- były zabawne, fajne, warte obejrzenia... dalsze sezony - niestety ''moda na sukces'' :///
tam potem były już potem takie zawirowania typu " każdy z każdym", że chyba wolę nie wiedzieć ;D
no tak.. ale wiesz.. to jednak takie zakończenie.. ja to tylko w jednym serialu obejrzałam ostatni odcinek - ''zagubieni'' opuściłam kilka serii, ale ostatni odcinek musiał byc obejrzany! ;p a tak to te seriale, albo jeszcze trwają, albo akurat nie trafiłam :/ ostatnie odcinki powinni puszczać codziennie przez tydzień, a nie ;p choć nie wiem czy bym chciała ''klan’' oglądać siedem razy ;p
to ostatnie odcinki , ale tylko tych dobrych seriali. Klan się do nich zdecydowanie nie zalicza ;)
heh no nie xd a jakie jeszcze seriale ogladasz? ja kiedys ogadałam ''herosi''.. ale przestali puszac na tvp1 :// specjalnie! bo sie wciągnełam ;pp albo tez był taki ''4400'' - ale to tam pogmatwali strasznie..
Plotkarę , Dr.House , Gotowe na wszystko , How I Met Your Mother :) Kiedyś oglądałam Skazanego na śmierć ;) Herosów widziałam parę odcinków, dość ciekawe. 4400 nie kojarzę :)
http://tinypic.pl/4e2gavm1fv2k a teraz juz bardziej? xd nie dobra.. sory.. tak mi odbija troche.. ja to lubie najbardzij z tego co napisałas to Dr House :)) jest swietny! nadal ciekawe.. choc juz 7 seria.. czy tam 8.. ale chyba 7? ;p wciągające, i zawsze co inne.. :)