Tylko bez czytania spoilerów. Spoilerowcom mówimy nie :) to wtedy żadna zabawa :)
Ja obstawiam Abruzziego - choć marzę, by to był T-Bag :)
A Wy?
Naprawdę uważasz ze Tweener jest aż taki głupi ? Mysle ze po Michaelu to największy spryciarz z całej paczki uciekinierów. Najgłupszy okazał się Abruzzi, moja ulubiona postać. Który szef mafii sam załatwia porachunki mafijne i gania z gnatem po jakichś motelach wiedząc ze szuka go cała Ameryka ? Ja sie na scenarzystów wnerwiłem bo pożegnali sie z tą postacią w beznadziejny sposób.
Sucre też za bystry nie jest ale on nigdy inteligencją sie nie wyrozniał, T-Bag to raczej bezwględny, pewny siebie, psychopata niż racjonalnie myślący uciekinier. C-Note być może miałby szanse nie zostać złapany, w koncu to wojskowy, jednak za bardzo go ciagnie do rodziny.
Gdybym miał teraz obstawiać kto wpadnie w ręce FBI to głosowałbym jednak na T-Baga ale dopiero wtedy kiedy rozegra się walka o kasę w Utah.
Sucre i C-Note to pozytywne postacie wiec nie zasłuzyli by wracac do Fox River.
Napewno zginą wszyscy Ci "źli"...czyli na 100% nie uda się T-Bagowi bo sezon musi pozostać politycznie poprawny - niestety :/
Pozdrawiam
Oczywiście chodziło mi o "serial" a nie "sezon" - przejęzyczenie.
Reszcie bohaterów myślę że się uda - bo są pokrzywdzeni przez los, czy mają wyższe cele. Chociaż jak serial zacznie tracić na popularnośći (a zacznie, bo już sezon 2 jest słabszy od 1) to wtedy twórcy mogą zacząć mocno mieszać żeby zbudować napięcie i przyciągnąć widza.
Pozdrawiam
No ja tam nie wiem... Obawiam się, że w serialu, w którym jak dla mnie ginie najwieksza ilość osób jaka tylko widziałam, wszystko się zdarzyć może. Ja się tylko zastanawiam kiedy sobie przypomną o Haywirerze??!!?? :)))))))))
wedlug mnie tutaj bedzie tak ze zlapani/ zabici zostana tylko bohaterowie ktorzy naprawde sa winni a taki biedny tweener, sucre czy c-note nie powinni byc zlapani. Dlatego tez mysle ze nastepny bedzie t-bag albo haywire