Siódme niebo

7th Heaven
1996 - 2007
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 22317
6,2 5 krytyków
Siódme niebo
powrót do forum serialu Siódme niebo

11 sezon

ocenił(a) serial na 10

Czy wie ktoś może gdzie można zobaczyć 11 sezon???Bardzo lubię ten serial,oglądałam wszystkie odcinki,ale niestety tvp puściła tylko pierwszy odcinek ostatniego sezonu:(
Prosiłabym również o krótkie streszczenie 11 sezonu kogoś ,kto miał możliwość go zobaczyć.

użytkownik usunięty
tokiiiana

będzie w TVP1 za kilka dni odrazu po zakońćzeniu 10 serii puszczą 11. miejmy nadziee że całą.
a później powtórzą serial do początku;)

tylko ciekawe kiedy bedzie 11 sezon bo jutro nie ma go pewnie znowu za jakiś czas go puszczą bardzo wczas rano jak 9 puszczali

użytkownik usunięty
Madzia310588

u mnie w programie widnieje o 12:40 Siódme Niebo 11 (1) a więc pewnie będzie

U mnie w programi i w tv bo mam upc telewizje to ani w nim ani na necie nie ma serialu tylko zamiast niego jest jakis inny program o zwierzetach http://tv.wp.pl/date,2011-02-11,index.html oto program

Madzia310588

Jednak znalazłam w innym programie bedzie jedenasty sezon ale dopiero od 21 lutego czyli poniedziałku i to będzie smutny odcinek ponieważ lucy poroni blizniaki wielka szkoda rany ponad tydzien czekania http://www.telemagazyn.pl/wyszukiwarka/14,20110221,3,1,st,dz,go,cpr.html

użytkownik usunięty
Madzia310588

aha no to chociaż tyle ważne że będzie kocham ten serial.

użytkownik usunięty
Madzia310588

w programie TV14 jest ale dla pewności sprawdziłem EPG Cyfrowego Polsatu i okazało się tak jak mówisz że nie ma.
no bez jaj tak czekałem na ten serial.

nie tylko ty czekasz ten serial jest boski wychowałam się na nim i mam nadzieje że tydzień szybko zleci nam

ocenił(a) serial na 10
Madzia310588

mam nadzieje że macie racje i ruszy 21 lutego bo w epg z "n" 2 dni temu czytałam że 11 bedzie bezpośrednio po 10 a jak dziś sprawdziłam to juz nie było zaczęłam mieć paranoje czy mi się to nie przyśniło ;)

użytkownik usunięty
martuszka123

też byłem przekonany że będzie bezpośrednio po bo tak przynajmniej było w progrmaie,.
Ale raczej napewno będzie 21 bo serial który się teraz zaczął i jest zamiast tego ma tylko 6 odcinków , więc wszystko wskazuje na to że 7th będzie

bedzie od 21 bo już nawet na marzec czytałam opisy odcinków co sie będzie działo i oj będzie się duzo działo nie moge się doczekac już