PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 51 tys. ocen
8,2 10 1 50750
7,8 6 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Czy serial jest wart uwagi? Czy może raczej nie?
Zbieram się na obejrzenie jakiegoś serialu, jeśli by ktoś mógł mi doradzić.
Od razu mówię, że serial jakiegoś rodziaju jak ten albo z rodzai medycznych

ocenił(a) serial na 9
LovesickVEVO

Serial jest naprawdę bardzo fajny, przeplatają tu sie wątki komediowe z dramatycznymi. Dużo postaci, błyskotliwych dialogów. Wiele razy rozbawił mnie do łez, ale i wzruszył :P Polecam

natalusia101

Tak, ale trzeba mieć specyficzne podejście. Wiele osób, czuje się "zgorszonych". Są takie opinie, niestety. Ja oglądając ten serial, przeżyłem szok. Bo do tej pory seriale, które oglądałem były "grzeczne" nie licząc scen seksu (jak w True Blood, czy w Spartakusie).
Ale ten serial przełamał wszelkie granice i spodobał mi się. Wiedziałem, że mi się spodoba. Ale jest tez minus. Serial tak mnie wciągnął, że oglądałem po kilka odcinków dziennie. A teraz muszę czekać...Żaden serial, nie ma tak prawdziwych, ludzkich bohaterów. Oglądając teraz inne seriale, myślę sobie "jakie to nieprawdziwe". Ten serial jest brudny, ale przez to piękny i cudowny. A trafiłem przypadkowo na ten serial, szukałem czegoś związanego z wątkami LGBT. I tak właśnie trafiłem :)
I jestem zachwycony tym serialem.

ocenił(a) serial na 10
Damx123

Pozwólcie, że wyrażę swą opinię na temat serialu, jak i swoje przeżycia dot. jego. Jak wyżej...........

Damx123

Damx123, po tym co napisałeś muszę się wypowiedzieć. to nieprawda, że nie ma tak prawdziwych, ludzkich bohaterów w innym serialu. polecam Queer as folk ( ja oglądałam wersje US ). jeśli nie oglądałeś - ten serial naprawde może zgorszyć ludzi! :D ale jest świetny ! tak jak Shameless. I ma on związek z LGBT - ogromny. ale jeśli szukałeś czegoś w tej tematyce, sądzę, że już na Qaf'a trafiłeś :)

Dominisia_a

Nie oglądałem tego serialu :) Ale oczywiście słyszałem. Nowy sezon Shameless będzie dopiero za parę miesięcy.
Więc może ten serial, który polecasz sprawi, że czas szybciej zleci :)
Na pewno obejrzę :)

ocenił(a) serial na 9
Dominisia_a

LGBT ? a co to za świństwo?

ocenił(a) serial na 9
HRA

Lesbian gay bisexual transsexual ;p w shameless mamy akurat watek gejow, bardzo fajnie przedstawiony, inaczej niz zwykle

ocenił(a) serial na 9
natalusia101

od razu wiedziałem, że świństwa.