PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237989
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

http://featherycastiel.tumblr.com/tagged/mdeath
Jak było to sorki.

ocenił(a) serial na 10
Livka1234

Prawdopodobne, Mary musi prędzej czy później umrzeć.
Ja przeczytałam teorię, że Sherlock będzie musiał wybierać między nią a Johnem, wiedzac że jak wybierze Johna to ten mu do konca zycia nie wybaczy. Jakby ta teoria się sprawdziła to pewnie urwaliby w momencie decyzji

ocenił(a) serial na 1
zuza_k

Ja słyszałam teorię, że John będzie musiał wybierać między Mary a Sherlockiem C:

HungerGamer

Obie teorie są genialne:D
To by była prawdziwa bomba na zakończenie sezonu!!

ocenił(a) serial na 7
HungerGamer

A może Mary będzie musiała wybierać pomiędzy Sherlockiem a Johnem? Na to jeszcze nikt nie wpadł(chyba) xD

ocenił(a) serial na 8
Merkura

twoja teoria jest najlepsza xD

ocenił(a) serial na 10
Merkura

no ale to nie byłoby jakieś niesamowite, bo przecież oczywiste jest kogo by wybrała. w przypadku Johna - trochę mniej, ale jednak skłania się ku temu, że wybrałby przecież żonę. największą zagwozdkę miałby Sherlock :P ale wg mnie wybrałby Johna i być może tak właśnie będzie. nie wróżę Mary długiego życia.

ocenił(a) serial na 7
Sathyriasiska

Gdyby Sherlock musiałby wybierać to może by nikogo nie wybrał? ;P Sam by sobie później w łeb strzelił i koniec serialu.

ocenił(a) serial na 9
zuza_k

To by było niezłe...

ocenił(a) serial na 9
Livka1234

Każdy kto czytał książki CD, albo chociaż ma pewne rozeznanie w SH wie że Mary umrze. Kwestia czasu :D

ocenił(a) serial na 8
wajdek12

tylko kwestia kiedy - [ Nie dla osób o słabych nerwach ] nie było mowy o dziecku, więc powinno się nie urodzić, albo poronienie albo jej śmierć ...

Livka1234

A tak wogóle to fani są niesamowici..
Jak można wyłapać coś takiego... no serio pytam...
Nawet gdybym siedziała tydzień to bym się nie zorientowała że to może mieć coś wspólnego...

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Nasz fandom jest genialny - nic tylko podziwiać ;) !!!

ocenił(a) serial na 10
ja1992

A czego się spodziewałaś po fandomie najgenialniejszego detektywa w historii? :D
Chociaż ludzie na tumblrze ogólnie są takimi pasjonatami, że tylko podziwiać. Te wszystkie mety, analizy, doszukiwanie się podwójnych znaczeń. Głównie siedzę w Supernatural i tam dobrze to widać, fani zauważają takie drobnostki jak kolor ubrań bohaterów i co symbolizują, czy ciągłe pojawienie się jakiegoś symbolu, zwierzęcia i szukanie do tego znaczeń. Przypuszczam, że z Sherlockiem jest podobnie :) Twórcy seriali mają po prostu zazwyczaj mało czasu na pokazanie wszystkiego, więc próbują zasugerować niektóre rzeczy poprzez symbolikę, np. co się wydarzy z daną postacią itp. :)

ocenił(a) serial na 8
Livka1234

Ja bym raczej widziała te rogi jako sugestię, ze Mary nie jest taka święta jak nam się wydaje. co więcej... (ok, może lekka przesada) http://sherlocksmyholmie.tumblr.com/post/72541711912/even-the-shirt-is-trying-to -tell-us-something

ocenił(a) serial na 10
holysusie

o kurde :D dobre z tą koszulką!

z jednej strony pasują te rogi do tego co wydedukował Sherlock, z drugiej strony jakby sugestia tego, że Mary nie jest w porządku. któraś z tych teorii okaże się prawdziwa :-)

ocenił(a) serial na 10
holysusie

To, że rogi sugerują, ze nie jest święta jest bardzo prawdobodobne. Ja się naczytałam tylu teorii, że już nie wiem co o tym myśleć. Z tymi rogami ktoś poszedł dalej i stwierdził, że może jest na tyle zła ze omamila Johna i Sherlocka (no bo umówmy się ze to dziwne, że tak od razu ją polubił)

ocenił(a) serial na 10
holysusie

Mój mózg właśnie wybuchł... JA JUŻ CHCĘ 3 ODCINEK!!! A jednocześnie się go strasznie boję... :(

ocenił(a) serial na 1
Livka1234

Tak mnie teraz nachodzi teoria, po obejrzeniu po raz kolejny Znaku Trzech... a co, jeżeli Mary tylko udaje, że jest w ciąży? Sherlock ostatnio zrobił się trochę nieuważny i się odsłonił (on też ma chyba jakiś problem ze sobą...), może wykorzystała sytuację, żeby jeszcze bardziej ich sobie zaskarbić? Może tak naprawdę dziecka wcale nie ma...