Spartakus: Krew i piach

Spartacus: Blood and Sand
2010
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79040
6,8 9 krytyków
Spartakus: Krew i piach
powrót do forum serialu Spartakus: Krew i piach

Co sądzicie? Póki na świeżo.
Ja uważam, że dośc ciekawie zrobione to ciągłe przeskakiwanie w czasie.

ocenił(a) serial na 9
daniel_wski

Finał wszelkich sezonów jest z reguły tak idealnie odpicowany by widzowi oczy wychodziły na wierzch a niecierpliwość nie dawała spokoju chcąc więcej. I więcej. :) Tu każdy chyba już wiedział albo się domyślał co się stanie. I każdy widzi.. że na kolejny sezon trochę sobie poczekamy. Także ani wielkiego zaskoczenia nie było, ani nawet nie ma co zrobić z niecierpliwością. Ładnie pięknie i od dawna na kulminację czekałam. Ale szału nie było bo równie dobrych było parę ostatnich odcinków gdzie wypływały pewne brudy i działo się więcej niż zwykle.

ocenił(a) serial na 10
daniel_wski

Było nieźle, mogło być lepiej. Finał jak na niego przystało, ciekawi ale nie bardzo zaskakuje. wydaje mi się jednak że bywały lepsze odcinki od tego ; )

ocenił(a) serial na 9
daniel_wski

Finał był świetny i bardzo nieprzewidywalny.
Czekam z zniecierpliwieniem na 2 sezon.

katherine17

wygląda na to ze w drugim sezonie bedzie wniebowstapienie bo graja ci sami co zostali pomordowani w 13 odcinku i nie tylko dziwne prawda?

ocenił(a) serial na 9
beatricze19

..skąd wiesz kto będzie grał, kto nie?

ocenił(a) serial na 8
beatricze19

chodzi Ci o prequel- akcja będzie się działa przed wydarzeniami ze Spartakusa KiP- dlatego grają tam aktorzy, którzy zostali "zabici";) najpierw wychodzi prequel a potem sezon 2.

daniel_wski

Moim zdaniem finałowy odcinek jest kozacki, nieprzewidywalny. Serial od samego początku mi się strasznie spodobał. Teraz pozostaje cierpliwie poczekać na kolejny sezon :)

ocenił(a) serial na 7
kato86

ja osobiście miałem straszny dystans do tego serialu bo trochę tandetą zalatywał, ale suma sumarum stwierdzam, że nie marnowałem czasu. szkoda, że na 2 sezon troche poczekamy.

daniel_wski

Pewnie pojawi się jak ten sezon, na przyszłe wakacje (mam nadzieję), nie liczę na to, że może pojawić się szybciej, ale jedno jest pewne, warto czekać:)