Siódme niebo

7th Heaven
1996 - 2007
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 22317
6,2 5 krytyków
Siódme niebo
powrót do forum serialu Siódme niebo

1.Co chciała powiedzieć Sandy Simonowi? nie mówcie że to jego dziecko?
czy Martin wróci?

2.Te urywki co wspominali co Simon dostał psa a Matt uczył Marry całować to z którego sezonu te odcinki?

Co do pytania 1 to domyslam się że dziecko nie jest martina tylko simona ale czytałam opisy odcinków i wiem że mat wróci bo będzie robił kolacje w którymś z początkowych odcnków sandy oraz mery wróci i bardzo sie cieszę...

Co do pytania 2 do mysle że to jest sezon 1 oni są jeszcze tacy młodzi wszyscy i fortuny nie było

użytkownik usunięty
Madzia310588

Thx za odpowiedź.
no właśnie tak myślałem co do Simona i Sandy ale wolałem się upewnić.No nic pozostaje czekać do następnego poniedziałku.
Kurcze ciekawe czy TVP wyemituje kiedyś te starsze serie.

oj najgorsze jest to czekanie mam nadzieje ze nie zapomne bo muszę nastawić memo zeby codziennie mi się nagrywał ukochany serial...

znalazłam w necie cały 11 sezon ale bez napisów i szukałam napisów nigdzie nie ma...

uwielbiam ten serial i jak puścili wczoraj ostatni odcinek z tymi urywkami z pierwszej serii to aż mam ochote wszystkie sezony od poczatku oglądać

użytkownik usunięty
Madzia310588

ja miałem to samo z tymi urywkami.tylko ze względu na ten serial wziąłem dekoder z nagrywarką uwielbiam go no nie tylko ten bo i szkole złamanych serc mam nadzieję że może kiedyś jeszcze będzie w tvp1.

co do napisów to nie mogę znaleźć do żadnego sezonu tego serialu.Co do 11 to prędzej czy później tvp wyemituje 11 serie.ale gorzej co z sezonami 1-8 bardzo bym chciał je obejrzeć.

o tak szkoła złamanych serc też była fajna my rok temu wzieliśmy dekoder z nagrywaniem i tymi innymi bajerami ale teraz zmienilismy na leprzy z programami hd wiec siódme niebo mam w super jakości a fajnie jak ma sie nagrywarkew bo daje sie nagraj wszystkie odcinki i nie musisz pilnować programu i zawsze wieczoram mozesz na spokojnie obejrzec serial

użytkownik usunięty
Madzia310588

no dokładnie też zawsze wieczorem oglądam to co się nagrywa.hd czy nie ,ale ważne że jest.
Co do szkoły to juz raczej nie ma szans że będzie w tvp przynajmniej pierwsze 4 sezony a one były najlepsze.
Siódme Niebo to samo.W obu przypadkach praktycznie nie można znaleźć na necie odc z lektorem pl.

Gdybym miał ze 3 lata temu taką możliwość nagrania jak teraz to dosłownie byłbym w 'Siódmym Niebie'
Jeszcze czekam mam nadzieję że się doczekam filmu Szkolny Terror bo też na nim bardzo mi zależy.

właśnie wazne że jest i już za tydzień będzie...tvp żadko puszcza początkowe sezony seriali..żałuje ze kilka lat temu nie było takiej technologi jak teraz jest...cóż zostaje mi tylko czekac ten tydzień ogladajac prosto w serce i jedząc moje ulubione ciasteczka OREO z mlekiem mniam pycha