Po ostatniej kłótni pomiędzy OyAz Oyku podejmuje decyzję, by rozpocząć od nowa od podstaw. Wraca z matką do dzielnicy.
Zamierza wrócić do prawdziwej siebie.
Oyku i Seyma podwijają rękawy i otwierają nowy sklep w dzielnicy.
Ayaz jest przekonany, że Oyku nie może być długo bez niego.
Para podejmuje zabawny zakład.
Wszystkie pozostałe pary również się w niego angażują.
Czy kobiety poradzą sobie bez mężczyzn albo mężczyźni bez kobiet?
W celu zdobycia Mete Seyma zaczyna zaciętą walkę.
Zazdrość Burcu o Selale trwa nadal. Emre jest w trudnej sytuacji w związku z tym.
Sibel w celu zachowania zdrowia psychicznego sprowadza po pomoc bardzo przystojnego mężczyznę.
Lecz Ilker nie siedzi bezczynnie.
Natychmiast reaguje w postaci seksownej kelnerki.
Źródło - teleforum
Właśnie się krztuszę ze śmiechu...... nie najadę Cię w tym tygodniu, bo oddałam auto do naprawy i nie będę mieć czasu;)))
:D
Wiesz co, nie wyrabiam już z tym Arenasem ;)
Tak nie może być, idę naprawdę na policję i składam doniesienie na tego stalkera ;)
śni się mi ciągle i już ;)
Ale cóż, do Octavia nic nie dociera, bo to głupek i nie trybi, co się do niego mówi ;)
może policja go przytrzyma za mordę ;))
No nie inaczej jesteśmy Siostry co się zowie ;)))
Niech go nie trzymają za mordę , tylko mordka do parteru i obic mu tyłek , jak przez tydzień nie siądzie to odpuści.... i pójdzie stalkować kogoś innego..... tylko trzeba mu dobrego gpsa kupić i ustawić, żeby poszedł w diabły broń boże wrócił ;))) ...... cóż po zastanowieniu.... ustawimy mu azymut tam gdzie diabeł mówi dobranoc.... i pójdzie..... już raz się zgubił, to jest szansa, że drugi raz też się zgubi..... a akcji poszukiwawczej nie przewiduję ;))))
hahaha znowu walnęłam elabuś :)))
Spoko spalisz kalorie jak zaczniemy walczyć jak aniołki charliego.... wiesz, ze mamy takie małe porachunki w KA - ja tak łatwo nie odpuszczam :)))
Właśnie.Przecież obiecałam,że w razie czego Ci pomogę łopatą albo innym narzędziem :))) idziemy na Deniza!!!
Takie fajne zdjęcia z odcinka
http://cs630821.vk.me/v630821683/1774/o_xdp_7D4tE.jpg
http://cs627931.vk.me/v627931357/268e0/9hO6_8zzAjQ.jpg
A to twórczość fanów
http://cs629227.vk.me/v629227683/1d781/OQ3FD8zMIUs.jpg
To dla Was kochane siostry :D
Dzięki ,że jesteście :D
https://www.facebook.com/Teo.Trandafir/videos/843565455737168/
Dziękuję, sloneczkO_1 ;)
My tez dziękujemy, że jesteś ;)
Jaki słodki ten filmik z tym chłopczykiem ;))
Vanessa odpadłam na tej twórczości fanów.... dzieciak słodziak, ale jaką Ayazowi rozczochraną głowę dołożyli ;))) hahaha odpadłam ;)
Ayaz wreszcie nieuczesany i nieużelowany haha ;))
Nie zdążył, przy małym dziecku jest dużo roboty ;))
Twórczość fanów nie zna granic ;)
To jest przerobione zdjęcie Jamie'ego Dornana z żoną Amelią i córką.
Mnie się to zdjęcie podoba ;)
Aczkolwiek śmiesznie wygląda połączenie głowy Serkana z posturą Dornana.
Na teleforach zdjęcie dziewczynom się nie podobało.
I pisały, że w ogóle słabo im się robi, jak widzą fanowskie fotomontaże zdjęć Serkana i Ozge.
Mnie to zdjęcie też się podoba jak go zobaczyłam to oplułam laptopa ze śmiechu, bo pierwsze skojarzenie... rozczochrana głowa ;)))
hahahaha ;)
zobacz, ile radości potrafi sprawić rozczochrany Ayaz ;)
Taki niecodzienny, szokujący widok ;))
Mała rzecz, a cieszy ;)))
tak taki rozczochrany był chyba w 1 odcinku.... kiedy wstawał z łóżka tej panny i później po powrocie z wypadu nad morze??? jak go Oyku obudziła.... nie wiem czy dobrze pamiętam ;)
Ale chyba wzorem koleżanek z telefor zrobimy sobie powtórkę z odcinków.... tylko głupie momenty bym przewijała.... hahahah już to Słoneczko proponowała ;)
i był też rozczochrany w niedawnym odcinku, w którym był obrażony ciągle na Oyku.
Ja tego odcinka nie oglądałam, ale tak pisały na teleforum, ze był rozczochrany ;)
To jest dobry pomysł z ogladaniem na nowo,bo kurczę jakoś nie mogę sie wyrzec tego serialu i jak będę miała chwilę zacznę ogladać pierwsze odcinki .
Ja jestem przygotowana do powtórki ;))) mam wszystkie odcinki I serii na dysku zewnętrznym ;))) hahahaha
A tu można głosować na naszych ulubieńców.
Chyba tylko raz dziennie lub wogóle raz.
Para roku :D
http://www.ranini.tv/anket/290/sence-televizyonda-yilin-cifti-hangisi
hahhaha ;))) jak Ty mnie znasz Siostra punkt dla Ciebie;) ..... uwielbiam Oyku i Ayaza.... ale numer 1 to DEFOM ;)
Jak ja wchodzę na ta stronkę to Omer i Defne są na 1 miejscu a Oyku i Ayaz na 3 miejscu
Fajne :D
Jutro ok.11/12 h ma być podobno 1 część 55 odcinka :D
Kurczę ja już nie pamiętam co było w tym odcinku ha ha
Bravo Ja :D
Dobre jesteśmy.
Pamiętamy odcinki 1 sezonu ,które leciały w czerwcu a nie pamiętamy odcinka ,który leciał 3 tygodnie temu.
Widac teraz jak bardzo sie zmienił..
prawie jak taniec z gwiazdami ;))) hahaha
Dobra Siostry znikam na dłuższą chwilę ;))) idę ogarniać inne sprawy.... bo mnie życie z nich wykopie ;)))
Jakby co to Ayazowych snów życzę ..... i tylko Ayazowych;)))
Do Ciebie Vanessa to ja jakiegoś hipnozytera zamówię co by Ci tego Octawia z głowy wykurzył;))) albo egzorcystę ;)))
"prawie jak taniec z gwiazdami ;))) hahaha "
buhahahhahahahaha ;) padnę ;)
Serkan odstawił świetny i skomplikowany układ choreograficzny niczym Rafał Maserak ;))))
Oby się Twoje życzenia sprawdziły :D
pięknie, nie było mnie dzień, z uwagi na wieczór filmowy w kinie, a tu prawie dwieście postów! nie macie litości :dd