PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237963
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

tak jak w temacie. macie jakieś wiadomości na ten temat?
bo ja osobiście nie nie jestem w stanie wyobrazić sobie Sherlocka bez Jima. Niewykonalne. i chyba gdzieś widziałam go na jakichś zdjęciach z planu.
Teoretycznie, jak Sherlock popełnił samobójstwo, ale przeżył, to może Jim też? chociaż w jego przypadku byloby to bardzo trudne.

ocenił(a) serial na 10
dorrra

Ja sadze ze Moriarty definitywnie zginal, aczkolwiek rowniez widzialam zdjecia z planu na ktorych Gatiss sciska dlon Scotta... Pewnie bedzie ukazany w jakis retrospekcjach, tlumaczacych zachowanie poszczegolnych osob. W tym przede wszystkim Mykrofta

ocenił(a) serial na 10
dorrra

W książce pisze,że Moriaty i Holmes stoczyli się ze skały lub wodospadu(zależy jakie tłumaczenie) . Sherlock wygrał(choć pisarz chciał go uśmiercić). Jim umarł . Holmes wraca do Watsona (ukazując mu się - John mdleje) po 16 latach .

ocenił(a) serial na 10
dorrra

czytałam gdzieś, że Steven Moffat nie chce aby w 3 serii Jim był ponownie wrogiem Sherlocka. Zamiast niego maja pojawić się nowi przeciwnicy Holmes'a. Możliwe, ze tak jak napisała Czerwona96Orlica Jim będzie się ukazywał w retrospekcjach.

ocenił(a) serial na 10
mar0uk

Jim na pewno pojawi się w trzecim sezonie: http://www.youtube.com/watch?v=RrpnenKZrZ0