Już lepiej gdyby główny bohater zrzucił te dziecko zamiast się poświęcać, a w następnym sezonie by stał się tym złym, bo już by miał sprany beret. Zakończenie jest totalnie generyczne i przez to w ogóle niesatysfakcjonujące. Tak, wiem, musi być poprawnie, a dziecko nie może zginąć w taki sposób (jeżeli w ogóle może). Cały sezon 3 jest niezły, zakończenie beznadziejne
Jakby główny bohater wygrał to też byście pisali, że generyczne zakończenie, bo "WIADOMO BYŁO, że musi przeżyć" xD
jakby został nowym mistrzem gry, to by nie było generycznie, kiedy niby w innych serialach jest przemiana z dobrego w złego i porażka wszystkich dobrych? no nie ma tak.
Nie przypominam sobie również żadnego serialu, gdzie człowiek, który nawet nie wie, co się z nim dzieje, wygrywa cokolwiek, pokonując wszystkich innych nawet o tym nie wiedząc. To zakończenie również nie było generyczne, wbrew temu, co mówił autor posta.
jak nie wie skoro raz wygrał cały program i wrócił to zakończyć memem stało się jego wykrzyknienie :JUŻ GRAŁEM W TE GRY.
Ale ja mówię o dziecku. Nr 456 jak wygrał, to wiedział co się z nim dzieje, bo miał kilkadziesiąt lat, a nie jak dziecko kilka dni. Czytałeś w ogóle mój komentarz? Podtrzymuję to, co tam napisałem.
no to zmieniasz temat w trakcie od początku mowa jest o gł.bohaterze, jak w połowie zdania mówisz o kim innym to jak chcesz się dogadać - "Już lepiej gdyby główny bohater" "Jakby główny bohater wygrał to też byście pisali, że generyczne zakończenie, bo "WIADOMO BYŁO, że musi przeżyć" xD"