Witam.
Jak sądzicie- czy to jest możliwe??
Moim zdaniem- (tylko nie mówcie, że jestem pier**** czy jakiś tam ;p), że to byli jego ludzie. Podbiegli pod furgonetkę, załatwili strażników i odbili swojego ziomka. Kumpel się ze mnie przez to śmieje, ale ja podkreślam zawsze, że tak tylko UWAŻAM, że to tylko moje domysły i że MOŻE tak się stać. Fajnie by było. Może by pomógł Michaelowi dopaść Gretchen?? Ehh, ale mam fantazje :). Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam
Ja pierdolę co za dzieciak . Takie dzieci to na siłownię w ogóle wpuszczaja ? One powinny w domu siedzieć , zboczone Teletubisie oglądać albo Misia Koralgola ( nie wiem jak to się pisze ) .
I te Twoje zjebane poczucie humoru , w zasadzie to go nie ma . Jest tak że ktos na Ciebie najeżdża a ty mówisz "sam jesteś debil i nie umiesz podnieść 3 wagonów i 2 czołgów T-55 jednocześnie "
Psia mać czy to według ciebie są moje żarty ? to raczej nie miało być zabawne.
Ja nie podnosze 3 wagonów i 2 czolgów jednoczesnie bo tego by 5 pudzianow nie dało rady :/
aaaaaaaaa Bover znowu tryskasz żartami aaaaaahahaha "Psia mać". Zajebisty żart.
No nie ...
Nie dość,że uciekł z domu wariatów to jeszcze komputer ukradł :-/ co za jecks
i znowu zajebisty żart. Nie no popłakałem się ze śmiechu. Bover "Maraton uśmiechu" się o ciebie pytał. To jest zajebiste. Nie pisz więcej prosze bo twoje żarty są zajebiste..po prostu płacze.
Tez już mam mokro , ubaw po pachy . Nic tylko boki zrywać ze śmiechu . I nie idź do Maratonu tylko do śmiechu warte tam mozesz wygrac telewizor albo sokowirówkę to an pewno się przyda .
hEHE JEcks ja mówie poważnie a nie żartuje.Nie zasłaniaj sie kawałami bo widze ze to prawda o twojej ucieczce z wariatkowa a płakac ze smiechu jedynie mozna z twojej głupoty
no odzywam sie..... i co???? witaj jestem Ola mam 16 lat ............ mam przeciez swoj opis na swojej stronce.... co jeszcze chcesz wiedziec??
od kiedy ty piszesz do mnie "Cie" z duzej litery???
a poza tym ja nie jestem taka glupia zeby dac sie przeleciec gosciowi przez internet:P
Niewiesz jaki mam charakter bo tu sie tylko kloce.Nie jestem metalem z ich ubiorow jedynie sie na czarno ubieram i słucham nalogowo muzyki :P
A tak nawiasem z kąd wiesz ?
no wlasnie klocisz sie wyzywasz to jednak cos o tobie swiadczy....
a co do ubioru to nie lubie ludzi ktorzy chodza na czarno i muzyki takiej jaka ty sluchasz wiec chyba za wiele nas nie laczy....
a skad wiem?? kiedys na jakims forum o tym gadalismy.. nie pamietm tylko jaki byl watek
To mogli być jego ludzie, widać, że scenarzyści zostawili furtkę. Został sam jak palec? A ta grupa, która próbuje zdemaskować firmę? Ta gdzie był ojciec pana "M"? Może to oni w ramach podziękowań za uratowanie ukochanej pana "M";)
Blondi a co za różnica prawiczek czy nie?? To coś zmienia w ich charakterze albo wyglągdzie czy jak??? Bo nie bardzo rozumiem..
zalezy jeszcze od wieku bo ja 14-latek to rozumniem ze prawiczek a jak 18-latek to po prostu ciota....
A czemu od razu ciota? Chłopak to musi najpierw przelecieć każdą po kolei żeby był bardziej męski? :P Chociaż Ciebie już pewnie większość przeleciała ;) :****
przeciez nie powiedzilaam ze kazda po kolei... ale bez seksu to nie jest para a skoro chlopak ktory nie ma dziewczyny w wieku 18 lat to jak go inaczej nazwac????
to wypowiedz do dareczka i anusi:P
Blondi mnie nieobchodzi czy ci sie podobaja tacy czy siacy ludzie bo mnie ty nieobchodzisz wogole !!
A co do waszego tematu jak bym wolał być z dziewczyną dziewicą a nie taką ktorą juz ktos przeleciał :P
Ludzie! Co z tym powrotem Kellermana bo apettu narobili a Paula jak niema tak niema :-/
Nom, sporego. Może z Grethcen się "skima" jakos. A nie, bo to musiałby być ostatni sezon.
Ja czytalam o tym w swiecie seriali ze maja miec romans:P ale watpie zeby to byla prawda:) chociaz mogloby to byc dosyc ciekawe zjawisko:P