PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 51140
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

10/10

ocenił(a) serial na 10

Karen rządzi :)

ocenił(a) serial na 10
ronjeremy7

SPOJLERY.Scenarzyści ładnie załatwili Karen,niech ich ch.. strzeli.Karen nie była święta(i za to ją lubiłem),ale Karma w postaci Mandy za bardzo się na niej zemściła.
Chociaż tyle dobrze że przeżyła,może w czwartym sezonie wróci,oby była taka jak w pierwszym i drugim sezonie,w co wątpię bo scenarzyści zrobili z niej kalekę i częściowo warzywo :(

ronjeremy7

Aktorka grająca Karen mówiła po zakończeniu 3 serii, że jeśli jeszcze kiedyś się w serialu pojawi, to raczej już tylko gościnnie.
Jestem w mniejszości, bo mimo wszystko też lubiłam Karen i chciałam, żeby jakoś jej się ułożyło. Szkoda:(

A jeśli już chcieli się jej pozbyć, mogli to zrobić jakoś inaczej - fakt, że to było mocne, ale za jednym zamachem pozbyli się nie tylko jej, ale popsuli trochę postać Mandy i teraz ciężko mi ją lubić (są jednak granice i nie da się uznać potrącenia człowieka samochodem za normalne zachowanie).

ocenił(a) serial na 10
_malena_

SPOJLERY.Po tym zdarzeniu też przestałem lubić Mandy.Nie można usprawiedliwiać to tym, że miała spaprane dzieciństwo,w końcu ,własny ojciec zrobił jej dziecko.Wcześniej groziła "pedofilce" śmiercią.Jak tak dalej będzie robić,to w końcu trafi do paki,choć nie życzę jej tego.Wystarczającą karą jest to że straciła Lipa.Mam nadzieję że Lip nie wybaczy jej tego, że mogła zabić Karen i do niej nie wróci.

ronjeremy7

Fakt ze Karen była su.. to nie do końca jej wina, na bank byłą sexoholiczką jak mąż. A za to co zrobiła Mandy duzą odpowiedzialność ponosi Lip. Przecież Kev go ostrzegał ze Mandy to wariatka. Naprawdę szkoda mi Karen, pojawiła się chwilę w 3 serii mylsalem ze bedzie dłużej i się jakoś wyrówna a tu h..

ocenił(a) serial na 9
misiogator

A ja się cieszę, nie znosiłam Karen, była niesamowitą su... Za to Mandy bardzo lubię, szalona, ale kocha Lipa niesamowicie i jest w porządku dla wszystkich Gallagher'ów.