Squid Game: Sezon 3 Squid Game sezon 3, odcinek 1
odcinek Squid Game (2021-2025)

Squid Game | odcinek 1

Squid Game
powrót do forum s3e1

Teraz czekać znow ponad rok? Haha.. Już teraz czekaliśmy i dostaliśmy kompletne nic.. dosłownie nic pod względem fabuły się nie ruszyło. Tylko nowe gry, nowi aktorzy. Ale wiemy tyle ile po 1 sezonie.. Obejrzenie tego sezony tej części kij wie jak to nazwać... nic nie wniosła.. wiem tyle ile po 1 sezonie. Tylko dostałem nowych aktorów,gry a fabuła stoi w tym miejscu jak po 1 sezonie.

Szaki98

co? xd sezon 1 skończył się tak że 456 cofnął się aby odszukać tego który rozdaje karty do gry, więc aby przeciągnąć fabułę 456 szukał go i znalazł a gdy to zrobił wszedł do gry by ich powstrzymać ale po prostu im się jeszcze nie udało i teraz czekamy nie ponad rok ani nie rok tylko mniej niż pół roku na ciąg dalszy tej fabuły

kamyk0123

Odpowiedź mi tylko co wiesz więcej po tym sezonie od osoby która obejrzała tylko 1. Prócz oczywiście tego że główny bohater znów uczesniczy w grze. 3 lata czekaliśmy na to byśmy widzieli znów to samo. Tylko inne gry, inni aktorzy. Bo cały plan mu runął po wyjęciu nadajnika. Ja wiem ze będzie kontynuacja.. Ale po tym 2 sezonu po 3 latach czekania dostaliśmy całe NIC. Jeśli by ktoś nie oglądał 2 sezonu wystarczyłoby powiedzieć tej drugiej osobie no w sumie to tylko dołączył znów do gry I nie mam nic Ci więcej do powiedzenia bo nic się nie wydarzyło. Oczywiście była strzelanina ( która nic nie wniosla ) Bo koniec końców zostali złapani. A główny bohater dalej nie wie kim jest 001. Nawet nie podejrzewa że to Lider... A to że go teraz nie będzie wśród graczy będzie łatwo wyjaśnić że zginął w strzelaninie .. Więc główny bohater nie będzie nic podejrzewał. Stary odpowiedź sobie szczerze czy dowiedziałeś się czegoś nowego po 2 sezonie? No nie... Odcinki oczywiście jak zwykle trzymają się świetnie, pierwsza klasa. Przyjemność z oglądania. Ale po 3 latach oczekiwałem jakiś odpowiedzi. A nie ze mamy czekać znów 6,7 miesięcy... Bo w tym sezonie to był tylko wstęp... Gdybym wiedział że dosłownie nic się nie dowiem to był wolał poczekać i obejrzeć w całości A nie przerywają w takim momencie... Policjant od 2 odcinka krąży po oceanie na koniec 2 sezonu nie zrobił żadnego postępu xD Bo Chłop go zdradzał.. Główny bohater miał plan I od razu runął ten plan gdy dostał się do gry. Od tamtego MOMENTU NIC DOSLOWNIE NIC nie odkrył, nie zbliżył się do swojego celu.. gra jak w poprzednim sezonie, jest zwykłym graczem.. Jestem pewny że po obejrzeniu kontynuacji powiem super sezon.. Bo zaczną się rozwijać tajemnice, wątki.. Ale na ten moment to kpina co nam dali po 3 latach urywając sezon w takim momencie. Nic się nie dowiedzieliśmy po 3 latach. Wiemy tyle ile po 1 sezonie.. Gdyby to było wypuszczone całe to pewnie dałbym dyche bo jak zawsze świetnie się to ogląda.. I najśmieszniejsze jest to że producent powiedział że 3 sezon jest prawie skończony xD no to ludzie mogliście poczekać pół roku i dać całość. A nie ze czekamy 3 lata i nie dostajemy nic.. Ale no kasa, kasa... lepiej rozbić to na części i trzepać kasę.

ocenił(a) serial na 9
Szaki98

Jesteś frustrat i tyle. Kto ci każe to oglądać? Zdrowy jesteś na umyśle czy co jest z tobą?

Damil08

Czyli większość za takich uważasz bo oceny nie wzięły się znikąd.

ocenił(a) serial na 9
Szaki98

W serialu jedno najlepiej zostało ukazane o społeczeństwie. Że tzw. większość to idioci i stado baranów.

ocenił(a) serial na 10
Szaki98

Ale się zesrałeś xDD

Ayano_Aishi

? Skoro czekaliśmy 3 lata by nie dostać nic nowego to chyba mogliśmy już poczekać te 6 miesięcy i dostać całość? Ale to typowa zagrywka netflixa.

ocenił(a) serial na 8
kamyk0123

Przyjaciel Gin Hu który zginął na końcu już mu zaczął mówić że 001 go przeraża - w ogóle nie powiązał faktu że dziadek z 1 sezonu 001 też okazał się być liderem

Szaki98

Drugi sezon niesamowite gówno. Gówno. Gówno.

ocenił(a) serial na 7
Szaki98

Czego ty byś się chciał dowiedzieć? To było oczywiste, że gość wróci na wyspę, dodadzą nowe gry, nowych bohaterów, a główny bohater będzie starał się jakoś przerwać te rozgrywki. W 3 sezonie pewnie doprowadzi do rozpadu tych rozgrywek, zabije lidera i będzie koniec. Jakby to jest totalna rozrywka ze scenariuszem na poziomie zwykłych akcyjniaków, czego ty tutaj oczekujesz?