Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 3
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Mouse Trap

46m
7,5 872  oceny
7,5 10 1 872
Stamtąd
powrót do forum s3e3

Czy to miasto nie jest kolejnym wymiarem? Sama o tym wspomina odnajdując bransoletkę która zrobiła Mama Victoria.
Z drugiej strony to miasto i świat normalnie funkcjonujące - jeśli już to nieświadomych w nim ludzi że żyją w jakiejś iluzji.

KASTCOM

Właśnie to wydaje się zbyt proste dlatego że, teraz jeśli trafiłaby znowu tam to wszystkich by ewakuowała. Victor by jej pomógł bo zapisuje zmiany.

ocenił(a) serial na 6
KASTCOM

Ciężko coś stwierdzić, ale ktoś zauważył, że numer karetki, którą jechali był ten sam co wraku karetki w wiosce. Ja tego w sumie nie weryfikowałem, bo mi się nie chce szukać.

ocenił(a) serial na 8
DzieXik

Ale mówisz o karetce z trailera? Bo chyba narwzie karetki nie było w miescie, czy źle kojarzę?

DzieXik

Ja za to sprawdziłem i są to dwie różne karetki

ocenił(a) serial na 6
konki1337

W sumie dobrze. Mniej miejsca na kolejne hipotezy

KASTCOM

Ja mam inną zagwozdkę. Ojciec Wiktora najpierw mówił, że widzenia jego żony zaczęły się w jego urodziny w piwnicy, natomiast teraz stwierdził, że właśnie pod oryginalnym drzewem.

KASTCOM

Ja mam inną zagwozdkę. Ojciec Wiktora najpierw mówił, że widzenia jego żony zaczęły się w jego urodziny w piwnicy, natomiast teraz stwierdził, że właśnie pod oryginalnym drzewem.

marco122l

znaczy pod drzewem się naćpali chyba czegoś, a potem pojawiły się widzenia - dlatego może stwierdził ze od drzewa się zaczęło

KASTCOM

@KASTCOM ja myślę że to jednak był prawdziwy świat, bo Tabitha zadzwoniła do swojej mamy, miała zasięg w telefonie (w koszmarnym mieasteczku nie mają zasięgu) i brzmiało to tak jakby rzeczywiście rozmawiała z roztrzęsioną matką, która słyszy córkę po raz pierwszy od zaginięcia

ocenił(a) serial na 10
wersli

Ale do Jima w miasteczku też zadzwonił telefon (ten ich zmarły syn) więc równie dobrze z Tabitha mogli się „bawić”

4ladym

Ale tutaj Tabitha sama wybrała numer, nikt do niej nie dzwonił (oczywiście może być tak, że wszystko zostało tak spreparowane żeby naszej bohaterce namieszać w głowie jeszcze bardziej i to wcale nie był prawdziwy świat, i za te rozkminy własnie kocham ten serial hahah)