PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 50 tys. ocen
8,2 10 1 50500
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Denerwuje mnie strasznie postać Fiony w tym sezonie. Nie rozumiem idzie do tego kolesia brata
swojego faceta po to żeby mu powiedziec zeby dal jej spokój a caly czas się z nim puszcza. Wogole
ją nie interesuję co się dzieje z IAnem i co u Lipa i jak sobie radzi reszta

gabportal

Fiona zauważyła wreszcie, że jest uzależniona od związków z tak zwanymi złymi chłopcami, i chyba jej się to podoba.

Mnie bardziej wkurza Debie w tym sezonie. Ktoś jej powinien w końcu wyperswadować, że nie jest żadną "laską", tylko ciągle dzieckiem, w dodatku szpetnym.

ocenił(a) serial na 9
marcin261287

Ale cycki ma :D Aż się zdziwiłem że dają scene z 13 latką w staniku :D ostro jadą

_Mateush

Poprzednio szalała, że nie ma cycków. Teraz szaleje, że nie ma okresu i 20-latek nie chce z nią uprawiać seksu.
Trudne sprawy :)

ocenił(a) serial na 10
gabportal

Fiona i tak nie pasuje do Mik'a, a jest "puszczenie" mialo na celu,zeby zrozumiala,ze kazdy ma swoje jakies uzaleznienie....i chyba zacznie myslec o sobie jako dawcy dla Franka. Nikt nie jest doskonaly i dzieki temu serial zyskuje

gabportal

Fiona niestety jest za łatwa, gdyby nie to uważałbym ją laskę idealną.

paw_2

To wina Franka. Takie geny ;)

gabportal

Wie ktoś może jaka piosenka leci w scenie rozwalania szyb przez Lipa?

BeeBee61

The Jigsaw Seen - Where the action isn't

lookass90

Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi!

lookass90

a piosenka przy palcówce początku?

ocenił(a) serial na 10
cyckon

The Duke Spirit - Bodies

ocenił(a) serial na 10
gabportal

Numerem jeden tego odcinka była dla mnie akcja nieplanowanego wyzwolenia prostytutek :) No i wizja burdelu prowadzonego przez Kevina.... :D Czego oni jeszcze nie wymyślą? :) Carl skaczący z obciążeniem na nogę nieprzytomnego Franka też rozwalił system :P

Z bardziej przyziemnych rzeczy podobał mi się wątek Lipa. Super, że się nie poddał i dalej walczy o lepsze życie, choć łatwo nie jest.

Fiona rzeczywiście wkurza. Nie dość, że jej wątek obecnie jest nudny i przewidywalny, to jeszcze jakiś taki irytujący... Wzięłaby się dziewczyna w garść. Lipowi każe się starać, a sama zaraz wróci tam, gdzie zaczęła (jak tak dalej pójdzie, to może stracić fajną pracę i przyzwoitego faceta).

Debbie i jej "poważne" problemy... Mnie się w głowie nie mieści, że największym problemem 13-latki może być brak okresu i bycie dziewicą... Jeżeli chodzi o ten wątek, to w miarę interesuje mnie tylko chłopak Debbie, który na pewno ma jakąś tajemnicę w zanadrzu. Sama Debbie natomiast to w tym sezonie porażka. A szkoda, bo jako rezolutną dziewczynkę z poprzednich sezonów bardzo ją lubiłam.

ocenił(a) serial na 9
Zuzhet88

Właśnie Debbie już nie jest dziewczynką - stąd jej "dorosłe" problemy, a to że dalej jest tak traktowana przez Fi. tylko pogłębia jej problemy.

Lip jak na razie ciągnie sezon, perypetie uczelniane i to poczucie, że łatwiej jest być wielką rybą w małym stawie niż małą w wielkiej wodzie do której się dostał będąc na uniwerku.

ocenił(a) serial na 10
Gierap

Dobrze, że "dorosłe" wziąłeś w cudzysłów, bo dorosłą też jeszcze nie jest, stąd dla mnie jej problemy są irytujące ;)

ocenił(a) serial na 9
Zuzhet88

"Dorosłe" dla dojrzewającej nastolatki :) Przecież w tym wieku wszystko potrafi urosnąć do rangi problemu życiowego - nawet takie sprawy jak utrata dziewictwa.

Gierap

ktoś wie jak nazywa się aktor grający brata chłopaka Fiony?

ocenił(a) serial na 8
super_user

Nick Gehlfuss

ocenił(a) serial na 10
super_user

Nick Gehlfuss.

Na przyszłość polecam sprawdzanie takich rzeczy na IMDb. Wystarczy wejść w dany odcinek i znaleźć odpowiednią osobę ;)

Zuzhet88

O widzisz! Nie wiedziałam, że tak można. Z IMDb korzystam sporadycznie. Dzięki za szybkie odpowiedzi :)

Gierap

No właśnie, może jestem staroświecka, ale mając 13 lat, dziewictwo nie było dla mnie problemem. Wiem, że to Shameless itutaj patologia goni patologię, ale jednak...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gabportal

Ja czekam cały czas na ten obiecany wątek z Jimmym/Stevem,ponoć mieli w jakiś sposób,choćby we wspomnieniach wprowadzić jego postać.Szkoda,że go nie ma,bo strasznie głupio został zakończony jego wątek.
Obecnie najciekawszymi postaciami są Lip,Frank i Carl.Fiona i Debbie trochę irytują,czekam na więcej Sheili :D Kev z Veronicą też całkiem,całkiem.
Też mi się wydaje,że "chłopak" Debbie ma jakąś tajemnicę.20latek,nie ma żadnych znajomych,spotyka się z 13latką,śmierdzi mi tu czymś podejrzanym.Niech już zrobią Frankowi przeszczep tej wątroby,bo wolę oglądać go kiedy pije,niż kiedy choruje.Pewnie niedługo chłopak Fiony się dowie o jej zdradzie i zapewne przyczyni się do tego braciszek..

ocenił(a) serial na 8
gabportal

No właśnie, czy tylko mnie brakuje Iana? :((