PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97949}

Sliders - Piąty wymiar

Sliders
1995 - 2000
7,4 5,7 tys. ocen
7,4 10 1 5654
8,0 2 krytyków
Sliders - Piąty wymiar
powrót do forum serialu Sliders - Piąty wymiar

Jak w temacie, oglądając pierwszy i drugi sezon świetnie się bawiłem, i z wielką przyjemnośćią zarzucałem kolejny epizod. W 3 sezonie poza pierwszymi dwoma odcinkami, poziom tak niewyobrażalnie spadł, że nawet nie mam za bardzo ochoty oglądać, a odcinki są mało rozrywkowe czy ciekawe, po prostu blisko dna, a czytałem że jest tylko gorzej..

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

Wszystko przez jedną osobę a dokładniej przez kolesia który nazywa się David Peckinpah. Nie chce mi się tłumaczyć więc poszukaj na własną rękę informacji o tym. Zniszczył jeden z najlepszych seriali jakie w życiu widziałem.

ocenił(a) serial na 8
Szaju

Na szczęście sezon 4 jest lepszy.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

Jak dla mnie nie. Nie ma Wade i Arturo i będzie coraz gorzej zobaczysz ;<

ocenił(a) serial na 8
Szaju

To fakt, usunięcie Arturo było bez sensowne tym bardziej w jaki sposób to zrobili, ale sam w sobie, sezon 4 stoi dla mnie wyżej od 3. Po cichu licze na to ze w 4 albo 5 sezonie, Slidersi odwiedzą świat gdzie Arturo będzie żył.. chodź wątpie, że tak się stanie.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

Nie chcę Ci psuć oglądania więc nic nie mówię:) Zakończenie całej serii było według mnie rozczarowujące.

ocenił(a) serial na 8
Szaju

Na razie obejrzałem 9 odcinków 4 sezonu i jest napawdę dobrze.. 100 razy lepiej niż sezon 3, nawet nie ma co porównywać.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

Jak dla mnie 4 był gorszy, głownie ponieważ brakowało 2 głównych postaci no i wprowadzili tą głupią obcą rasę.

ocenił(a) serial na 8
Szaju

I już po.. chyba twórcy oczekiwali, że dostaną 6 sezon bo nie ma żadnego zakończenia tak naprawdę.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

Serial został anulowany. Podobno miały być jeszcze jakieś odcinki w 5 sezonie. Tak czy inaczej sezon 5 to porażka.