Witam.
Jak sądzicie- czy to jest możliwe??
Moim zdaniem- (tylko nie mówcie, że jestem pier**** czy jakiś tam ;p), że to byli jego ludzie. Podbiegli pod furgonetkę, załatwili strażników i odbili swojego ziomka. Kumpel się ze mnie przez to śmieje, ale ja podkreślam zawsze, że tak tylko UWAŻAM, że to tylko moje domysły i że MOŻE tak się stać. Fajnie by było. Może by pomógł Michaelowi dopaść Gretchen?? Ehh, ale mam fantazje :). Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam
Oni zabili Kellermana na 100%, aktor, który go grał potwierdził to oficjalnie.Ta posta juz nie powroci.
jakie jego ziomale on zdradził Firme został sam jak palec ..chciał sie zastrzelić..bron sie zacieła..potem pozegnał sie z siostrą i poszedł do sądu pogrązyc firme..i sam przyznal ze juz po nim
Konrii ty to zawsze błyśniesz jakims błyskotliwym tekstem . Powiedz mi kiedy przyznał ze juz po nim ? Powtarzam 813 raz - sytuacja jest dwuznaczna . A w ogóle to nie ma co dyskutowac bo skoro taka Sara-doktorowa wróci to Kellerman tez .
powiedzial ze jesli to pograzy firme to pewne ze go zabija... ogladalam wszystkie odcinki z kilka razy wiec mozesz mi wierzyc skarbie:* moim zdaniem to Paul juz nie wroci... szkoda
Ciekaw jestem Słoneczko czy jestes dziewczynka, bo w Twych wypowiedziach czuc taką nastolatkowość i spontanicznosc i to jest takie jakies mile... Chetnie bym kiedys zobaczyl Cie na zywo, bo mam wrazenie zes fajna dziolcha. :) Bushiaczki for U :*
nie długo ktos wyskoczy z tematem jakie są sznase zeby John Abrruzzi wrócił w czwartym sezonie!!!!!
Czemu? To Ty tak wyskoczyłeś. W przypadku Kellermana nie było do końca wiadomo. Jednak w przypadku Abruzziego, który był nawet spoko- "Klękam tyllko przed Bogiem" czy jak on tam to powiedział, zaraz po tym dostał kulkę, co było widać. A w przypadku Paula nie !! Oby wrócił Kellerman!!
Ojejku Sloneczko a dlaczego chcesz wiedziec o takich szczegolach? Drobnostki sa niewazne, najbardziej istotny jest fakt, ze lgniemy do siebie! ;)
Szczerze powiedziawszy nie sądze żeby Kellerman wrócił, chociaż bym chciał. Lubie czarne charaktery jak się nawracają. To takie sweeta$ne.
depp co robiłes ? :D
Myślałes ? haha :D
Ty nie wykonujesz takiej czynnosci i jest ci ona zupełnie obca :D
Co do kellermana nie trzbeba zakładać 1500 100 900 takich samych tematów może wróci a może nie tego nikt nie wie,trupa nie było widać moze wrócic wiec wszystko możliwe.
Ty Bover,ale na serio to możliwe?Wiesz,bo ja bardzo długo spałem to nie wiem.
O w mordę,co się tu wyrabia ludzie!Teraz się obudziłem,muszę zobaczyć o której lecą "teletubisie"....
Paaaa,idę oglądać te eee no "tvtubisie"...
No dobra nie myślałem tylko udawałem . Chciałem być fajny ale mi jak zawsze nie wyszło :(
To był 1 post w którym go obraziłem w sumie to nawet bym polemizował czy to obraza bo po jego postach( typu matkojebca , dzieciojebca , pedały , wsadzę Ci ) nie trzeba byc geniuszem żeby wywnioskować że do najmądrzejszych to on nie należy.
Ale puszczalska jest ta blondi do wszystkich mowi skarbeczku i sle buziaczki pewnie ma już aids i zaraza hivem nie lubie tego deepa czy deppa ale pewnie blondi sie z nim niedługo pusci i bedzie miał hiv ... nie zycze mu tego pomimo ze tak go niecierpie heh ide do sklepu po chleb pa pa pa pa pa pa pa
PUJDŹMY WSZYSCY DOOOOOOOO STAJENKI
o kurcze musze dokupic sobie kreatyne i dekstroze bo sie kończy :-/
POOOWITAAAJMYY MAAALEŃKIEGO I MARYJE STARĄ JEGO !
o ile wiem to ty tez chciales sie ze mna puscic... mniejsza z tym... a co do mojego sposobu wyrazania sie to jak ci sie nie podoba to moge mowic w waszym jezyku <czyli "pedale" "glupi" itd... a nie sadzisz ze tak jest milej ...
Spociła sie twoja stasra jak ją gwałcili a 9 miesiecy puźniej wyszedł mały pedałek na swiat (ty) a szczeniak to ci naszczał na ulicy na noge bo tak smierdziałes ze myslał ze mozna na to szczać.
ahhh tak czyli to jednak nie podstawówka czyli szkoła specjalna. Przepraszam. Nie wiedziałem. Narazie.
dziękuje, nie jesteś pierwsza i zapewne nie ostatnia, która mi to powiedziała.
Moja pasja to nie wyzywanie sie :-/ prędzej siłownia,crossy,muzyka,quady i dragon ball :D
Nom ja i siłownia.
Buehehe może ci obić ryj to ci udowodnie co już wytrenowalem ?
MAsz coś do dragon balla ?
Lepiej zebys niemial bo cie Frezer zmiecie z tej planety na zawsze.