Öykü robi test ciążowy, ale nie sprawdza jego wyniku.
Żeby było zabawniej, Ayaz i Öykü robią między sobą zakład, o to które z nich będzie lepszym rodzicem. Tylko, czy Öykü naprawdę jest w ciąży?
Şeyma podejrzewa, że Mete chce się oświadczyć Naz.
Sibel myśli, że İlker ma romans z İvanką.
Burcu nie jest pewna, czy powinna ufać Emremu, skoro ten jest byłym chłopakiem Şelale. We trójkę urządzają przyjęcie z okazji otwarcia sklepu, by znaleźć odpowiedzi, na to co ich gryzie.
Źródło - teleforum justyn173
Dziękuję :D
Też mi się podoba.
Padłam i juz nie wstanę.
Mete i jego taniec
https://www.instagram.com/p/-wzLFxDCed/
Mete król parkietu :D:D:D:D
Kto by pomyślał :D
Tak, dziś ekipa KM imprezuje.
W tamten wtorek impreza (ach, ile było fotek, filmików, emocji i komentarzy :D), i dziś wtorek i znowu imprezują :D
Tam na teleforach jeszcze wrzucały filmik z periscope - widać tam podobno, jak Ozge pali :D
Jednak mnie ten filmik się nie otwiera, za późno weszłam, te filmiki z persicope są rzekomo czynne przez jakiś czas tylko.
hahaha Szpamet tańczy taniec brzucha ??? ;))) jakies spódnice ma ubrane ;)))
Dobrze, że nie zdjął koszuli bo tego bym nie zdzierżyła ;)))
Szmapet i szmata zawieszona w pasie :D:D:D
KM w tamten wtorek impreza, też we wczorajszy wtorek, I może jeszcze jakaś będzie :D
Imprezują jak Ty ;)
Tu piosenka końcowa w wykonaniu obsady KM:
https://www.youtube.com/watch?v=Z-F_qmtkMcM
Od 0:47 do 0:55 - nasz słodki Serkan trochę tu fałszuje :D:D (to chyba jego głos)
:D
Widziałaś dziś zdjęcia n teleforach, jak Serkan odwiedził w szpitalu chore dzieci?
http://www.telenowele.fora.pl/aktorzy,76/serkan-cayoglu,30724-2235.html
Widziałam ;) Bardzo ładny gest ;)))
Na razie Siostra bo Ty siedzisz na teleforum hahaha , a mnie real wzywa ;) nie mylić ze sklepem ;)))
Serkan jest na specjalnych warunkach więc wybaczamy mu wszystko, nawet to, że nas okłamał bo miałbyć cudowny II sezon, a cudowna była ty tylko połowa patrząc na ilośc odcinków hahaha ;)
Dokładnie....a Słoneczko załatwia Ci Serkana na wyłączność w ramach odszkodowania za kiepski II sezon rozumiem, że reflektujesz ???? Bo Ona dostała kasę i zainwestowała w helikopter ;))) mamy akcję jak aniołki unieszkodliwić jednego szogunka i helikopter będzie jak znalazł ;)))) hahhaha
wybacz mi :)))) właśnie zrobiłam do Ciebie oczy Umusia z 18 odcinka jak prosi Defne , żeby jeszcze została ....( rysowanie w domu i Defne śpiąca na kanapie.... i zachwyt Umusia jak patrzy na śpiącą Defne )
Muszę to przemyślec ha ha
Dobra .Już przemyślałam.
Wybaczam Ci,ale ,zeby było mi to przedostatni raz ha ha
Jeszcze jeden taki czyn i nie pójdzie Ci ze mna tak łatwo ha ha
Dziękuję Ci Siostra wiedziałam, że oczy Umusia i jego rzęsy jak firanki;))) zmiękczą Twoje serce ;))))
Oczywiście obiecuję poprawę ;))) w końcu chcę z Tobą dobrze żyć....bo masz helikopter....a szogunek dalej czyha na Umusia i Defo więc broń w dłoń i na szogunka ;))) jeńców nie bierzemy ;)))
Od kogo dostałaś kasę? :D
I mnie załatwiasz Serkana na wyłączność? Jako niespodziankę?
Co tu się dzieje? :D
Taki cudowny prezent mi dajecie, nie wiem, co powiedzieć ;)
Pewnie przygotowałyście to wszystko na forum Kiralika ;)
Dziś o 14.45 słyszałam w pobliżu mojego domu dźwięki chyba właśnie helikoptera. Naprawdę :D
Od razu pomyślałam o naszym forum ;)
Myślałam, że to już Serkan przyleciał, ale jeszcze nie.
A może to on, tylko pomylili adresy ;))))
Ja dostałam kasę od KM za spartaczony sezon ha ha
Jeszcze nie przyleciał do Ciebie?
Zadzwonie tam jutro rano i ich opierniczę ha ha
To czekaj cierpliwie :D
Mialas miec niespodziankę,ale oczywiście margo musiala wygadac ha ha
O Siostra już mnie obgadujesz ;))) przecież patrzyłam wczoraj na Ciebie oczami Umusia te jego firanki rzęsowe mniód ;)))
Już byłam w strachu, że zastosujesz zasadę :
" Wybaczyć i zapomnieć..... ani nie jestem Chrystusem , ani nie mam Alzheimera " hahaha dobrze, że chociaż mi wybaczyłaś ;))))
Na teleforach wielkie poruszenie.
Z powodu wywiadu, w którym Serkan powiedział, że "jest ktoś w moim życiu" (mmm, mnie też to zaintrygowało :D:D)
Oraz z powodu tych zdjęć:
https://pbs.twimg.com/media/CVQfKRqU4AUXlsS.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CVQfKdnUAAAdkS3.jpg - tutaj Ozge lewą ręką trzyma Serka za nogę, a prawą (zapikselowaną) trzyma papierosa.
Na początku nie wiedziałam, za co ona go trzyma ta zapikselowaną ręką haha, bo to tak dwuznacznie wygląda ;)))))
Tu widać, że trzyma papierosa
https://pbs.twimg.com/media/CVRz2X2WEAAJf2g.jpg
Dopatrzyły się też, że Serkan ma trochę czerwone usta, więc pewnie od szminki, więc pewnie od szminki Ozge ;))))
no niech się w końcu ujawnią i będzie spokój... serial się skończył to i oni powinni wyjść z ukrycia;)))
A to zdjęcie wypikselowane.... faktycznie dwuznacznie wygląda hahahaha ;))))
haha ;) To byłoby dziwne, gdyby przy ludziach dotykała go w "tym" miejscu, tym bardziej, że przy ludziach nie trzymają się nawet za ręce ;)))))
hello, Siostra ;)))
Żyję, żyję :D
Czekam na ten helikopter z Serkanem, ale chyba się nie doczekam :D
aha, ok ;)))
możliwe, że już dziś było koło mego domu, bo serio jakiś samolot słyszałam, ale sobie Serek przypomniał, że ma jeszcze imprezy w Stambule i zrobił odwrót i z powrotem do Stambułu :D
Bardzo możliwe ;))) spokojnie przyleci do Ciebie , bo jak nie to zwołam moje aniołki i osobiście Ci go dostarczymy;)))
przy okazji nokautując jednego szogunka jak już będziemy w Stambule hahaha ;)))
I jak mam teraz spokojnie czekać? Muszę być przygotowana, dom wysprzątany, ja umalowana i w super ciuchach ;))
A tak to co - wylezę niegotowa na podwórko zamieść chodnik, a tu patrzę - ląduje helikopter z bóstwem Serkanem ;))))
Oj Kobieto zobaczy Cię nieumalowaną i zakocha się od pierwszego wejrzenia.... a co będziesz w pełnym makijażu chodzić z nim do łóżka hahaha ;))) jak to już pisałyśmy o Oyku i innych postaciach....
A propos skojarzyło mi się o tym nieprzygotowaniu.... oczywiście nawiążę do KIralik Ask...
w 5 chyba odcinku jest taka scena Defne w szlafroku i z włosami mokrymi wychodzi z łazienki ( a włosy miała w wersji " piorun w rabarbar ;)))" i Omer wchodzi w tym momencie do pokoju hotelowego..... Ty wiesz jakie ona na nim zrobiła wrażenie..... jak wyszedł z pokoju na korytarz to aż oparł się o drzwi.....
Racja, niech mnie pokocha naturalną haha ;)
Tutaj Oyku tak umalowali, że ma różową twarz haha ;) spaskudzili ją
http://wgrajo.pl/img/kanapaodc5.gif
ooo, Omer tak się podekscytował naturalną Defne? To urocze :D
W ogóle mam wrażenie, że w II serii KM strasznie mocno malowali bohaterki, aż nienaturalnie to wyglądało.... bo w I serii jak zwykle mocno umalowana była Onem, a reszta w granicach normy;))) albo nie mam racji i muszę sobie I sezon przypomnieć ;))) zrobię to kiedyś jak mi się Kiralik skończy.... oj jak się kiralik skończy to w małopolsce będzie jezioro , bo ja będę rzewnie płakać ;))))
Umuś w ogóle jest uroczy...... szkoda, że w realu nie ma takich facetów. hmmmmmm
nie masz wrażenia, tylko naprawdę tak było ;)
W 2. serii KM robili bohaterkom masakryczne makijaże.
A Oyku to w mocnym make-upie i przyklejanych rzęsach nawet brała kąpiel.
Pokazują nam takich facetów w tv, a potem cóż...... powrót do szarej rzeczywistości D:
A widzisz Siostra czyli nie jest ze mną źle.....
Po tym co obejrzałam mam ogólnie wrażenie, że w II serii KM stracili naturalność nie tylko w makijażach, ale ogólnie w scenografii, strojach..... miałam momentami skojarzenia, ze bardziej przypomina mi to modę na sukces niż I serię KM.... nie wiem, może przesadzam ;)))
Oj tak oglądasz takich facetów w TV a potem masz zderzenie z szarą rzeczywistością.... i po prostu zwala Cię z nóg ;))) ta rzeczywistość oczywiście ;)))