Sherlock

2010 - 2017
8,5 243 tys. ocen
8,5 10 1 243323
8,0 39 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Odcinek 9.

ocenił(a) serial na 9

Mam mieszane uczucia po tym odcinku. Było w nim kilka świetnych i całkiem zaskakujących zwrotów akcji jak tajemnica pani Watson, to co zrobił Sherlock pod koniec. Kilka scen ciekawych i zabawnych jak ,,romans,, oraz to po co mu to było. Było też sporo nudnych scen psychodelicznych które były nudne. Zwrot z Moriartim trochę niepotrzebny, pomysł z wygnaniem był ciekawszy. A co zwrotu myślę że Moriarti wymyślił to sobie wcześniej na wypadek swojej śmierci... Czemu Molly dała Sherlockowi w twarz?(nie żeby nie zasłużyli).

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Dla mnie ta cała sprawa z Mary jest straszliwie naciągana...

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Co do tej twarzy... (jak to pięknie brzmi xD) Molly chyba go uderzyła bo myślała, że ćpał, co prawdą nie było. Ale też się nad tym zastanawiam...

Amelia98

Molly po testach wiedziała, że Sherlock ćpał. Zareagowała dokładnie tak, jak należy w takiej sytuacji zareagować. Zero tolerancji.

ocenił(a) serial na 10
ACCb

ups widocznie mi umknęło

ocenił(a) serial na 9
Amelia98

A mi się wydaje że dała mu w twarz już po podaniu wyniku i to chyba negatywnego. Chyba było chwilę przed tym coś o zaręczynach. Może Sherlock powiedział jej coś tym jej facecie i ona się z nim rozstała z tego powodu...

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Molly go strzeliła bo wynik był pozytywny (czyli, że ćpał). Gdyby Molly biła go mając na palcu pierścionek (jakikolwiek, ale tu chodziło o zaręczynowy), to bolałoby go o wiele bardziej. SH odnotował fakt, że Molly pierścionka nie ma i skomentował to odpowiednio.

ocenił(a) serial na 9
malgorka

Czyli czarująco jak zawsze:-).

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

no oczywiście :)

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

ćpał bo potem w mieszkaniu powiedział do brata coś w stylu " nie drażnij mnie gdy jestem na haju"