PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Witam.

Jak sądzicie- czy to jest możliwe??

Moim zdaniem- (tylko nie mówcie, że jestem pier**** czy jakiś tam ;p), że to byli jego ludzie. Podbiegli pod furgonetkę, załatwili strażników i odbili swojego ziomka. Kumpel się ze mnie przez to śmieje, ale ja podkreślam zawsze, że tak tylko UWAŻAM, że to tylko moje domysły i że MOŻE tak się stać. Fajnie by było. Może by pomógł Michaelowi dopaść Gretchen?? Ehh, ale mam fantazje :). Zapraszam do dyskusji.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Luku

Oni zabili Kellermana na 100%, aktor, który go grał potwierdził to oficjalnie.Ta posta juz nie powroci.

ocenił(a) serial na 9
Bobey

postac*

ocenił(a) serial na 10
Bobey

jakie jego ziomale on zdradził Firme został sam jak palec ..chciał sie zastrzelić..bron sie zacieła..potem pozegnał sie z siostrą i poszedł do sądu pogrązyc firme..i sam przyznal ze juz po nim

ocenił(a) serial na 9
konrii_2

Konrii ty to zawsze błyśniesz jakims błyskotliwym tekstem . Powiedz mi kiedy przyznał ze juz po nim ? Powtarzam 813 raz - sytuacja jest dwuznaczna . A w ogóle to nie ma co dyskutowac bo skoro taka Sara-doktorowa wróci to Kellerman tez .

Rodion_

powiedzial ze jesli to pograzy firme to pewne ze go zabija... ogladalam wszystkie odcinki z kilka razy wiec mozesz mi wierzyc skarbie:* moim zdaniem to Paul juz nie wroci... szkoda

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

Ciekaw jestem Słoneczko czy jestes dziewczynka, bo w Twych wypowiedziach czuc taką nastolatkowość i spontanicznosc i to jest takie jakies mile... Chetnie bym kiedys zobaczyl Cie na zywo, bo mam wrazenie zes fajna dziolcha. :) Bushiaczki for U :*

Golan

sorki ale wiesz napiety plan... :P ale moze moze kiedys...:P

ocenił(a) serial na 7
sweetblondi_04Ruda

A może powiedz nam chociaż skąd jesteś :).

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

To teraz szestnastki sa az tak zajete??? :P

ocenił(a) serial na 7
Golan

Ja tylko tak z ciekawości ;-). (Bo jeszcze bym do "prisona" poszedł ;)

ocenił(a) serial na 10
Luku

nie długo ktos wyskoczy z tematem jakie są sznase zeby John Abrruzzi wrócił w czwartym sezonie!!!!!

ocenił(a) serial na 7
konrii_2

Czemu? To Ty tak wyskoczyłeś. W przypadku Kellermana nie było do końca wiadomo. Jednak w przypadku Abruzziego, który był nawet spoko- "Klękam tyllko przed Bogiem" czy jak on tam to powiedział, zaraz po tym dostał kulkę, co było widać. A w przypadku Paula nie !! Oby wrócił Kellerman!!

Golan

nie znowu tak zajete... zalezy w jakim ty jestes wieku skarbie:)??

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

Ojejku Sloneczko a dlaczego chcesz wiedziec o takich szczegolach? Drobnostki sa niewazne, najbardziej istotny jest fakt, ze lgniemy do siebie! ;)

Golan

wiesz jakos tego nie zauwazylam :) a wiek nie jeste szczegolem skarbie...:)

ocenił(a) serial na 6
Luku

Szczerze powiedziawszy nie sądze żeby Kellerman wrócił, chociaż bym chciał. Lubie czarne charaktery jak się nawracają. To takie sweeta$ne.

Jecks

a ja nie lubie jak czarne charatkery sie nawracaja... o po prostu traca klase...

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Idę spać.Jestem zmęczony;]

ocenił(a) serial na 9
kondziad

Jestem skrajnie wyczerpany a przecież jest rano...

Rodion_

Kondziad i Depp jak to sie ma do mojej odpowiedzi??:)

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

No bo ja myślałem ze ...

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

depp co robiłes ? :D
Myślałes ? haha :D
Ty nie wykonujesz takiej czynnosci i jest ci ona zupełnie obca :D

Co do kellermana nie trzbeba zakładać 1500 100 900 takich samych tematów może wróci a może nie tego nikt nie wie,trupa nie było widać moze wrócic wiec wszystko możliwe.

ocenił(a) serial na 3
Bover0

Ty Bover,ale na serio to możliwe?Wiesz,bo ja bardzo długo spałem to nie wiem.
O w mordę,co się tu wyrabia ludzie!Teraz się obudziłem,muszę zobaczyć o której lecą "teletubisie"....
Paaaa,idę oglądać te eee no "tvtubisie"...

ocenił(a) serial na 9
kondziad

No dobra nie myślałem tylko udawałem . Chciałem być fajny ale mi jak zawsze nie wyszło :(

Rodion_

oj nie przejmuj sie skarbeczku:):*:*

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Dzięki Sweetblondi :*:* bo ten pajac mnie zawsze obraża tylko , gupi .

Rodion_

tak tak a ty nie pozostajesz mu dluzny... na wzajem sie obrazacie bez przerwy... az zal patrzec:)

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

To był 1 post w którym go obraziłem w sumie to nawet bym polemizował czy to obraza bo po jego postach( typu matkojebca , dzieciojebca , pedały , wsadzę Ci ) nie trzeba byc geniuszem żeby wywnioskować że do najmądrzejszych to on nie należy.

Rodion_

sorki:P to pomylilam Cie z Boverem... :) caluski:*:*:*

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Też sobie czat-room urządziliście, żal...

ocenił(a) serial na 6
Sarge72

chyba od tego forum, żal......................................

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Ale puszczalska jest ta blondi do wszystkich mowi skarbeczku i sle buziaczki pewnie ma już aids i zaraza hivem nie lubie tego deepa czy deppa ale pewnie blondi sie z nim niedługo pusci i bedzie miał hiv ... nie zycze mu tego pomimo ze tak go niecierpie heh ide do sklepu po chleb pa pa pa pa pa pa pa

PUJDŹMY WSZYSCY DOOOOOOOO STAJENKI

o kurcze musze dokupic sobie kreatyne i dekstroze bo sie kończy :-/

POOOWITAAAJMYY MAAALEŃKIEGO I MARYJE STARĄ JEGO !

Bover0

o ile wiem to ty tez chciales sie ze mna puscic... mniejsza z tym... a co do mojego sposobu wyrazania sie to jak ci sie nie podoba to moge mowic w waszym jezyku <czyli "pedale" "glupi" itd... a nie sadzisz ze tak jest milej ...

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Ja sie puszczam tylko z ładnymi dziewczynami :)

ocenił(a) serial na 6
Bover0

lub ładnymi chłopakami ?

ocenił(a) serial na 10
Jecks

W PRZECIWIEŃSTWIE DO ciebie NIE.

ocenił(a) serial na 10
Bover0

W przeciwienstwie do ciebie i twocih tatusiów* :)

ocenił(a) serial na 6
Bover0

uważaj bo się spocisz szczeniaku haha

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Spociła sie twoja stasra jak ją gwałcili a 9 miesiecy puźniej wyszedł mały pedałek na swiat (ty) a szczeniak to ci naszczał na ulicy na noge bo tak smierdziałes ze myslał ze mozna na to szczać.

ocenił(a) serial na 6
Bover0

ahhh tak czyli to jednak nie podstawówka czyli szkoła specjalna. Przepraszam. Nie wiedziałem. Narazie.

Jecks

wasze wypowiedzi sa conajmniej na poziomie wyzszych studiow...

ocenił(a) serial na 6
sweetblondi_04Ruda

dziękuje, nie jesteś pierwsza i zapewne nie ostatnia, która mi to powiedziała.

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Jecksa wypowiedzi są na poziomie jebniętego w dekiel człowieka

ocenił(a) serial na 3
Bover0

Hmm jaki cel mają te kłótnie. Bover daruj sobie, reputacje sobie psujesz.

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

tez im to powtarzam caly czas ale widac lubieja sie powyzywac:) <kazdy ma jakies pasje nie?? :):)>

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Moja pasja to nie wyzywanie sie :-/ prędzej siłownia,crossy,muzyka,quady i dragon ball :D

ocenił(a) serial na 3
Bover0

Ty i siłownia rotfl hehe....Co do dragon balla się zgodzę......

ocenił(a) serial na 10
kondziad

Nom ja i siłownia.
Buehehe może ci obić ryj to ci udowodnie co już wytrenowalem ?
MAsz coś do dragon balla ?
Lepiej zebys niemial bo cie Frezer zmiecie z tej planety na zawsze.

ocenił(a) serial na 3
Bover0

Blondi nie popieraj mnie bo siarę se robię :