Siódme niebo

7th Heaven
1996 - 2007
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 22318
6,2 5 krytyków
Siódme niebo
powrót do forum serialu Siódme niebo

TVP w kulki leci?!

ocenił(a) serial na 10

Powariowali! Najpierw bez jakiejkolwiek informacji z niedzieli przenoszą serial na wcześniejszą porę w sobotę. Uciekł mi przez to jeden odcinek bo myslałem, ze przez "Pancernych" serialu już nie ma. Po 2 czy 3 tygodniach znowu serial wraca w niedzielę tyle, że na 9:30. Co oni sobie myślą? Mają widzów gdzieś! Nie zdziwie sie jak za chwile ten serial będzie emitowany w czwartek około północy.

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

Też się wkurzyłam,miałam więcej szczęścia niż ty bo jakoś przez przypadek zobaczyłam że zmienili porę emisji...

ocenił(a) serial na 7
Ana_Lucia

ta dlatego ja zawsze spr w gazecie bo raz sobota potem niedziela i znowu inaczej

ocenił(a) serial na 10
Bene

Normalnie żarty!!!!!!!!!! Od 29 lipca serial w niedzielę o 08:25. :/

ocenił(a) serial na 7
Telewidz

Ze tez wczesniej tu niezajzalam. Wstalam dzisiaj zadowolona o 9.30, wlaczylam tv, a tam jakies Domisie. W koncu sprawdzilam program i sie wkurzylam. Oni chyba naprawde maja widzow gdzies. A chcialam sie dowiedziec dlaczego Ruthie wykopała Robbiego i co się stało z Mary i strażakiem, bo wiem ze w kolejnym sezonie juz z nim nie bedzie. Moglby kotos mi napisac jak to bylo?

thalassa

W ta neidziele to ja wogle 7 nieba w gazecie nie widze ;/

ocenił(a) serial na 10
sudoqu

Kolejna przerwa. Serial wraca za tydzień w sobotę o godz. 9:25. Robią z nim co chcą. :/

ocenił(a) serial na 6
Telewidz

ech... Tak nie moze być! Czemu widzowie 7th Heaven są tak pomiatani?

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

łoo! to ja najlepszy jestem! przez te zmianki w emisji przegapiłem całe wakacje! i zielonego pojęcia nie miałem że leci on czasem sobie w sobote! Kurde mol! w TVP 1 totalnie przeginają! Nienawidze polskiej telewizji...
za takie coś właśnie...

ocenił(a) serial na 9
Sebo_xyz

tez ostro wkur***** jestem;/ co oni sobie wyobrazaja !!! w ogole nie szanuja widzow

ocenił(a) serial na 7
MarveLLouSs

może i nie ale przynajmniej idą do przodu z serialem - przyznam sie ze do emisji ( obecnej ) już skazałam ten serial i pogodziłam sie z myślą ze go nie obejrzę do końca a tu mila niespodzianka bo wyemitowali jeden sezon za drugim , mam nadzieje ze wyemitują wszystkie 11 sezonów ( fajnie by było)
swoja droga teraz data emisji bardziej mi odpowiada bo w soboty ok 9:30 - 9:45 przynajmniej sie wyspie a nie o 8:20 :) pozdro dla fanów serialu !