Öykü robi test ciążowy, ale nie sprawdza jego wyniku.
Żeby było zabawniej, Ayaz i Öykü robią między sobą zakład, o to które z nich będzie lepszym rodzicem. Tylko, czy Öykü naprawdę jest w ciąży?
Şeyma podejrzewa, że Mete chce się oświadczyć Naz.
Sibel myśli, że İlker ma romans z İvanką.
Burcu nie jest pewna, czy powinna ufać Emremu, skoro ten jest byłym chłopakiem Şelale. We trójkę urządzają przyjęcie z okazji otwarcia sklepu, by znaleźć odpowiedzi, na to co ich gryzie.
Źródło - teleforum justyn173
Ja wczoraj po finale KM nie od razu zasnęłam.
Nie oglądałam " Kiedy Harry poznał Sally", mimo, że to słynny film. A więc stamtąd to gadanie protów do widzów.
Tak, uczą się od najlepszych - Kiedy Harry poznał Sally, Bridget Jones, no i... nasze forum oczywiście :D
Scenarzyści, pisząc ostatnie odcinki, chyba tu zaglądali i czerpali z naszych scenariuszy :D
Poród Oyku i Ayaza (bo można rzec, że razem rodzili hahaha :D) to mix naszego scenariusza porodowego - wersji komediowej z mdlejącym, ciotowatym Ayazem oraz wersji poważnej z bohaterskim Ayazem :D
Poczytam jeszcze dziewczyny na teleforum i tez pójdę.
Coś mnie głowa boli . Chyba od tego intensywnego płaczu ha ha.
Pogadamy jutro jak ogarnę na spokojnie.
Dobranoc chłopaki na noc :-D
Ja dzis na spokojnie zobaczyłam odcinek
Powiem,ze dziwne mam odczucia ,bo wyglada na to ,ze Ayaz i Oyku przez cały czas wystepowali w jakims serialu.
Pierwsze co dało mi do myslenia to to jak siedzieli na kanapie i mowili do widzów,potem jak ten facet podwioził ich do szpitala i znał ich imiona i ci wszyscy ludzie sie na nich gapili.
W pewnej chwili pomyslałam,ze mogli ich przeciez znac,bo grali razem w 4 odcinkowym serialu.
Ale jak zobaczyłam ,ze wszyscy ogladaja ich w telewizji to sie zdziwiłam o co chodzi.
A na samym koncu dziekowali ekipie za cały serial Kiraz Mevsimi.
Nie wiem jak to rozumiec ha ha
Całosciowo odcinek bardzo mi sie podobał.
Te wszystkie wspominki z 1 serii.Te piosenki.
Płakałam jak bóbr.
Teraz czekam na tłumaczenie i zabieram sie za ogladanie od początku ha ha
Dzis usłyszalam najpiekniejsze słowa pocieszenia od syna na wieśc o tym,ze to juz koniec i nie bedzie 3 sezonu.
" Mamo nie płacz. Ja Ci nakręce 3 sezon,abys była szczesliwa.
Tylko musisz poczekac pare lat,bo ja nie wiem jak to sie robi."
Domyślam się :D
Naprawdę urocze usłyszeć takie słowa od dziecka. .
Jakby nakręcił 3 sezon, to uszczęśliwiłby nie tylko Ciebie, ale wiele fanek KM :D
Dokładnie.
Może nawet by wziął Nas scenariusz pod uwage.
Kto wie co sie jeszcze wydarzy.
Wprawdzie po turecku,ale musiałam to wkleic.
Przepiękna scena na która wszyscy czekali.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0uCHRAC2D74
Tak.
Pięknie im to wyszło.
A jaki był przejety i cały spocony ha ha
Czekam na tłumaczenie tej sceny,bo napewno sobie dogadywali ha ha
Uuuuu
A jaki spocony przy tym był.Bardziej niz Oyku ha ha
A potem jak wychodził z tej sali taki umordowany : "Dwójka ,mam dwoje dzieci"
Cos pięknego :D
Tą scenę można zatytułować "Poród Oyku i Ayaza"
(bo można rzec, że razem rodzili hahaha :D)
Ayazek przeżywał strasznie :D
A jego końcowa radość, gdy wyszedł z sali, to coś cudownego.
Tak pięknie się cieszył ♥
Te sceny to jeden z najlepszych momentów w finale :D
Naprawdę Serkan bardzo autentycznie to zagrał, podziw :D
Jakby już kiedyś to przeżywał hahaha :D
On nie dość, że jest przystojny i magnetyczny, to naprawdę potrafi grać (np.jak przeuroczo gra pijanego).
Oby jego kariera się rozwinęła i obyśmy go jeszcze zobaczyły nieraz na ekranie, bo szkoda zmarnować taki potencjał.
Tylko niech mu fajne role dają
Będę czekać na jego nowe role.
Załoze sie,ze jak bedzie jakis nowy serial to znajda sie osoby,ktore ten serial beda tłumaczyc :D
Serkan świetnie zagrał w tym serialu.
Zreszta Ozge też.
A sceny miedzy nimi to poprostu bajka.
Aż iskry leciały jak grali razem.
Ja jak bede miała chwile to zaczne ogladac odcinki od poczatku ha ha
Pięknie wymyslili z tymi imionami.
Pierwszy raz z takim czyms sie spotkałam,zeby nazwac serialowe dzieci swoimi prawdzimi imionami
Wielka niespodzianka :D
tak, niepsodzianka z tymi imionami :D
W ogóle w finale było trochę tych niespodzianek.
Tak trochę niekonwencjonalnie (np, te brawa prze sklepem i ściskanie się z ekipą KM, a potem zakończenie na scenie).
Nic tylko się wzruszać ;)
Można rzec, że króciutka 2. seria KM była pół na pół - 4 odcinki słabe (53, 54, 55, 56) i 4 odcinki udane (52, 57, 58, 59)
Płakałam jeszcze jak Oyku i Ayaz otworzyli te koperty a tam takie fajne dzieciaczki :D
Az łza sama sie w oku kreciła.
Tylko kto przygotował im te koperty ze zdjęciami dzieci? Tego się dowiemy chyba dopiero z tłumaczenia
Przyniósł je im Cem na plac zabaw jak siedzieli i rozmawiali.
Moze on im je przygotował.
Wracając do porodu Oyku, to w szpitalu Ayaz kładł ją tak czule i ostrożnie na łóżko na korytarzu :D
Tak się przejął, chłopaczek :D
"Powiem,ze dziwne mam odczucia ,bo wyglada na to ,ze Ayaz i Oyku przez cały czas wystepowali w jakims serialu.
Pierwsze co dało mi do myslenia to to jak siedzieli na kanapie i mowili do widzów,potem jak ten facet podwioził ich do szpitala i znał ich imiona i ci wszyscy ludzie sie na nich gapili.
W pewnej chwili pomyslałam,ze mogli ich przeciez znac,bo grali razem w 4 odcinkowym serialu.
Ale jak zobaczyłam ,ze wszyscy ogladaja ich w telewizji to sie zdziwiłam o co chodzi.
A na samym koncu dziekowali ekipie za cały serial Kiraz Mevsimi.
Nie wiem jak to rozumiec ha ha"
Wg mnie Oyku i Ayaz nie grali w serialu, byli postaciami realnymi (oczywiście realnymi w świecie fikcji :D)
Z tym co piszesz, to był po prostu taki humorystyczny i oryginalny motyw, specjalnie na finał.
W ogóle cały odcinek był nieszablonowy.
No tak mogło byc.
Nieźle to wykombinowali.
Taki podzielony na parę scenek,które nie były po kolei a łaczyły sie w jedna całość.
Co te seriale z nami robia.
Mój maż wczoraj powiedział,ze za niedługo mnie w kaftan zawinie i zawiezie do psychiatryka,bo zachowuje sie nienormalnie ha ha
Dziewczyny napisały tak :
"Ostatnie słowa wypowiedziane przez naszych ulubieńców!
Wciąż czekamy na pojawienie się przekładu 59 odcinka KM na język rosyjski. Jak się tylko pojawi priorytetową kwestią będzie przetłumaczenie go dla Was. " #Ewunia13410029
Pewnie więc pomina poprzednie odcinki i będą jak najprędzej tłumaczyc ostatni.
Ma byc z napisami a reszta bedzie z lektorem :D
To są te słowa ha ha
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12308437_799041193556 350_8703672945073079933_n.jpg?oh=e473572ce4f58c51ad856f48fd5fe39e&oe=56E9EF0A
Te słowa mówili jak przechodzili przez ulicę i Ayaz powiedział, że to nie koniec i puścił oczko. Czyżby coś szykowali?
Właśnie też się nad tym zastanawiam.
A może niepotrzebnie dorabiamy ideologię i ich słowa po prostu znaczyły, że serial się kończy, ale w życiu Oyku i Ayaza jeszcze wiele przed nimi.
Na pewno tak.
Ale wiesz jak to jest prawdziwa fanka zawsze się chwyta ostatniej deski ratunkowej.
Ayaz tu patrzy na małą Ozge z wielką miłością.
Oyku i Ayaz wyglądają świetnie.
Razem tworzą przepiękny obrazek :-D
Filmik z telefor
zza kulis nagrywania końcowej piosenki na scenie - Kiraz Mevsimi- Paydos #EnGüzelVeda
https://www.youtube.com/watch?v=q-5gphqRM04&feature=youtu.be
cytuję martę87 :D
2:03 - Serkan wię jak obracać partnerką :D
3:28 - Serkanowi chyba mało :D
A tutaj fotka - Serkan robi wszystkim selfie :D
https://pbs.twimg.com/media/CU9iIw2WoAEtdCT.jpg
Filmik ze scenami z 58 odcinka oraz finału
#EizPerAng
https://www.youtube.com/watch?v=ZkWWZ-52GSc
hello Siostry ......mam tak samo jak Wy ............nie ma mnie na forum pół dnia i nie ogarniam;)))
A propos Słoneczko Elcin i Baris wygrali jako najlepsza para serialowa Defne i Omer dziś jest gala ;)))
Ja sie dzis rozhulałam z komentowaniem ha ha
Mam juz przeszło 1100 postów.
Bravo Ja :D
Tak bardzo.
A znacie taki serial?
ZEYTIN TEPESI
Tam gra : Serkan,Mehmet ( nie znam prawdziwego imienia ) z KM oraz Sinan z KA
Tylu zdązyłam zobaczyc.
Niestety jest on tylko po turecku.
Ja tego serialu nie oglądałam, ale pisałam przecież tu kiedyś o nim.
I wstawiałam fotki Serkana z tego serialu (hjak był biedak w serialu toturowany) oraz to zdjęcie, jak całuje się z jakąś rudą.
oraz info o jego postaci (grał tam Buraka)
Oczywiście wszystko z telefor :D
hahhaa nic się nie stało.
Rzeczywiście seriali tyle, że można zapomnieć ;))
Skąd masz ten filmik EizPerAng ze scenami z 58 i finału?
Bo na teleforach nie mogę tego znaleźć?
Chyba tak po prostu trafiłaś na yt ;)