Superman i Lois: Sezon 4 Superman i Lois sezon 4, odcinek 10
odcinek Superman i Lois (2021-2024)

Superman i Lois | It Went By So Fast

14m
8,8 103  oceny
8,8 10 1 103
Superman i Lois
powrót do forum s4e10

Zakończenie

ocenił(a) serial na 8

Piękne zakończenie! Nie spodziewałem się takiego ładunku emocjonalnego na sam koniec. Ryczałem na tych ostatnich minutach. Uwielbiam postać Supermana i naprawdę godnie przedstawiono tutaj jego dalsze losy, mimo iż zupełnie na to nie liczyłem. Myślałem że wsadzą Luthora do paki, na koniec Clark pogada z Lois i będzie tyle,a tu dostajemy genialne podsumowanie wszystkich wątków i całej historii. Cały czas nie mogę się pozbierać.

ocenił(a) serial na 7
damiano1986

Po zapowiedziach, że pokażą coś czego jeszcze nie widzieliśmy, oczekiwałem bomby np. Superman zabija Lexa. Jednak tez nie mogę narzekać na to co finalnie zobaczyłem. Naprawdę dobre zakończenie

ocenił(a) serial na 6
SibonWobu

Zabicie Lexa? On mu na końcu wybaczył. Dobrze że jeszcze tęczę nie zaczęły się pojawiać a ptaszki śpiewać. Takie ochy i achy jak w tej durnej Supergirl. Ja rozumiem że Superman to dobry kosmita ale to zakończenie to żart.

tihomax

Racja. Zakończenie było żenujące.

ocenił(a) serial na 7
tihomax

Dobre zakończenie streszczające dalsze losy głównych bohaterów. Gdyby tak większość seriali się kończyło to było by dobrze.

ocenił(a) serial na 6
MaXXi

W sumie racja, lepsze jakiekolwiek niż serial urwany w np w połowie. Ale widać że po prostu kasa i pomysły się skończyły.

ocenił(a) serial na 7
damiano1986

Tak powinny zostać zamykane seriale !!. Zamykać wszystkie wątki, dalsze losy itd: i koniec serialu. A nie Pitu pitu, i YEB koniec, to totalnie bez sensu zakończenia jakby się twórcom nie chciało włożyć trochę kreatywności w serialach aby wszystko domknąć na ostatni guzik. Super Men i Lois doskonale pokazują, że jednak się da fajnie zakończyć serial. No i nie wiem jak wam, ale mnie końcowa muzyczka każdego odcinka, bardzo przypominała stary serial Supermena z 94-97 roku.