Siódme niebo

7th Heaven
1996 - 2007
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 22317
6,2 5 krytyków
Siódme niebo
powrót do forum serialu Siódme niebo

- były zabawne, fajne, warte obejrzenia... dalsze sezony - niestety ''moda na sukces'' :///

ocenił(a) serial na 7
mlaczarnafm

dokładnie , to samo miałam napisać ....

My_Melody

a wiesz moze jak to się skończyło? czy tak jak ja, nie dotrwałas? :p

ocenił(a) serial na 7
mlaczarnafm

oczywiście, że nie dotrwałam ;D

My_Melody

ja tak szzerze mówiac jesem ciekawa jak to sie skonczyło.. ;p

ocenił(a) serial na 7
mlaczarnafm

tam potem były już potem takie zawirowania typu " każdy z każdym", że chyba wolę nie wiedzieć ;D

My_Melody

no tak.. ale wiesz.. to jednak takie zakończenie.. ja to tylko w jednym serialu obejrzałam ostatni odcinek - ''zagubieni'' opuściłam kilka serii, ale ostatni odcinek musiał byc obejrzany! ;p a tak to te seriale, albo jeszcze trwają, albo akurat nie trafiłam :/ ostatnie odcinki powinni puszczać codziennie przez tydzień, a nie ;p choć nie wiem czy bym chciała ''klan’' oglądać siedem razy ;p

ocenił(a) serial na 7
mlaczarnafm

to ostatnie odcinki , ale tylko tych dobrych seriali. Klan się do nich zdecydowanie nie zalicza ;)

My_Melody

heh no nie xd a jakie jeszcze seriale ogladasz? ja kiedys ogadałam ''herosi''.. ale przestali puszac na tvp1 :// specjalnie! bo sie wciągnełam ;pp albo tez był taki ''4400'' - ale to tam pogmatwali strasznie..

ocenił(a) serial na 7
mlaczarnafm

Plotkarę , Dr.House , Gotowe na wszystko , How I Met Your Mother :) Kiedyś oglądałam Skazanego na śmierć ;) Herosów widziałam parę odcinków, dość ciekawe. 4400 nie kojarzę :)

My_Melody

http://tinypic.pl/4e2gavm1fv2k a teraz juz bardziej? xd nie dobra.. sory.. tak mi odbija troche.. ja to lubie najbardzij z tego co napisałas to Dr House :)) jest swietny! nadal ciekawe.. choc juz 7 seria.. czy tam 8.. ale chyba 7? ;p wciągające, i zawsze co inne.. :)

ocenił(a) serial na 7
mlaczarnafm

7 sezon już wyszedł ale 8 też jest ;):)

mlaczarnafm

Z "Przyjaciółmi" tak robią. :P

TheNekokuroi

a nie znam :p