemnie od siebie przeprosin. W celu uregulowania długów "Atlantistu" Oyku zgadza się na zaprojektowanie sukni ślubnej dla pary Ayse i Huseyin'a. Jednak widząc kłócących się Oyku i Ayaza, Ayse i Huseyin decydują się na rozstanie. Producent Saffet otwiera Emremu drzwi do kariery. Ilker zachęca go do zostania gwiazdą popu. Pojawienie się dawnego przyjaciela Emrego z przeszłości komplikuje sprawy. Po rozstaniu z Tankutem Seyma wciąż szuka księcia. Tym razem pojawiają się bardzo obiecujący kandydaci. Naz zaczyna być zazdrosna o Seymę. Ale czy uczucia Metego wobec Seymy naprawdę zmieniły kierunek?

‪#‎MonicaVeronica‬

sloneczkO_1

niech oni wreszcie nauczą się normalnie ze sobą rozmawiać

Vanessa100

Nie nauczą się bo maja jeszcze 2 czy 3 odcinki .... nie zdążą;)))) a taki czarny humor dziś zapodaję.......

Margoargo

hahahhha ;)
niech się pospieszą ;))

musimy zrobić im kurs małżeński hahhaha ;))

Vanessa100

E Siostra im to już nic nie pomoże. nawet kurs małżeński :))))

scenarzyści tureccy na własne życzenie zajechali całkiem fajny serial.... który bił rekordy popularności a potem wszedł na ścieżkę paranoiczną i niestety ale w II serii już z niej nie zawrócił...... szkoda.... tyle fajnych wątków można było wymyslić, które nie były by odgrzewanymi kotletami..... jak powiedział dziś Omer do Defne...." no cóż życie"......

Margoargo

ech ;(((
Scenarzyści mogli trochę wysilić mózgownicę i wymyślić jakiś fajny scenariusz, a oni lejką polejką.
Nie chciało im się pomyśleć, tylko cokolwiek napisali i myśleli, że sam Serkan swym wyglądem uratuje serial.

Ech, że nas nie wzięli, nie mogę tego przeboleć !!!! :D
My zrobiłybyśmy karierę, a serial nadal byłby na topie ;)

Vanessa100

tak dokładnie my byśmy stworzyły lepsze dzieło;)))
Tak zrobiłybyśmy karierę , a Ty osobiście przytulałabyś się do Serkana.... no w końcu musiałby Ci pięknie podziękować za fajne sceny;))))

sloneczkO_1

Pierwszy zwiastun 58 odcinka z napisami
https://www.youtube.com/watch?v=GciWy775Wfc

Seyma i Naz wyrywają sobie Metego. No rzeczywiście jest o kogo się bić....

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Bicie się o Szmapeta to jakaś porażka.

Kurczę ,ale mam dzisiaj wisielczy humor.

Jakieś grypsko mnie bierze .

sloneczkO_1

hahah nie tylko Ty masz wisielczy humor, ja tu od popołudnia mam morderczy;)))

Słoneczko herbata z sokiem malinowym i zapakuj się do łóżka ;))) tylko leżenie odpędzi grypę w diabły, albo do szmapeta ;)))

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Drugi zwiastun z napisami

https://youtu.be/JKOWeu31dsw

sloneczkO_1

To ten smutny zwiastun ......

ha a słyszałaś , że pogadują na tt, że sezon kończy się na 59 odcinku...... hmmm ciekawe jak rozegrają wszystkie wątki.... albo skończą dramatycznie na rozwodzie..... teraz już im nie zależy......

Margoargo

o jaki smutnyyyyy ten zwiastun ;((((
piękne słowa Ayaza - "jesteś mi potrzebna, bym mógł oddychać, śmiać się"
Zaraz się rozpłaczę, tak się wzruszyłam. Serio, nie żartuję.

Ale i tak się pewnie pogodzą przecież hehe :D

Na teleforum justyn173 pisała, że prawdopodobnie będzie odcinek 60 - jako odcinek specjalny, w którym pokażą losy bohaterów po kilku latach.
Zobaczymy, czy to info się sprawdzi.
Bo z tym zakończeniem KM, to już nikt nic nie wie.
Po prostu chaos.

Vanessa100

Ta kłótnia z zwiastuna jest najbardziej spektakularna.... ale sprawa z wyjściem Oyku przypomina mi odcinek kiedy Ayaz dowiaduje się o liście Mete i później mają wypadek..... ciągle nawiązują do tej I serii.... i widzom tureckim najbardziej się to znudziło sądząc po ratingach.... my jesteśmy w tej gorszej sytuacji, ze nie znamy tureckiego, a Turcy mają inne seriale , więc się przerzucili.....

Czytałam , taki świetny serial tak zajechać........ czy myśmy przypadkiem już tego nie przewidywały.... co się stanie jak zaczną odgrzewać kotlety.....

Mało tego ekipa miała wielkie plany zrobić II serię otwartą i nakręcić III serię.... po prostu bosko, a nie dotrwali nawet do 13 odcinków II serii a zapowiadali, ze fox zakontraktował 39 odcinków.....

Vanessa100

Vanessa..... trzymaj się dzielnie nie płacz .... wysyłam do Ciebie Serkana z chusteczkami;)))

Margoargo

hahhahahah ;)
dziękuję , kochana, za uroczą przesyłkę ;)))

Vanessa100

widzisz Siostra jak myślę o Tobie :)))

Margoargo

Obecne zachowanie producentów KM w kwestii udzielania informacji w necie nt. zakończenia serialu jest beznadziejne.
Oni już całkiem olali ten serial.
Nawet nie chce im się oficjalnie i jasno poinformować fanów o końcu KM.

Strach pomyśleć, jaki będzie finał serialu.
Co oni tam wymyślą, skoro już nic nie chce im się wymyślać.

Vanessa100

A idzie z tymi producentami KM normalnie zwariować. Już napisałyśmy epopeję na temat " jak skutecznie spieprzyć II serię KM"

Siostra ja Ci dobrze radzę Ty oglądaj z nami Kiralik ... choćby dla Korisia ;))) hahaha właśnie oglądam 12 odcinek i mizianie Omera więc chwilowo Cię opuszczę ;)))
Bądź spokojna.... jeszcze wrócę ;))))

Margoargo

Ja też oglądam 12 odcinek KA :D

jagodajulia

Ten odcinek jest genialny. Właśnie skończyłam oglądać.

madzik_867

Ja oglądałam go do połowy w oryginale, ale zrezygnowałam i zaczekałam na napisy. Końcówka świetna, ale nie zaglądam do spoilerów.

jagodajulia

Nie zaglądaj nawet do innych tematów w kiraliku bo my spoilerujemy wszędzie.... Bardzo Cię przepraszamy;)))

Margoargo

Wiem haha Ja nawet jak tutaj piszę to się boję, czy ktoś mi nie zaspoileruje haha

jagodajulia

Jagoda chyba założę oddzielny wątek na kiraliku..... ewidentnie bez spoilerowania tylko dla Ciebie.... tylko nie wiem czy nam się coś nie wymsknie..... nie dam sobie głowy uciąć ;)

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Raczej nam się ta sztuka nie uda , ale spróbować zawsze można ha ha

Margoargo

OK, możesz spróbować. Jak się am nie uda to tam też nie będę wchodzić :D

jagodajulia

Ze specjalną dedykacją dla Ciebie;)

treśćhttp://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/K iralik+Ask+-dyskusja+tylko+o+odcinkach+z+polskimi+napisami%3A%29%29%29%29,270828 2

Margoargo

Dziękuję :)

jagodajulia

a źle mi się wkleiło;)
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/Kirali k+Ask+-dyskusja+tylko+o+odcinkach+z+polskimi+napisami%3A%29%29%29%29,2708282

Margoargo

Ale znalazłam ;)

Margoargo

Jak leci w tv ta reklama z hasłem "Brawo ja, brawo ty, brawo my", to od razu myślę o nas, siostry :D:D

Albo jak leci w tv reklama i mówią coś o serwisancie, to od razu myśle o naszych rozmowach i Serkanie - serwisancie ;)))

Vanessa100

ja też jak widzę te reklamy Brawo Ja to pierwsze skojarzenie MY;)))

A jak słyszę wiadomy dzwonek w telefonie to już wiesz jak kojarzę ;)))

A Serkan - serwisant..... koniec końców nie był potrzebny.... klawiatura sama się cudem jakimś naprawiła ;))))

hahahah chyba Umuś dobrze na nią działa ;))))

ocenił(a) serial na 9
sloneczkO_1

Ten zwiastun mnie dobił.

Fajne słowa Ayaza do Oyku.

Ciekawe kto złożył ten pozew? Bo mógł to zrobić Ayaz kiedy Oyku była w Rzymie. Mówił wtedy Szmapetowi w klubie , że chce się z nią rozwieść. Złożył z żalu a potem ja spotkał i zapomniał wycofać.
Zobaczymy.

Te odgrzewane kotlety nie wyszły im na dobre.
Chcieli pociągnąć dobrze rokujacy serial a tu lipa.

A z zakończeniem to robią sobie strzał w stopę z tym zamieszaniem.

sloneczkO_1

Jeśliby Ayaz złożył pozew, a potem o tym zapomniał, to dziwne jakieś.
Jak można zapomnieć, że złożyło się pozew rozwodowy ???

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

No dla mnie to tez dziwne , ale wiesz znając scenarzystów to u nich wszystko jest możliwe nawet cuda.
Tak więc mnie juz nic nie zdziwi ha ha.

sloneczkO_1

Trzeba się przygotować na wszystko ;))))

sloneczkO_1, zdrówka życzę Tobie i synowi :D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Dziękuję :-D

Jutro mam urodziny i zamiast szampana będę wznosić toast mlekiem z czosnkiem i miodem ha ha
Bravo Ja :-D

sloneczkO_1

ooo, to jutro urodzinki :D:D
Już teraz zawczasu śpiewam Ci
"Happy birthday to yoo
Happy birthday to you
Happy birthday to sloneczkO_1
Happy birthday to you"

Jak leci w tv ta reklama z hasłem "Brawo ja, brawo ty, brawo my", to od razu myślę o nas, siostry :D:D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Wielkie dzięki :-D

sloneczkO_1

Wszystkiego Dobrego Siostra przede wszystkim szczęścia;)))
Sto Lat życia dwieście picia....herbatki ziołowej ( hahahhaha rezene) z tą herbatką żarcik oczywiście ;)

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia :-D

sloneczkO_1

A proszę jutro wpadamy z Siostrami na urodzinowego szampana.... więc coś już zacznij chłodzić ;)))

To pisałam ja ;)))) Imprezowa Margoargo..... ileż ja mam tych ksywek ;))) imprezowa, elabusiowa, wiedźma, czarownica i prorokini;)))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

Spoko wpadajcie :-D

sloneczkO_1

Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń ;)

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Dziękuję :-D

sloneczkO_1

W tym pierwszym zwiastunie, jak Ayaz na kręgielni każe Oyku wykrzyczeć coś tam, że "nie zrobię tego bez Ayaza" czy jakoś tak, to urocze ;))
Ale....... to też już było :D
w 7 odcinku w łazience, gdy Ayaz ratował Oyku na tej nieudanej randce z Muhamadem.
Kazał jej głośno powiedzieć "Uratuj mnie mój rycerzu" :D

Generalnie możnaby podsumować 2 serię słowami - "to już byłoooo" ;))

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

" Ale to już było i nie wróci więcej "

sloneczkO_1

Siostra jedziesz skojarzeniami z piosenkami ;))) bardzo ładnie ;)))

Z takim pomysłem na drugą część lepiej niech nie wraca ;)

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

A tak mi się samo kojarzy ha ha :-D

sloneczkO_1

Powiem tak to nasz cudowny wpływ ;)))) hahaha