Squid Game: Sezon 3 Squid Game sezon 3, odcinek 6
odcinek Squid Game (2021-2025)

Squid Game | A ludzie...

Humans Are... 55m
6,1 1,1 tys. ocen
6,1 10 1 1137
Squid Game
powrót do forum s3e6

Inne zakończenie

ocenił(a) serial na 8

Już lepiej gdyby główny bohater zrzucił te dziecko zamiast się poświęcać, a w następnym sezonie by stał się tym złym, bo już by miał sprany beret. Zakończenie jest totalnie generyczne i przez to w ogóle niesatysfakcjonujące. Tak, wiem, musi być poprawnie, a dziecko nie może zginąć w taki sposób (jeżeli w ogóle może). Cały sezon 3 jest niezły, zakończenie beznadziejne

ocenił(a) serial na 7
Sezamosos

Jakby główny bohater wygrał to też byście pisali, że generyczne zakończenie, bo "WIADOMO BYŁO, że musi przeżyć" xD

ocenił(a) serial na 6
RaboPL

jakby został nowym mistrzem gry, to by nie było generycznie, kiedy niby w innych serialach jest przemiana z dobrego w złego i porażka wszystkich dobrych? no nie ma tak.

ocenił(a) serial na 7
MASTERXE

Nie przypominam sobie również żadnego serialu, gdzie człowiek, który nawet nie wie, co się z nim dzieje, wygrywa cokolwiek, pokonując wszystkich innych nawet o tym nie wiedząc. To zakończenie również nie było generyczne, wbrew temu, co mówił autor posta.

ocenił(a) serial na 6
RaboPL

jak nie wie skoro raz wygrał cały program i wrócił to zakończyć memem stało się jego wykrzyknienie :JUŻ GRAŁEM W TE GRY.

ocenił(a) serial na 7
MASTERXE

Ale ja mówię o dziecku. Nr 456 jak wygrał, to wiedział co się z nim dzieje, bo miał kilkadziesiąt lat, a nie jak dziecko kilka dni. Czytałeś w ogóle mój komentarz? Podtrzymuję to, co tam napisałem.

ocenił(a) serial na 6
RaboPL

no to zmieniasz temat w trakcie od początku mowa jest o gł.bohaterze, jak w połowie zdania mówisz o kim innym to jak chcesz się dogadać - "Już lepiej gdyby główny bohater" "Jakby główny bohater wygrał to też byście pisali, że generyczne zakończenie, bo "WIADOMO BYŁO, że musi przeżyć" xD"

ocenił(a) serial na 7
MASTERXE

Ja cały czas argumentowałem, że zakończenie nie jest generyczne i nawiązywałem głównie do tego, co mówił autor posta. Może się gdzieś rozminęliśmy, jeśli z mojej winy, to sorry.