PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50742
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Jak myślicie ... ?

ocenił(a) serial na 10

Koniec 1 sezonu , drugi dopiero w 2012 roku. Jak myślicie dlaczego Fiona jednak nie
pojechała z Steviem ? A i podczas rozmowy z V , Fiona powiedziała ' chyba się
zakochałam'. Nie jestem pewna czy chodzi o Steviego . Obawiam się , że kocha też tego
policjanta i dlatego nie pojechała. Ale nie wiem.
Zróbmy taki temat przypuszczeń ; )

justayy

wydaje mi się, że kocha (czy jak powiedziała: zakochała się) Steva, a została bo chyba czuje się odpowiedzialna za całą tą zwariowaną gromadkę. Fiona boi się, że takim posunięciem zachowa się jak Monica (powiedzmy taki kompleks własnej matki). Zacytowałbym za Ianem: Jesus, Fiona...

ocenił(a) serial na 8
mic_filmweb

Świetny spojler w nazwie wątku. Dziękujemy!

ocenił(a) serial na 10
justayy

Właśnie, wielkie dzięki...;/ przez twój post oglądałam ostatni odcinek pierwszego sezonu już bez emocji, bo ich mnie skutecznie pozbawiłeś...bez komentarza...

justayy

Haha! A się ludzie wkurzyli. xD A co do tematu to dla mnie jest oczywiste, że Fiona zakochała się w Steve'ie! No błagam Tony jest beznadziejny. A dlaczego nie pojechała z nim? Hmm... Może mic_filmweb ma rację, a może ona boi się z nim związać i stać się zależną od niego, albo boi się zranienia? A może wszystko na raz.

ocenił(a) serial na 10
justayy

no ja tez sie troszki wkurzylam, ze napisalas jakie bedzie zakonczenie. chociaz to bylo w sumie logiczne, ze ona nie wyjedzie. wiadomo pewnie chciala ale nie mogla zostawic mlodszego rodzenstwa. nikt by tak nie postapil.

ocenił(a) serial na 9
nenyaaaa

Oj wielu by tak postąpiło;) a że Fiona to dobra dziewczyna to tak wyszło;D