Co sądzicie? Póki na świeżo.
Ja uważam, że dośc ciekawie zrobione to ciągłe przeskakiwanie w czasie.
Finał wszelkich sezonów jest z reguły tak idealnie odpicowany by widzowi oczy wychodziły na wierzch a niecierpliwość nie dawała spokoju chcąc więcej. I więcej. :) Tu każdy chyba już wiedział albo się domyślał co się stanie. I każdy widzi.. że na kolejny sezon trochę sobie poczekamy. Także ani wielkiego zaskoczenia nie było, ani nawet nie ma co zrobić z niecierpliwością. Ładnie pięknie i od dawna na kulminację czekałam. Ale szału nie było bo równie dobrych było parę ostatnich odcinków gdzie wypływały pewne brudy i działo się więcej niż zwykle.
Było nieźle, mogło być lepiej. Finał jak na niego przystało, ciekawi ale nie bardzo zaskakuje. wydaje mi się jednak że bywały lepsze odcinki od tego ; )
Finał był świetny i bardzo nieprzewidywalny.
Czekam z zniecierpliwieniem na 2 sezon.
wygląda na to ze w drugim sezonie bedzie wniebowstapienie bo graja ci sami co zostali pomordowani w 13 odcinku i nie tylko dziwne prawda?
chodzi Ci o prequel- akcja będzie się działa przed wydarzeniami ze Spartakusa KiP- dlatego grają tam aktorzy, którzy zostali "zabici";) najpierw wychodzi prequel a potem sezon 2.
Moim zdaniem finałowy odcinek jest kozacki, nieprzewidywalny. Serial od samego początku mi się strasznie spodobał. Teraz pozostaje cierpliwie poczekać na kolejny sezon :)
ja osobiście miałem straszny dystans do tego serialu bo trochę tandetą zalatywał, ale suma sumarum stwierdzam, że nie marnowałem czasu. szkoda, że na 2 sezon troche poczekamy.