Właśnie skończyłem oglądać ostatni odc 2 sezonu i jestem wkur*ony po pierwsze "wór" nie żyje :/ a druga to Zobelle który żyje, nie rozumiem po co Jax ściągał całą ekipę w pościg za 1 osobą, mogli chociaż zostawić 1 do Zobelle a tak to... Jednak wiem że jest jeszcze 3 sezon więc bez spoilerów ; ) Ale jednak "wór" dead i to już pewne :/.
fajnie jest tak prowadzić dyskusję z samym sobą? ;-)
a tak serio, to szkoda mi że uśmiercili Prospecta i Hale'a. Halfsack był taki sympatyczny, a Hale, mimo że sporo "podskakiwał" to myślę, że jednak mogli dojść do porozumienia z Jaxem i mógłby być dla niego kimś takim jak Wayne dla Clay'a, szkoda go.
Obejrzyj 3 sezon, zapewniam, że tam ten sporo trupów będzie - nie odbieraj tego jako spoiler, bo w tym serialu w prawie każdym odcinku ktoś ginie ;-)
Wątpię żeby Hale został gliną Jaxa, był uczciwy i raczej nieprzekupny. Lubiłem go, szkoda że zginął.
zdecydowanie był uczciwy i "stawiał się" Jaxowi, ale jednak w pewnych momentach przełamywał się i przekazywał mu pewne informacje i zaczynał z nim współpracować, dlatego myślę, że mogły być to pierwsze oznaki efektywnej współpracy. No ale nie ma co gdybać, (MAŁY SPOILER) zobaczymy jaki będzie nowy szeryf, już ujawnili kto ma go grać.
Przełamywał się, bo wiedział że to Jax jest mniejszym złem, ale raczej nie dałby się przekupić.
Kto będzie grał nowego szeryfa?
SPOILER
na hataku niedawno było info, że nowego szeryfa zagra Rockmond Dunbar, nie znałam wcześniej tego aktora
http://www.filmweb.pl/person/Rockmond+Dunbar-105829
jaa jestem już po 1 odc. 3 sezonu, i mimo iż nie pałałam wielką miłością do Hale to jednak go lubiłam, a tu BUM ! i Hale nie żyje.
ciekawi mnie jeszcze wątek Tary i Jaxa. ciekawe co z tego wyjdzie. ;]
Czemu Clay zdradzil juz 2 razy Gemme? Stary a wraz wiernosci nie umie dochowac..
Dzięki za spoiler, już nigdy więcej nie wchodzę na dyskusje przed skończeniem serialu.
Nie, nie wpadłam. Pytam po prostu na jaką cholerę wygrzebałeś temat sprzed 1,5 roku i jeszcze płaczesz, że są spojlery.
polecam czytanie tytułu dyskusji przed czytaniem jej treści... już chyba bardziej wyraźnie nie dało się napisać, że będą spoilery