PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237989
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

4 DNI

ocenił(a) serial na 1

CANT WAIT

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

Ja codzienne odliczam, a czas coraz bardziej się wlecze!!!!

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Ja zapełniam pustkę ogladając Sherlocka po raz 10.000 ale nie specjalnie pomaga

ocenił(a) serial na 1
kapooha2

znam ten ból
sam pierwszy odcinek trzeciego sezonu będę oglądać codziennie zanim nie pojawi się drugi, a drugi zanim nie pojawi się trzeci.

...A potem znowu hiatus :(

HungerGamer

Ja tak samo. Aż nauczę się wszystkich scen na pamięć. A potem jeszcze kilka razy.

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 1
sweetgirl_fw

czy jeszcze do kogoś ta wiadomość nie chce za bardzo DOJŚĆ, że to już za 3 DNI?
bo ja w sumie nie mogę uwierzyć, że będzie w ogóle w końcu trzeci sezon, a co dopiero za 3 DNI.
mam wrażenie, że to prima aprillis. albo że coś w końcu pójdzie do d*py i nie będzie jednak nic D:

3 DNI

ocenił(a) serial na 8
HungerGamer

po Many Happy Returns niech się nie ważą coś przekładać, fani by ich rozszarpali na strzępy

ocenił(a) serial na 10
sweetgirl_fw

Właśnie! Jeśli mieliby coś przekładać to marny ich los! Wtedy mogliby w ogóle nie puszczać Many Happy Returns, bo przez ten miniodcinek tak się nakręciłam na 3 sezon, że nie wysiedzę spokojnie - Anderson, Lestrade i stół <3

ocenił(a) serial na 1
czarna_mamba_9

no właśnie, co sądzicie o tej... magicznej przemianie Andersona? o.e

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

Mi się podoba, jest przynajmniej zabawnie:D

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Ja ledwo wysiedziałam podczas tego 7 min odcinka, cały czas musiałam coś komentować albo "piszczeć" z radości. Chyba nie przeżyję tej premiery, nadmiar euforii mnie zabije.
Swoją drogą takie czekanie stało się nawet przyjemne, mogłabym jeszcze kolejne dwa lata poczekać ... żartuję, dawać mi to już! Natychmiast! :D

ocenił(a) serial na 10
mandyS

Ja MHR widziałam już chyba ze 4 razy i za każdym razem mam ubaw :D Też nie wiem jak przeżyję premierę, będę pewnie śmiać się i płakać na zmianę :P I dzień po dniu ten odcinek oglądać:) też go chcę już!!! Apel do kogoś odpowiedzialnego za to - Miejcie litość i wypuście nowy odcinek już dziś!!! :):)

ocenił(a) serial na 9
mandyS

Miałam tak samo. Podczas premiery trzeba bedzie sie zaopatrzyc w jakies leki albo melise

ocenił(a) serial na 1
kapooha2

Czekoladę i chusteczki :(

ocenił(a) serial na 9
HungerGamer

Już mniejsza z tym rozchwianiem emocjonalnym w trakcie odcinka, gorzej kiedy taki stan utrzymuje się dłuższy czas po obejrzeniu :O
Dawaj piszemy mail do kogoś z BBC żeby wypuścili nowy odcinek wcześniej, a powód podamy taki, że jeśli tego nie zrobią to fani popełnią zbiorowe samobójstwo ;D
Hah przed premierą wypiję z 5 filiżanek herbaty zielonej..powinno starczyć. Choć ta czekolada bardzo kusząca.. ;)

ocenił(a) serial na 1
mandyS

Ja prawdopodobnie podczas oglądania będę tak podekscytowana, że będę musiała obejrzeć od razu drugi raz, bo wątpię, że coś zapamiętam z pierwszego, to raczej będzie coś w rodzaju: "o, tu John... tu Sherlock... drzwi".
Nie tam, trzy dni... nie, nie, nie TERAZ DWA DNI zostały. Wytrzymamy ;)
Ja na sto procent biorę czekoladę. Dwie najlepiej. Masę 3Bitów.

ocenił(a) serial na 9
HungerGamer

no baa po kilkadziesiąt razy będę oglądała, zwłaszcza, że za pierwszym z angielską wersją na pewno nie wszystko dokładnie zrozumiem. Poza tym kiedy Sher zaczyna coś mówić wtedy zupełnie się rozkojarzam. Jak sie ten 3 sezon skończy to pewnie zacznę znowu od samego początku oglądać, a później znowu i znowu i znowu aż wyemitują nowy sezon (mam nadzieję, że będzie 4 sezon!)
Nie wiem jak Wy, ale ja nie wierzę, że to już :)

ocenił(a) serial na 1
mandyS

Dla mnie wystarczy widok samej jego dłoni czy kawałka płaszcza i już nie mogę się skupić C:
Ja się osobiście boję zakończenia trzeciego sezonu... podobno ma być taki cliff hanger, że Reichenbach Fall się chowa... :C
Czwarty sezon ma być (tak przynajmniej mi się słyszało)
Ja prawdopodobnie uwierzę, że to już jak zacznę oglądać, bo do tej pory mam wrażenie, że to nie jest prawda :D

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

Kurcze to nie tylko ja tak mam że jak widzę albo słyszę Sherlocka to jestem taka rozkojarzona że nic innego poza jego obecnością do mnie nie dociera??:D Też się boje tego zakończenia, dowalą coś co nas przyprawi o zawał a potem "See you later, poczekajcie sobie gdzieś ze 2 lata na 4 sezon, umierajcie i twórzcie następne teorie" ;/ Dobra, kupuję dziś czekoladę (co ja gadam, ze 4 czekolady), chusteczki i mielisę i czekam do środy :D

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Starałam się unikać stron spamo podobnych dlatego jestem niedoinformowana, nie słyszałam o tym jakie planują zakończenie. I pytanie, czy jeszcze coś może przebić to zakończenie? Tamten odcinek zachwiał moimi emocjami na tyle, że nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Już czuję, że będę potrzebowała reanimacji :D
Ja słyszałam o tym, że jeszcze kilka sezonów powstanie. Będą chcieli pokazać jak Sherlock i Watson się starzeją, co w sumie wyjdzie im idealnie, nawet nie będą musieli postarzać postaci biorąc pod uwagę to w jakich odstępach czasowych tworzą kolejne sezony.
Kochane chusteczki już mamy! ;) - https://scontent-a-ams. xx. fbcdn. net/hphotos-prn2/p403x403/1522213_555388587884844_1936585633_n. jpg

ocenił(a) serial na 1
mandyS

Ludzie snują teorię, że jako cliffhanger może ktoś będzie groźnie ranny i nie będzie wiadomo, czy przeżył czy nie, czy coś w ten deseń :) nie czytałam jeszcze 'His Last Bow' więc nie wiem jak mogliby się oprzeć twórcy na tym utworze :( w sumie nie wiem czy chcę wiedzieć, ale pewno nie zdążę doczytać do samego końca wszystkich książek i opowiadań Sherlocka Holmesa, skoro jestem dopiero na 'Sign of Four' :D
Podobno Sherlock ma w serialu obecnie 36 lat, więc prawie tyle samo ile Ben <3
Perfect picture is perfect :D

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

A orientujesz się ile lat ma w serialu John?

ocenił(a) serial na 1
LoveKills

Nie mam pojęcia niestety :( wiadomo, że jest starszy od Sherlocka, tak jak w oryginale.
Wiek Sherlocka wysnuto z uciętej daty na nagrobku ze zdjęcia któregoś z twórców opublikowanego na twitterze :)

ocenił(a) serial na 10
mandyS

Ja też nie słyszałam, chyba nikt poza osobami związanymi z serialem tego nie wie:) To tylko moje podejrzenia, bo jestem pewna że Gatiss i Moffat będą chcieli pobić zakończenie Raichenbach Fall. Haha Ja poproszę pudełeczko takich chusteczek, przydadzą się;) To fajnie że kilka sezonów pokażą, w takim tempie to im zajmie lataaaa :P Ja mam nadzieję, że moje serce jakoś ten sezon przeżyjexD

ocenił(a) serial na 1
HungerGamer

DWA DNI

użytkownik usunięty
HungerGamer

Aaaa! Ja chcę Sherlocka! Te dwa dni będą się ciągnąć i ciągnąć... Chyba, że znowu zacznę maraton Sherlocka, wszystko od początku :)
Co się tyczy zakończenia: Moffat z Gatissem pewnie zrobią coś takiego, że będą musieli schować się szybko w jakimś bunkrze, by nie rozszarpali ich wściekli Sherlockiani.

ocenił(a) serial na 10

Ktoś się dopisuje do tego? Ja podejrzewam, że zniszczę obu za epicki cliffhanger, na którego ciąg dalszy będziemy czekać 3 lata... koszmar.

ocenił(a) serial na 9
Ireth_Oakenshield

Podpisuje sie zamorduje z zimna krwia. Moja ciepliwosc zostala bardzo nadszarpnieta

ocenił(a) serial na 1
Ireth_Oakenshield

Ja jestem swego rodzaju masochistką jeżeli chodzi o 'feels', więc pewnie będę na głos przeklinać Moffata i Gatissa i rzewnie szlochać, ale w głębi duszy będę płakać ze szczęścia, jeżeli oczywiście zakończenie będzie równie emocjonalne co zakończenie drugiego sezonu :)

HungerGamer

Mam dokładnie tak samo :D Uwielbiam, gdy seriale wywołują emocje, dużo emocji. Nawet jak boli. Jak tu ich nie kochać, jak takie dobre rzeczy robią. I jak nie nienawidzić, jak z nich tacy sadyści dla fanów :D

ocenił(a) serial na 10
Ireth_Oakenshield

Też się dopisuję. Jestem pewna na milion % że będę chciała zamordować, poćwiartować i zakopać ich obu za końcówkę 3 sezonu!!! Wolę nie myśleć jaka ta końcówka będzie!

ocenił(a) serial na 10

Moffat się pewnie jeszcze ukrywa po świątecznym odcinku Doctora :) Aż się boję co fandom z nimi z robi po Sherlocku, biedni...

ocenił(a) serial na 1
HungerGamer

JUTRO O 21
PLEASE NO I'M NOT READY

HungerGamer

*rozdaje chętnym kocyki anty-stresowe*

ocenił(a) serial na 1
fallandir_2

*bierze 12*

ocenił(a) serial na 9
HungerGamer

21 godzin
:-)

ocenił(a) serial na 1
pietkiesiaa

Szczęśliwego Nowego Roku i przeżycia Sherlocka wszystkim!!